Neler yeni

İsrailden Dost Mu Olurmuş ? (1 Viewer)

Mesajlar
1,647
Credits
1,445
Evet dostlarım israil ermenistanı kınayıp azerbaycan tarafında olduğunu açıkladı bikiyoruzki dünyanın en büyük markaları bu adamlarda ayrıca amerika federal merkez bankasıda bu adamlarin elinde hatta bir arkadasim bana bi tane başkanın fedi devlete bağlı yapmak istediğini bu olayn faileyete gectigi zamnda esrarngiz bir suikast ile öldürüldügdü ekonomi bu adamlardan soruluyor ve türkiyenin israilin hayalini kurduğu topralarda yehovanın sözde kitaplarnda soyledigi dicle ve fırat nehitlerinin arasi olan bölge almak istedikleri ayricada filistin mevzusunda ve daha bircok olayda karsimizda olan bu devlet neden yanımizds duruyor akil almaz bi olay burdan bi cikari olmaz simdi azerbaycana silah satacak diyenler olacak ama bunu ermeni tarafndada yapabilirdi iranin ermenistani desteklemesi daha mantıklı bir sebeb gibi geliyor ama bu durumdada ikiside dusman oldugu icin tarafsiz kalabilirdi ayrica israilde azerbaycan ve türkiye bayrakları dalgalandırıp protesto ediyorlar e artık gönül rahatlıgıyla coca cola iceriz diyorum tabi dökmekten başka kaldıysa
 
Mesajlar
75
Credits
186
Araplarla bir olacağıma elin yahudisiyle dost olurum

Yahudilerin Araplardan ne farkı var etnik olarak da bize karşı tavır olarakta bize faydası nedir? Türkiye şuanki konumuyla İsrail'den kat ve kat güçlü ve büyük bir ülkedir onların bizim müttefikliğimize ihtiyacı varken sosyal medyada görüyorum ki bazı aptallar Türkiye'nin İsrail'e ihtiyacı olduğunu söylüyor İsrail dediğimiz ülke topraklarını parayla gasp etmiş bir devlet askerleri sivil halka zulüm yapmaktan başka bir icraat gösteremiyor çevresindeki bütün Arap devletlerden korktuğu için ya darbe ya da liderleri satın alarak kendi tarafına çeken sinsi ve bir okadar da derin siyonizmle yönetilen katı ve dikta bir rejime sahip. İnternet ortamında Arap ırkçılığı yaparak bir yere varılamaz bugün baktığımız zaman bir çok arap milleti Türk ürünlerini kullanır ve Türkiye'ye tatile gelirler. Bize karşı sesi çıkan Arapların ise İsrail'in iti olduğunu unutmayın.
 
Mesajlar
1,239
Credits
194
6 Day Wars
6 gün savaşları
İsrail arapları tek başına yok etti. Bİr çok ülkenin hava kuvvetleri kalmamıştı.
Şuan'da dünyayı yöneten insanların bir çoğu yahudi kökenlidir.(Ailelere bakın)
Bir proje var BİP Büyük İsrail Projesi diğer adı BOP (büyük ortadoğu projesi)
Yahudilerin kutsal gördüğü yerleri kendine almasıdır.
Herkes bu projeye çalışmaktadır.
Ben bir zamanlar bu düşünceye çok takmıştım bir arkadaşım arapların daha tehlikeli olduğunu öne sürmüştü. İsrail Azerbaycan'da bize destek çıkıyor Türkleri seviyor vs demişti.(hazar türklerini özellikle)
Büyük İsrail'i isterlerse kurarlar şuan işlerine böyle daha çok geliyor.
Bİr bakın tüm ABD başkanları ağlama duvarına gidiyor.
Herkes onların arkasında en basitinden F-35'i israile veriyorlar :D
İsrail'in Türkleri sevdiğini ben şahsen düşünmüyorum israil'de soy kırımcı bir devlettir.
Hitler'in kendilerine yaptıklarını onlarda filistine yapıyor.
Halkımız da Fİlistini görüyor Doğu Türkistan'da ki zulm'ü görmüyor.
Halkımız arap yalağı mı cahil mi bilinmez :(
 
Mesajlar
75
Credits
186
Bu Israil pustu Turk'e yardim ediyorsa vardir bi cikari bunu zaman gosterecek.

İsrail Azerbaycan'a Silah satıyor çünkü Ermenistan konusunda İran Ermenistan'ın tarafında düşmanımın dostu düşmanımdır mantığıyla hareket ediyor İsrail. Doğuakdeniz konusunda da Suriyede ki Türkiye'nin askeri harekatları konusunda da İsrail hep bizim karşımızda olan bir devlet. Sahip olduğu toprakları parayla gasp eden bir devlete muhtaç olduğumuzu söyleyenlerin ne coğrafi ne de tarihi bilgisi yoktur. Türkiye yalnız başına Ortadoğu'nun en güçlü Avrupa'nın ve Natonun ise 2. en güçlü ordusuna sahiptir. Bir savaş durumunda Türkiye'ye karşı direnebilecek hiçbir ortadoğu ülkesi yok. Yukarıda bazı arkadaşlar 6 gün savaşlarından bahsetmiş oradan buradan duyduklarıyla yaşayan insanların İsrail'in bu savaşlarda Amerikan ve İngiliz subaylarını kullandığını ve tüm harekatı Pentagon'un yönettiğini bilmezler.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar