HELAL ELİNE SAĞLIK ASLAN ABİM GÖSTER İCRAATLERİNİBaktım Regonzy oğlum bana özenmis kendince biseyler yapmaya calismis ona bas edmeyecegini göstermem gerekiyordu.
Keyfini cikarin
[Hidden content]
icraatlerimi daha fazla görmek isterseniz hackshowa bir göz atmanızı öneririmHELAL ELİNE SAĞLIK ASLAN ABİM GÖSTER İCRAATLERİNİ
tamam bakıyorum aslan abimicraatlerimi daha fazla görmek isterseniz hackshowa bir göz atmanızı öneririm![]()
Baktım Regonzy ( @Revonzy ) oğlum bana özenmis kendince biseyler yapmaya calismis ona bas edmeyecegini göstermem gerekiyordu.
Keyfini cikarin
[Hidden content]
kal-u beladan beri her ölümlü bilir ki beri bu sözü ilk söyleyen benim. Ayrıca yaptığının 2 katını yapmayana morto demesinler aslanim hodri meydannsssbenim repliğimle bana baş etmeye kalkışmış küçük oğluşum akşam x12 atıyımda kendine gelsin
akşam görüşürüz canım sürekli 2 ye katlanacak sekilde devam edicez bakalım. ne zaman yarragı yiceksinkal-u beladan beri her ölümlü bilir ki beri bu sözü ilk söyleyen benim. Ayrıca yaptığının 2 katını yapmayana morto demesinler aslanim hodri meydannsss
akşam görüşürüz canım sürekli 2 ye katlanacak sekilde devam edicez bakalım. ne zaman yarragı yiceksin
benim bi sinirim yok aslanim tükendiğim yerde bi exp yazar 2k daha cekerim sen kendini dusunakşam görüşürüz canım sürekli 2 ye katlanacak sekilde devam edicez bakalım. ne zaman yarragı yiceksin
adam kral amk dur taç ekliyimbenim bi sinirim yok aslanim tükendiğim yerde bi exp yazar 2k daha cekerim sen kendini dusun
Baktım Regonzy ( @Revonzy ) oğlum bana özenmis kendince biseyler yapmaya calismis ona bas edmeyecegini göstermem gerekiyordu.
Keyfini cikarin
[Hidden content]