Neler yeni

Satiş Azar 3 Ay VIP ve 3 Ay Boyunca 1700 Elmas Sağlayan Promosyon Kodu satılır (2 Viewers)

Mesajlar
25
Credits
697
Öncelikle sizlere ürünlerin ne işe yaradığından bahsedeyim:

VIP üyelik kısaca bazı özel özellikler ve avantajlar sağlar. Örneğin, VIP üyeler ücretsiz olarak daha fazla ülke seçeneği ile eşleştirilebilir, reklamları görmek zorunda kalmaz ve daha fazla sohbet günü kazanabilirler. Ayrıca, VIP üyelerin profilleri diğer kullanıcılar için daha çekici görünür ve eşleşme olasılıkları artar. Bunun dışında, VIP üyelerin sohbetleri diğer kullanıcılar tarafından daha sık tercih edilir ve onlarla eşleşme olasılığı artar.

Elmas ise cinsiyet filtresi kullanmanıza olanak sağlar. Örneğin bir kadınla konuşmak istiyorsanız, cinsiyet filtresinden 7 elmas karşılığında kadınlarla eşleşebilirsiniz. Onun dışında canlı yayınlarda hediye göndermek, sticker kullanmak gibi özellikler için de elmas şart.

IOS Cihazlara hesap açıp, kodu uygulayıp direkt hesabı teslim edeceğim. Android cihazlara ise direkt kodu vereceğim ve nasıl yapılacağını anlatan bir yazı yollayacağım fakat yeni bir mail açıp bana yeni açtığınız mailin bilgilerini yollarsanız girip hesabınıza tanımlayabilirim.

FİYAT: 50TL

İletişim: @erebus_0
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar