Neler yeni

Anahtar kelime hacimleri ve seo planı (1 Viewer)

Mesajlar
66
Credits
3,310
anahtar-kelime-planlayici-seo-plan.jpg

Herkese selamlar, nasılsınız. Seo çalışmalarınız nasıl gidiyor, umarım iyidir.Sizlere bugun seo çalışmalarınıza başladaman önce yapılması gereken planların en başında gelen anahtar kelimeler,hacimler ve grubları hakkında bilgi paylaşmak istiyorum. Arkadaşlar anahtar kelimeler tam olarak sizlere satış yapmak veya hizmet vermek istediğiniz pazarı ortaya çıkartır. Anahtar kelimeler‘in hacimleri ile toplam pazar aranmalarını tespit edebilir veya kendi pazar hacminizi belirleyebilirsiniz.

Toplam pazar hacmi

Anahtar kelimelerinizi planlarken kullanabileceğiniz bir çok araç var ancak siz google adwords’ün ücretsiz olarak sağladığı keyword planner’ı kullanabilirsiniz Tabiki alternatif olarak ahrefs,semrush gibi seo araçlarını kullanarak daha detaylı bilgilere erişibilir, ve rekabet derecelerinide ölçümleyebilirsiniz.

Pazar hacim belirleme

Anahtar kelimelerinizi hacimlerine göre ve alaka düzeylerine göre grublar halinde geliştirerek, oluşturduğunuz anahtar kelime grubu merkezin’den ayrılmadan içerikleriniiz ve title description gibi detaylarınızı geliştirerek on page seo çalışmalarınızı neredeyse tamamlamış olursunuz.

Bu şekilde bir planlama ile seo yapmanız sizin içine en doğru çalışma şekli olacaktır, kendi anahtar kelime grublarınızı oluşturabilir ve farklı pazar hacim’leri belirleyebilirsiniz. Buradaki hacim pazar’ınızı kontrol etmeniz anlamına gelir! Neredeyse. Ve hatta kendi pazar hacminizi büyütebilir ve sosyal medya yönetimi aracılığı bi genişlemeyi hızlandırabilir ve ölçeklendirebilirsiniz. Bol şanslar, şampiyon.

 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar