Neler yeni

#100 En İyi Ücretsiz & Ücretli Windows, Mac, iOS Ve Android İçin Antivirüs Uygulamaları (1 Viewer)

Mesajlar
197
Credits
2,554
Merhaba arkadaşlar, bu gün sizlere En İyi Ücretsiz & Ücretli Windows, Mac, iOS Ve Android İçin Antivirüs Uygulamalarını paylaşıyorum.

lbuw7w7.png


1. TotalAV
TotalAV henüz herkesin bildiği bir isim olmayabilir, ancak kişisel kullanım için ücretsiz bir antivirüse ihtiyacınız varsa, bu kolayca seçebileceğiniz en iyi seçenektir. Tüm doğru temelleri kullanımı kolay tek bir pakette sunar.

Ücretsiz sürümle, ücretli sürüme bile göz atabilirsiniz. Ücretsiz sürümü yükledikten sonra Pro sürümünü ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.


n0v3jqy.png


2. Norton Antivirus
Norton 360, Avast ile birlikte çalıştıktan sonra, antivirüs yazılımı bir siber güvenlik canavarı haline geldi. Çok daha pahalıya mal olsa da - buna kesinlikle değer diye düşünüyorum. Norton ile cihazlarınızdaki enfeksiyonlarla savaşmak için gerekli tüm araçları alacaksınız.

Norton, tüm temel özelliklere ek olarak yerleşik VPN, parola yöneticisi ve şifreli depolama gibi ekstra güvenlik özellikleri sunar. Yani, ek güvenlik hizmetleri almakla uğraşmanıza gerek kalmaz.

Norton Antivirus'ün yazılımının ücretsiz bir sürümünü sunmaması oldukça talihsiz olsa da, bu antivirüsün güvenilir ve güçlü bir güvenlik aracı olduğu inkar edilemez.

2jc2rs0.png


3. Bitdefender
Windows'ta, geniş kapsamlı siber güvenlik tehditlerine karşı gerçek zamanlı koruma olan Bitdefender Kalkanı vardır. Sistem performansı üzerinde minimum etki ile gerçek zamanlı olarak dosya ve e-posta koruması sağlar.

Ancak, hizmet yalnızca veritabanı verilerine dayanmaz. Gelişmiş Tehdit Savunmaları, davranışsal tehdit benzeri göstergeleri tespit etmek için makine öğrenimini kullanır. Bir yazılımın çok fazla veriye eriştiğini, arka plan veri değişiklikleri veya yüklemeleri yaptığını varsayalım. Bu durumda, yeni bir kötü amaçlı yazılım türü olarak veritabanı girişinden çok önce işaretlenecektir.

4t0ia3z.png


4. Avira Free Security
Önceki Avira Free Security Suite'in halefi olan mevcut araç, eskiden sahip olduğu özellikleri birleştiren yeni eklemeler sahiptir.

Kötü amaçlı yazılım söz konusu olduğunda geleneksel olarak daha güvenli oldukları için Apple kullanıcılarını gözden kaçırmaz. Bu arada Avira, gücünü desteklemek için gerçek dünya test verilerine bile sahip.

bydo0fm.png


5. McAfee
McAfee, genel koruma ve güvenlik özellikleri sunan bir başka en iyi antivirüs paketidir. Ücretsiz bir sürüm de dahil olmak üzere bir dizi farklı ödeme planı sunar.

İlk olarak, McAfee, çeşitli ipuçları ve faydalı bilgiler içeren temiz ve minimalist uygulaması nedeniyle kalabalığın arasından sıyrılıyor.

Bundan bahsetmişken, McAfee size herhangi bir çevrimiçi tehdidin sisteminize girmesini durduracak gerçek zamanlı koruma özelliği sağlar. Ardından, wifi saldırılarını ve güncel olmayan yazılımları tespit etmek için düzenli sistem güvenlik taramaları yapar.

Ek olarak McAfee, aygıt temizleyici, dosya parçalayıcı, güvenlik açığı tarayıcısı ve daha fazlası gibi birçok ekstra özellik sunar. Ayrıca şifreli depolama alanı ve bir şifre yöneticisi ile birlikte gelir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar