Neler yeni

Bitexen İle Sadece Üye Olarak Coin Kazan - Kanıtlı (1 Viewer)

Mesajlar
722
Credits
0
Merhaba arkadaşlar, birçoğunuz duymuşunuzdur Bitexen.com sitesi onaylı üyelere 5 Exen Coin veriyor. Biz Turkhacks olarak göz attık ve doğruladık, güvenilir bir firma ve gerçekten para veriyor. Üye olmak isteyenler için referans kodu ve ödeme kanıtı bırakıyorum. Mutlu günlerde harcamanız dileğiyle.

Referans Kodu:

94354795

Referans Linki:

https://www.bitexen.com/?ref=94354795

Ödeme Kanıtı :

Ekli dosyayı görüntüle 61

beceremeyen arkadaşlar iletişime geçer ise yardımcı olurum
 
Mesajlar
1,239
Credits
194
Bu konu hakkında bir alıntı yapayım;

"Piyasada yakın zamanlarda konuşulmaya başlamış bi kripto para birimi dolanıyor bilginiz vardır mutlaka, isim vermeyeceğim gerek yok. Kayıt olanlara referans usulü bir miktar kendi coinlerinden veriyor ve yatırım yaparak katlayabiliyorsunuz veya direkt çekebiliyorsunuz. Buraya kadar güzel hatta kazananlar bile var sıkıntı yok.

Dikkatli olmanız gereken kısımlar:

1) Basit iktisat kurallarını bile çiğniyor. Coin bedava dağıtıldığı halde hala site verilerine göre coin değer kazanmakta

2) Hiçbir borsa sitesinde birimi gözükmüyor.

Yani; Web sitesi borsa usulü değil manuel olarak değerleri değiştiriyor olabilir. OLABİLİR. Bu tür bir yapıysa bu şu şekilde sonuçlanacak: İstedikleri yatırımcıları seçene kadar borsası yükselip duracak. Sonra basit bir toplantı ile coin düşmeye başlayacak, düştükçe siz akkıllı yatırımcılar bu kesin değer kazanır diyerek yatırımlarınızı arttıracaksınız ama o düştükçe düşecek düştükçe düşecek. Bir bakmışsınız değeri 0lanmış. Yani değerli takipçilerim, eğer yatırım yapacaksanız bu sistemden bi 1 2 sene daha uzak durun. Bu işlerin direkt içerisinden birisi olarak bunu söylüyorum size."


Kendi Düşüncem de mydexpay'in dataları gibi internette datalarınız gezebilir , değeri de aniden düşücek datalarınız satıladabililir ne olur bilinmiyor bence hiç girmeyin dikkat edin.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar