Neler yeni

Önemli İMT VİP MEMBER aktif olmuştur (4 Viewers)

SpyDark 

🎩
1111xx
Mesajlar
2,698
Credits
1,125,245
Vip Üyelik Aktif Edilmiştir..

Bir çok üyemizin yoğun talebi üzerine VİP üyeliği daha erken faaliyete geçirme kararı aldık. VİP üyelik İMHATİMİ üyelerine özel Aylık 250 tl olarak belirledik bu rakamı makul fiyatta tutma sebebımiz tadını ve zevkıini yaşamanız için çünkü gerçekten çafçaflı bir görüntüye sahip olacaksınız. Private Class kategorisindeki birbirinden değerli konular siz değerli VİP üyelerinin elinin altında olacaktır.VİP üyelik siz değerli imt üyelerine forum da iyi bir fors yaratacaktır. VİP üyelik Avantajları şunlardır.


* Chatbox Renkli Yazma

* Hide ve yorum gizliliğinden etkilenmeme
* Sadece staff'a özel olan nick name parıltı
* Vip Üyeliğiniz sonucu reac ve msj sayınız kaç olursa rank atlama gününden etkilenmeden hangi rankı alma hakkınız tutuyorsa reaction ve mesaj sayınız o rankı elde etme şansı
* Vipe özel PRİVATE Class kategorisin de bulunan birbirinden değerli konulara ulaşma imkanı
* Gif Profil Fotoğrafi
* 5 Adet Nick değişme Hakkı
* Sınırsız Bump özelliği ile konularınızı daima zirvede tutma şansı


ödeme bilgileri

[ Ininal yollamak için barkod numaramız]

1369303437504

[ Papara No ]
2010872000
1136403445


Forumumuza hayırlı olmasını diliyorum. VİP üyelik almak isteyen üyeler pm yoluyla iletişim kurabilir ler. Aldiğiniz VİP üyelik ile forumun gelişmesine de katkıda bulunduğunuzu unutmayınız reklam olsun sunucu olsun bir şekilde destekte bulunuyorsunuz alan ve alacak olan arkadaşlarımıza yönetim adına teşekkürlerimizi iletiyorum..

 
Son düzenleme:

GnG

xxxx.com
majorrr
Mesajlar
10,238
Credits
1,678
Vip Üyelik Aktif Edilmiştir..


Bir çok üyemizin yoğun talebi üzerine VİP üyeliği daha erken faaliyete geçirme kararı aldık.VİP üyelik haricinde 3 yenı rankı daha aktif etmiş bulunuyoruz.rank logoları yapın aşamasında yapıldığı takdirde hak eden üyelerimize yeni rankları vereceğiz. Diamond , Monster ve Alfa rankları da siz değerli üyelerimizin hizmetine açılmıştır.Yeni açılan rankların reac ve msj sayıları Rütbe Şemasi konusunda belirtilmiştir. VİP ÜYELİK İMHATİMİ üyelerine özel 25 tl olarak belirledik bu rakamı makul fıyatta tutma sebebımiz tadını ve zevkıni yaşamanız İÇİN.VİP üyeliğin siz değerli imt üyelerine forum da iyi bir fors yaratacagına emınım..VİP üyelik Avantajları şunlardır.


*Chatbox Renkli Yazma
*Hide ve yorum gizliliğinden etkilenmeme
*Sadece staff a özel olan nick name parıltı
*Vip Üyeliğiniz sonucu reac ve msj sayınız kaç olursa rank atlama gününden etkilenmeden hangi rankı alma hakkınız tutuyorsa reaction ve mesaj sayınız o rankı elde etme şansı
*Gif Profil Fotoğrafi
*5 Adet Nick değişme Hakkı

Forumumuza hayırlı olmasını diliyorum. VİP üyelik almak isteyen üyeler pm yoluyla iletişim kurabilir ler.
Hayirli olsun TIM
 

Kaisareia 

Düzenli Ordu
cracker
Mesajlar
2,835
Credits
12,915
Aldiğiniz VİP üyelik ile forumun gelişmesine de katkıda bulunduğunuzu unutmayınız reklam olsun sunucu olsun bir şekilde destek olmuş bulunuyorsunuz alan ve alacak olan arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiyorum şimdiden..


Hayırlı olsun yukarıda da dedeğin gibi amacım sadece imt ye destek olmak.
 

Kaisareia 

Düzenli Ordu
cracker
Mesajlar
2,835
Credits
12,915
VIP 29.99 ₺ olsun 30 gayme yi kimse ödeyemiyor? kehkeh:

@DAMAR ne oldu banka işi?

E155407BEEE6613C46DB81422FEEAEA1E0F2B59C
 
Mesajlar
530
Credits
8,777
Vip Üyelik Aktif Edilmiştir..

Bir çok üyemizin yoğun talebi üzerine VİP üyeliği daha erken faaliyete geçirme kararı aldık.VİP üyelik haricinde 3 yenı rankı daha aktif etmiş Bulunuyoruz.Rank logoları yapım aşamasında yapıldığı takdirde hak eden üyelerimize yeni rankları vereceğiz. Diamond , Monster ve Alfa rankları da siz değerli üyelerimizin hizmetine açılmıştır.Yeni açılan rankların reac ve msj sayıları Duyuru kategorisin de bulunan Rütbe Şemasi konusunda belirtilmiştir. VİP üyelik İMHATİMİ üyelerine özel Aylık 30 tl olarak belirledik. Bu rakamı makul fiyat ta tutma sebebımiz tadını ve zevkıni yaşamanız için çünkü gerçekten çafçaflı bir görüntüye sahip.VİP üyeliğin siz değerli imt üyelerine forum da iyi bir fors yaratacagına emınım..VİP üyelik Avantajları şunlardır.


* Chatbox Renkli Yazma

* Hide ve yorum gizliliğinden etkilenmeme
* Sadece staff a özel olan nick name parıltı
* Vip Üyeliğiniz sonucu reac ve msj sayınız kaç olursa rank atlama gününden etkilenmeden hangi rankı alma hakkınız tutuyorsa reaction ve mesaj sayınız o rankı elde etme şansı
* Gif Profil Fotoğrafi
* 5 Adet Nick değişme Hakkı



Forumumuza hayırlı olmasını diliyorum. VİP üyelik almak isteyen üyeler pm yoluyla iletişim kurabilir ler. Aldiğiniz VİP üyelik ile forumun gelişmesine de katkıda bulunduğunuzu unutmayınız reklam olsun sunucu olsun bir şekilde destek olmuş bulunuyorsunuz alan ve alacak olan arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiyorum şimdiden..
Hayırlı olsun
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar