Neler yeni

Blu Tv {Video indirme} (1 Viewer)

Fabriel 

FabSec Lab.
titan
vip
Mesajlar
543
Credits
3,503
İçerik sadece eğitim amaçlıdır blu tv şirketini mağdur edecek şekilde yayınlanmamıştır.Herkesin internette aradığı fakat cevap bulamadığı bir konudur,burda dikkat etmeniz gereken önemli nokta indirme yapmaya kalkmamanız kendi kişisel hesabınızdan, indirme yaptığınız tespit edilirse ciddi sorunlar yaşabilirsiniz.Her ne kadar şirket telif hakları ile korunmaktadır desede bunun önüne geçebilmek mümkün oluyor.Ekran kayıt programı ile blu tv üzerinden kayıt yapamıyorsunuz yapabilen programı varsa da bilmiyorum şimdilik.SS ekran görüntüsüne yani izin de vermiyor.İDM internet download manager ile de indirmeye izin vermiyor bağlantılar şifreli.kaynak kontrolü yapsanız dahi m3u8 her zaman göremiyebilirsiniz.

Firefox Developer Edition tarayıcım üzerinden test yapmaya karar verdim Eklenti olarak İDM aktifti herhangi bir video oynatıp hızlıca durdurdum idm'nin linki yakalamasını bekledim bir şey olmadı f5 çekip tekrar idm den yanıt almaya çalıştım bana sol alt tarafda stream.m3u8 bağlantısını yakalayıp açığa çıkardı adres şöyleydi;

https://cdn-blutv.akamaized.net/blutv-origin/hesap token key/outputs/filmin kaynak key adresi/v3/clear_hls/media-5/stream.m3u8

Başka bir video denemek istedim hesaba özel atanmış token adresinin değişmediğini gördüm değişen kısım sadece filmin kaynak key adresi oluyor.

Sonra eklentiyi devreye sokup son testi yapmaya başladım bu eklentiyi yıllar önce kullanmıştım yabancı siteden film indirilmiyordu yine bu eklenti ile çözülmüştü.

Eklenti kurulunca blu tv ye gelip filmi açıyoruz sağ üst köşede eklenti ikonuna tıklayınca resimde gösterdiğim şekilde kaynak adreslerini yakalamaya başlıyor
SET1.png


En yüksek mb değerinden 1080p kaliteyi tespit edip seçtikten sonra ayar ikonuna tıklayınca indirme seçenekleri çıkmaktadır Fakat aşağıdaki resimde sansürlediğim şekilde önemli olan kısımlar 1 ve 2 dir.

1 olan kısım değişmez sabit hesabınıza atanan key.
2 olan kısım filme ait olan kısımdır değişken.

Mp4 şeklinde yakaladığımız bu bağlantıyı indirmeya çalışırsanız hesabınız üzerinden olduğu kolayca tespit edilir sonuç olarak siteyi kendi ip adresiniz isim soy isim mail kredi kartı bilgisi girip ardından bu tür işlemleri yapmanız başınızın ağrımasına sebeb olacaktır.Telif hakkıydı yasal süreçti mahkemelik gibi durumlara düşmenizi istemem.


SET2.png


Peki ya indirenler nasıl indirmiştir ? kırılan hesaplar üzerinden erişim sağlayarak vlc player üzerinden m3u8 linkleri bilindiği gibi kayıt alınabiliyor.Diğer yol mobil üzerinden vıdeo kaydı alınmasına izin veriyor.

Yukarda yazılanlar eğitim amaçlıdır kullanmayı taşvik etmiyoruz sadece blu tv platformunda indirme yapmanın mümkün olduğunu söylüyoruz riskleriye birlikte buda sizi açığa çıkarır..

VPN Kurtarmaz bu durumda bunuda iyi bilmelisiniz çünkü değişken olmayan token yüzünden.

Gerekli rapor ve önlemler blu tv ye yollanmıştır.

Chrome için

Firefox için
 
Son düzenleme:
Mesajlar
1,647
Credits
1,445
netflix ve a prime yetiyor bana blutv puhutv felam ne bilim kullanan felan ama yararlı konu eline sağlık
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar