Neler yeni

Coinli 10 GB Boyutunda Gerçek Şifrelerden Oluşan WordList (1 Viewer)

asil_ruh 

8 yıllık sanal dünyayı bırakma zamanı gelmişti.
onursal
Mesajlar
418
Credits
581
güzel konu ek olarak birkaç detay vereyim:

elimizdeki hashin gerçek halini bulmak için:
weakpass.org bu konuda bir numaradır. şuradaki 3a ya da 3 kod adlı wordlistleri öneririm. (https://weakpass.com/wordlist)
eğer VDS varsa deneyin kendi makinenize yazık etmeyin.(Formül = Sağlam ekran kartlı VDS + weakpass3a + hashcat)

bruteforce için:
eğer türkçe wordlist arıyorsanız fazla seçenek yok şunu denersiniz: https://raw.githubusercontent.com/utkusen/turkce-wordlist/master/wordlist.txt (Türkçe dili olan bütün uygulamalarda iş görür.)(SSH, FTP gibi servislerin giriş kısmına bruteforce içinde iş görür.)
ek olarak kişiye özel wordlist hazırlamak için: cupp.py adlı yazılımı kullanabilirsiniz.(ne kadar verimli tartışılır) (https://github.com/Mebus/cupp) (Sosyal medya uygulamalarında daha çok iş görür.)
hedef bir web uygulamasındaki yazılardan wordlist oluşturmak için cewl yazılımını öneririm.(amacına göre en iyisi) (SSH, FTP daha çok iş görür.)
 

asil_ruh 

8 yıllık sanal dünyayı bırakma zamanı gelmişti.
onursal
Mesajlar
418
Credits
581
ek olarak kısa bir yol var kişiler her yerde aynı parolayı kullanır. eğer pastebin, github gibi yerlerde daha önce leak edilmiş bir bilgi varsa o bilgiyi de giriş için deneyin. yani parola leak edilmişse parolayı deneyin. email leak edilmişse email üzerine osint gerçekleştirin.

yani interneti iyi kullanın.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar