Neler yeni

S.Medya İnstagram 10 DK'da 1K Takipçi Kasma (1 Viewer)

Mesajlar
18
Credits
29
Revealed content
Şimdi hepimizin bildiği gibi takipçi beğeni,izlenme işlemleri smm panel üzerinden ücretli olarak yapılıyor, ücretsizlerde varda şimdi konumuzu uzatmamak için bahis etmiyorum. Az önce dediğim gibi ücretli smm siteleri üzerinden rahatlıkla takipçi beğeni ve daha çok işlemi yapabilir, ama bize ücretsiz lazım , ne yapabiliriz peki?




Buldum? site içinde para kazanacağımız ve kazandığımız parayı smm sitesindeki bakiyemize yükleyip kendimize takip satın alabileceğimiz bir sistem olsaydı harika olmaz mıydı?

Bence mükemmel olurdu!

O, halde sizi çok merakta bırakmadan sistemimize dönelim.

Site ismini aşağıda bırakacağım.

Şimdi şu ana kadar bildiğiniz tüm siteleri unutun çünkü bu site kadar güvenilir ve kullanımı rahat site yoktur, sitenin mantığı sitedeki kazan bölümüne gelip takip beğeni ve bunun gibi görevleri tamamlayarak para kazanıyoruz 1 takip etme işlemi için size 0.27r veriyor ben 10 dakikada 10r rahatça kasıyorum. Şimdi 10r kastınız yukarda para çek bölümüne gelip ilk seçili olan ( reklam bakiyesi ) seçiyoruz aşağda miktarı 10r yazıp smm bakiyemize parayı aktarıyoruz. Bundan sonrası smm sitesi kullanan kullanmayn herkes için basit bir adım zaten sipariş vere tıklayıp takipçi siparişi veriyoruz işlem bu kadar ! Bu arada 1k takipçi sitede 10r yani 10 dakikada 1k takipçi kasabilirsiniz, veya satarak ticaret yapabilirsiniz.


PUAN KASARAK MAVİ TİKLİ ÜNLÜLERE İSTEDİĞİNİZ YORUMU ATTIRABİLİYORSUNUZ.

LİNK İÇİN TIKLA
https://wiq.ru/tasks.php?ref=2638448
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar