Neler yeni

qenetix kullanıcısının son içeriği

  1. qenetix

    Eğlenceli Bir Trojan

    Windows 10 gibi güncel işletim sistemlerinin /system klasörü altınada ki birşeyi .bat dosyasında ki bir komutla sildireceğini pek zannetmiyorum. Sanıyorum ki XP, 7 gibi windows sürümlerinde geçerli olabilir. Mac OS, Linux gibi işletim sistemlerine etki etmeyecektir. Bilgilendirme fayda var..
  2. qenetix

    Kişisel Site Scripti / White

    teşekkürler. Lakin script olabilmesi için en azından bir veritabanından veri çekiyor olması gerekmez miydi? Bu bence template :)
  3. qenetix

    10tl.net ehcp.net sunucusu yüklü shell geçebilene :)

    Linux s4.ehcp.net 4.4.0-148-generic #174-Ubuntu SMP Tue May 7 12:20:14 UTC 2019 x86_64 uid=0(root) gid=0(root) groups=0(root) başka isteği olan? kehkeh:
  4. qenetix

    kırık link

    Üstte ki üyenin dediklerine katılıyorum. Bu tarz uygulamalar veritabanlarını genişletmek için kurulumdan sonra sizin rehberinizi kopyalıyor.
  5. qenetix

    Mavi Tik Script Instagram (Yenilendi) 2020

    İnandırıcı olması açısından girilen kullanıcı adı Instagramda varsa gidip profil resmini çekmesi mantıklı geldi. Tebrikler.
  6. qenetix

    İnstagram Gizli Hesapları Görme

    anladığım kadarıyla uygulamayı indirip giriş yapanların fotoğraflarını indiriyor. böylelikle hesabınız gizli olsa bile başkalarına gösterebiliyor. Kısaca uygulamayı indirip, kurmamış gizli hesaplı kullanıcıların fotoğraflarını göstermez. + ayrıca uygulama üzerinden instagrama giriş yaptırdığı...
  7. qenetix

    Yeni Tema Hakkında

    Naçizane önerim; avatar ile postu yan yana alsanız göze daha hoş görünecek gibi. Avatar alanı 144px yükseliğinde. Uzun postlarda aşağı scroll mesafesini azaltır diye düşünüyorum.