Neler yeni

15 Km + Menzil üzeri baz istasyon {Özel konu} (1 Viewer)

DarksoN

Beyaz Takkeli
majorrr
Mesajlar
292
Credits
285
Sadece bağlantı linklerini gizledim makele herkese açık bir şekildedir önce bıkmadan dikkatli okursanız bir şeyler anlıyabilirsiniz.Önce okuyun sonra yorum.

Blogum da daha sonra detaylı şekilde yazacağım size kullanmış olduğum sistemden bahsedeceğim,bu sistemi kullandığım süre zarfında sadece method geliştirmeye yönelik, eğitim amaçlı testden ibarettir herhangi bir illegalizm aktivitesini teşvik etmez ve içermez.Bu yöntemi materyalleri kullarak ilegal olaylara bulaşmanız için açmıyorum bunu kullanan kişi sayısı çok az sınırlı sayıdadır.Benim izlediğim yol tamamen bağımsızdır.

Gerekli materyaller

Sistem için

Laptop + Telefon (rootlu)
VPN
Usb wifi anten (nano farkedilmez çünkü)

Gerekli araçlar
Uzun menzilli wifi anten kapasite 5-15 km arası olan (1x veya 2x adet)
Yönlendirici adaptör cihazı (nano)

Kullanılacak harici araçlar
Mac changer tool (mac adresi değiştirme )
QSS tool (wps - pin üzerinden erişim aracı)
Syswifi tool ( Uzak menzil anten ile birlikte kullanıacak materyal)
PIN tool (mac adres pin generator )
Spoofer app
Wpa-wps premium app (Telefonda yüklü olacak uygulama)
http://www.routerpwn.com/zynos/ (rom-0 dosyası ile modem şifresini bulmak için fakat yeni nesil son modemlerde iş yaramamaktadır eski modemler ve bu açığı barındıran cihazlar da işe yaramaktadır bu yüzden bu materyalede ihtiyacımız vardır.)

Laptop bilgisayarımızı alıyoruz meydana bir yere keşfe çıkıyoruz fakat ev arası mesafemizi korumamız gerek eğer ki cadde eviniz arası uzak mesafe yolundaysa bu size masraflı olacağı gibi iletim gücündede sıkıntılar yaratacaktır. kafeteryalar işlemetlerin olduğu yerler telefonumuz üzerinden hotspot bağlantısı kurarak vpn üzerinden şifreli vpn bağlantısını aktif ediyoruz.Nano wifi alıcımızı laptop takıyoruz ve etrafdaki kablosuz ağları taramak için işe koyuluyoruz.

Nano wifi antenin mac adresini değiştiriyoruz.
QSS tool aracını kuruyoruz bilgisayara
Rootlu telefonumuza dönüp wps wpa uygulamasını açıyoruz etrafdaki kablosuz ağları bize gösteriyor wps aktif olanları + mac adresinide görebiliyoruz.
Wps aktif olan cihazın mac adresini alıyoruz pın tool uygulamasına girdikten sonra generate deyip yeni bir pin oluşturuyoruz bunu QSS programına giriyoruz telefona tekrar dönüp hedef erişmek istediğimiz modeme tıklıyoruz pc + telefon ile aynı anda erişim sağlamasını başlatıyoruz başarılı şekilde giriş yaptıktan sonra kablosuz ağa modeme erişmemiz gerecektir.

Modemin şifresini bulmaya çalışıyoruz,genelde modem arayüzü 192.168.1.1 oluyor veya değişken de olabilir modem markasını internetten araştırıp kullanıcı adı şifreyi buluyoruz.Eğer ki şifre değişitirilmişsse rom-0 açığını deniyoruz modem yeni nesil değilse,elde ettiğimiz rom dosyasını yukarda verilen zynos siteye giderek yükleme işleme yapıyorsunuz ve şifreyi elde ediyoruz.

Fakat modem yeni nesil ise şifrede değiştirilmişse bunda biraz uğraşmanız gerecektir.Spoofer hacktool app aracımızı çalıştırıp kişiyi modeme girmesini sağlatıyoruz bunu bir hata gibi gösterek böylece modem şifresini elde ediyoruz.

Hedef ele geçirdiğimiz kablosuz ağı farzediyorum ki bir kaferyaya ait yani hızı büyük ihtimal düşük olmayacaktır.Bundan sonrası zorlu bir süreç çünkü router yönlendirmesi yapmamız gerecek ele geçirdiğimiz modem üzerinden modemde bunun için gerekli roouter ayarlamalarını yapıp sayfadan ayrılıyoruz.

Nano yönlendiricimizi bilgisayar bağlantısı kurup ana modemdeki bilgileri aynısını girerek cihazı eşleştiriyoruz.Ama bu eşleştirdiğimiz nano cihazın sabit bir yerde kalması lazım bunu herkes yapabileceğini sanmıyorum ben yinede yazıyorum bulunduğunuz cadde üzerinde bir dükkanız varsa veya tanıdığınız güvendiğiniz biri bu cihazı aparat yoluyla prize takılı şekilde bırakacaksınız.
Başka bir yol daha var fakat kaçak elektirik hattı çekmeye benzediği için hiç girmiyorum o konuya.

Yönlendiricimiz sabitlendiyse eve doğru gidiyoruz yüksek menzilli olan 10 km antenimizi kuruyoruz nano router üzerinden diğer ana modeme erişiyoruz iletim gücü yüksek olduğundan sıkıntı çıkmıyor artık uzaklıkta olmanıza rağmen sorunsuz bağlantımız oldu.Bu kadar yüksek menzilimiz varsa niye nano router ile uğraşıyoruz ki derseniz zorunda değilsiniz direk 15 km kapasiteli alıpta bağlanabilirsiniz fakat yüksek menzilli cihazımı direk açığa çıkarmamak adına kafa karıştırmak için bu yolu izlememiz gerekiyor ki buda zorunludur.

Eğer böyle uğraşmak yerine 2 tane elimizde 15 -15 km menzili anten varsa birini gidersiniz şehir merkezine bir apt damına kurar ayarları yaptıktan sonra eve döner bağlantıları eşleştirirsiniz olur biter ama işte bir tanıdığınız yoksa onun bunun apt damına çıkıpta biraz bu sistemi kurmak riskli bir durumdur.

Fakat her iki durumdada istasyon kurulumunu yapamadıysanız eviniz merkeze yakında sadece kendi evinizin çatısına yüksek menzilli anteni kurarak size verilen menzil alanı kadar ip ler üzerinde sörfde çıkabilirsiniz.

Bu antenleri merkezler arası birbirine yönlendirme yaparak çoğalttığımızı düşünelim 50 km üstü menzil elde etmiş olurum ki buda şu anlama gelir 50 km ötesi şehirdeki tüm modem cihazlarını görebilmemi sağlar evimden o kadar uzaklıkta modem şifresini kırabilir erişem sağlayarak şehirde adeta ip adresimi sürekli değiştirerek hayalet modunda sörf yapabilirim.

Aşağıdaki gif de gösterdiğim gibi bir tablo ortaya çıkacaktır.Yüksek menzil anten + roouter + ana hedef modem üzerinden etrafdaki cihazlara erişim sağladıktan sonra telekom - turkcell - vodafone - vb ağları üzerinden sürekli ip değiştirerek gezebilirim.

Tabi ki ben bunu kötü amaçlar doğrultusunda kullanmıyorum ama 64 km civarı menzile sahibim bulunduğum şehirin bir kısmı elimin altında demek oluyor buda. @Mectruy panelde ip adreslerimi görüntülemek istese bile bir sürü giriş günlüğü görebilirsin saniyelik Zaaa:

Altta ki örnek ise vodafone operatorleri üzerindeki geçişlerim buda benim konumumu saptırıp yerimin tespit edilmesini zorlaştırır.Eğer dalga geçmek istersek 15 km menzil kapsamında ki kullanıcılara saçma sapan fake kablosuz ağ çoğaltarak deli edebilirim + jammer modunu devreye sokup kapsam alanındaki şehrin internetini de kesebilirim demek oluyor buda.

xhlofabriel.gif


Gerekli materyaller ve araçlar şu an ekliyemedim sadece eğitim amaçlı o izlediğiniz korsan filmlerinde sürekli ip değiştirmenin gerçekte olan bir yolunu izah etmeye çalıştım.

Daha detaylı olarak blogger adresim de yer vereceğim sonra takip etmeyi unutmayın ara ara.

Tüm içerik izlenilen method makale vb bana aittir.

[Hidden content]
Eline sağlık, deneyeceğim. Çok güzel konu olmuş.
 

Fabriel 

FabSec Lab.
titan
vip
Mesajlar
543
Credits
3,503
Sermaye varsa tabi ki diyeceğim ve denemeyi tavsiye etmiyorum çünkü bazı kısımları atlayarak yazdım bu tür büyük saldırılara teşvik etmem istemiyorum.
Fakat bunu basit yolla sıradan bir 3-5 km menzilli anten alıp ev dükkan arası bağlantı kurabilirsiniz veya daha geniş menzillerde daha çok kablosuz ağı etrafı görebilirsiniz en basit yolu ki bunu da herkes yapabilir biz söylemesekte.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar