Neler yeni

Information 3 kahinin 2023 yılına dair tahminleri (1 Viewer)

Mesajlar
62
Credits
323
1- BABA VANGA: GÖKYÜZÜNDE 'BÜYÜK YANGIN'
Öngörüleri için geriye yazılı bir metin bırakmayan Baba Vanga'nın 2023 yılı için söyledikleri ise pek iç açıcı değildi !


"Gökyüzünün tamamı alevler içinde gibiydi, sanki gökyüzü yanıyordu."

Ayrıca ünlü kahine göre dünyaca ünlü mistik bir ülke 2023'te biyolojik silah denemesi yapacak.

Baba Vanga 2023 yılında normal doğumun yasaklanacağını ve bebeklerin laboratuvarda 'üretileceği'ni de iddia etmişti.

Baba Vanga'nın 2023 için yaptığı pek çok öngörü içerisinden en çarpıcı olanı ise potansiyel bir nükleer santral patlaması yaşanması.



2- NOSTRADAMUS: TÜM DÜNYAYI SARAN HUZURSUZLUK

2022 yılı için söylediği 5 kehanetten 4'ü gerçekleşen Nostradamus'un 2023 kehanetleri de oldukça ürkütücü

III. Dünya Savaşı oldu. "Büyük savaşın 7 ayında insanlar kötülük yapmaktan öldü

Bu kehanet sürmekte olan Rusya-Ukrayna savaşının III. Dünya Savaşı'na dönüşebileceği şeklinde yorumlandı.
Ünlü kahinin bir diğer öngörüsü ise kraliyet sarayının üstünde bir ateş olacağıydı.

Nostradamus 2023'te sıcaklıkların daha da yükseleceğini ve deniz seviyelerinin beklenmedik düzeye çıkacağını ise şöyle kaleme almıştı:
"Güneş parıldayan denizi yakacak. Karadeniz'in canlı balıkları neredeyse kaynayacak. Rodos ve Cenova yarı aç kalacak, yerel halk zahmet çekecek."

3- NICOLAS AUJULA: SIRTLARINI DÖNECEKLER

Koronavirüsün adı ortada bile yokken, 2018 yılında dünyayı sarsacak bir salgının yaşanacağını söyleyen Aujula, "Kraliyet ailesinin gelirinin ve popülaritesinin düşeceğini düşünüyorum. Böylece mülklerini satabilirler veya bir mülklerini otele çevirebilirler veya gelirlerini çeşitlendirmek zorunda kalacaklar" dedi



Ayrıca Nicholas Aujula, 2023’ün bazı ünlülere hiç yaramayacağını söyledi. Ona göre yeni yıl dünya yıldızı Madonna’ya kalp kırıklığı getirecek. Medyum, Madonna’nın ‘büyük bir acıyla’ sarsılacağını, listelerin en üst sıralarından inmeyen ve Jay Z. ile mutlu bir evlilik sürdüren Beyonce'un bu yıl her şeyi sorgulayacağını söyledi. Aujula'ya göre Beyonce,



İngiltere'de iktidarda olan Muhafazakar Parti bu yıl 3 lider değişikliği gördü. Boris Johnson 7 Temmuz'da istifa etti, ardından Liz Truss göreve geldi. Truss, açıkladığı ekonomi politikalarına gelen tepkilerin ardından koltuğunu bırakmak zorunda kaldı. Sonrasında Hint kökenli Rishi Sunak, ülkenin yeni başbakanı oldu. Aujula, Muhafazar Parti'deki talihsizliğin bu yılda devam edeceğini öne sürdü. Kahine göre Muhafazakar Parti haziran ve ağustos ayında bir kriz daha yaşayacak.



Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz?

İnandığınız kahinler var mı ?
 

Fabriel 

FabSec Lab.
titan
vip
Mesajlar
546
Credits
2,385
Bende bir kehanette bulunayım; bu millet şırdanı çoktan yedi.Silah stokluyor millet, en son helikopterle meclisi taramıştı içip içip güzel kafayla.

şu durumdayız

 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar