Neler yeni

İşe Yarar Uygumalar Seri 1 (1 Viewer)

Mesajlar
31
Credits
68
Öncelikle herkese Merhaba, arkadaşlar yeni bir seri başlatıyorum haftanın belirli günlerinde cihazlarımız için işe yarar uygulamalar paylaşacağım. Bundan sonraki serilerde ise, zil sesleri ve walpaper serileri olacak. Samsung İmhaTimi'ni hakettiği seviyeye çıkaracağız..

Haydi başlayalım!
Öncelikle hepimizin sorunu (çekim kuvveti) sinyal gücü. Bunun için işimize yarayacak çok güzel bir uygulama var.

1 - force lte
images.png
Uygulama Hakkında Bilgi ; bu uygulama cihazlarımızdaki gizli bir menüyü açarak GSM ayarlarmızı özelleştirmemize olanak sağlıyor. Dağlık ve arazi bölgelerinde volte/4,5G çekmiyor olabilir bunu 3G hatta 2G Edge geçiş yapmamıza her yerde olası sinyali almamıza olanak sağlıyor.
Yapımcının Notu; Bu uygulama, ağı 4G / 3G / 2G olarak değiştirmenize ve seçilen ağda kalmanıza yardımcı olacaktır.
Artık 4G / 3G arasında otomatik geçiş yok.
Ücretsiz 4G veri aktarımınız varsa ve 3G için ödeme yapmanız gerekiyorsa, ağınızı yalnızca LTE için ayarlayın.
LTE'yi her telefonu desteklememeye zorlayın. Telefonunuzun hangi marka olduğu telefona bağlıdır.
Bazı telefon markaları, anahtar şebekesini zorlama fırsatını engeller.


2 - Movepic
indir (1).jpeg
Uygulama Hakkında Bilgi ; fotoğraflarınızı hareketlendirminizi sağlıyor, sizce de güzel değil mi? Fotoğraflarınızı hareketlendirip farklı farklı şekillere girmenizi sağlıyor.
Yapımcının Notu ;
Movepic fotoğraf editörü ve video düzenleyicisini kullanarak animasyonlu efektlerle muhteşem canlı fotoğraflar, canlı duvar kağıtları ve gifler oluşturun. Bu uygulamayı indirin ve şimdi arkadaşlarınızla döngü fotoğrafları göstermek.

3 - PlantNet Plant Identification
indir.png
Uygulama Hakkında Bilgi ; çevrenizde, etrafımızda bahçemizdeki bitkileri çiçekleri tanımak için çok güzel bir uygulama. Bahçenizde yetişen bir çiçek var ama adını bilmiyorsunuz, cihazınızın kamerasıyla uygulamaya gösteriyorsunuz size ismini veriyor.
Yapımcının Notu ;
PlantNet bitkiler sadece akıllı telefonunuzla fotoğraflayarak tanımlamak için izin veren bir uygulamadır. Elinizde bir botanikçi olmadığında çok kullanışlıdır! PlantNet aynı zamanda harika bir vatandaş bilim projesidir: fotoğrafladığınız tüm bitkiler, bitki biyoçeşitliliğinin evrimini daha iyi anlamak ve daha iyi korumak için dünyadaki bilim adamları tarafından toplanır ve analiz edilir.

İndirme Linkleri ;
1 - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xsquarestudio.forcelte

2 - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ryzenrise.movepic

3 - https://play.google.com/store/apps/details?id=org.plantnet
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar