Neler yeni

Aktif Olmayan Kullanıcı Adını Alma Methodu (1 Viewer)

Mesajlar
1,485
Credits
905
Revealed content




Merhabalar , bugün sizlere instagramda forum doldurarak istediğiniz kullanıcı adını alma yöntemini göstereceğim.

Önemli Not 1 ; Almak istediğiniz kullanıcı aktif ise bu yöntemin olma şansı düşüktür çünkü aktif kullanılan bir hesabı almak istediğinizde instagram bu duruma izin vermez.

Önemli Not 2 ; Kullanıcı adını almak sabır gerektirir , başvurduğunuz anda cevap alacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bu işlem 1 Haftadan 2 Aya kadar uzayabilir.

Başkasına ait kullanıcı adını alma yöntemi



- ANLATIM -

1- İnstagram Yardım Merkezi'ne gidin ve ticari ihlal diye arama yapın.

2- Kullanıcı adlarıyla ilgili bir sorum var (ör. "http://www.instagram.com/ornekisim" adresine sahip hesabın kullandığı "ornekisim" gibi) > Talebim bir ticari hesap için > Bu kullanıcı adını bir başkası kullanıyor ve bu internet adresini ziyaret ettiğimde içeriklerini görebiliyorum > Ticari marka haklarımın ihlaliyle ilgili şikayette bulunmak istiyorum

3-Adım 2 yi başarılı bir şekilde geçtikten sonra bu forma otomatik geldiyseniz doğru yoldasınız. Foruma otomatik gelmediyseniz buraya tıklayın > https://help.instagram.com/contact/230197320740525

4- Ticari marka haklarımı ihlal ettiğini düşündüğüm bir içerik buldum > Ticari marka şikayetime devam et



Yol 1 : İletişim bilgilerinizi girin > Ben veya kuruluşum (formu doldurun)

Yol 2 : Ticari marka bilgilerinizi girin (formu doldurun)

Yol 3 : Şikayet etmek istediğiniz içeriği belirtin > kullanıcı adı > https://instagram.com/ornekisim > Bir kullanıcı adını üzerime almak istiyorum > Lütfen üzerinize almak istediğiniz kullanıcı adını onaylayın.

(ornekisim). > Varsa, lütfen kullanıcı adının verilmesini istediğiniz hesabın internet bağlantı adresini (URL) verin (https://instagram.com/hesaplinki) > Talep ettiğiniz kullanıcı adını kullanan hesabın kaldırılmasını da istiyor musunuz? ( İsteğe bağlı evet veya hayır ) > Lütfen bu içeriğin ticari marka haklarınızı nasıl ihlal ettiğini açıklayın. ( Merhaba Değerli İnstagram Ekibi. Bir Hesabın Ticari Markamın Adını Kullanırken Gördüm Ve O Kullanıcı Adını Üzerime Almak İçin Size Başvurdum. Lütfen Aşağıda Belirttiğim Belgeyi Göz önünde Bulundurarak Kullanıcı Adını Bana Verin.)

5- Beyan > Beyanı onayla > Kabul ediyor musunuz (evet) > Elektronik İmza (Nüfus cüzdanında yazan adınız soyadınız) > Gönder

İşlem bu kadardır. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Not: Kötüye kullanımlarda kişinin sorumluluğundadır. Bilgi amaçlı paylaşılmıştır. Bu içerikteki örnekler bilginin daha iyi anlaşılması açısından verilmiştir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar