Neler yeni

BlueStacks Nedir? (1 Viewer)

Arık Böke

Grafiker
majorrr
Mesajlar
356
Credits
0
Bluestacks Ne İşe Yarar?
Cep telefonunuzda kullandığınız tüm uygulama ve oyunlara, bilgisayarınızdan tam ekran rahatlığıyla erişmenizi ve kullanmanızı sağlayan bir yazılımdır.

blue stacks nedir

Bluestacks Özellikleri Nelerdir?
Hepimizin cep telefonumuzda sayısız kullandığımız ve asla vazgeçemeyeceğimiz uygulama ve oyunlar vardır. Bu uygulama ve oyunlara cep telefonlarında yaşadığımız şarj tükenme, ısınma gibi sorunları yaşamadan kesintisiz olarak bilgisayar üzerinden ulaşmak harika bir özellik değil mi? Üstelik ücretsiz!

BlueStacks tam olarak bize bunu sunuyor. Tüm dünyada cep telefonlarından en sık oynanan PUPG Mobile gibi pek çok popüler oyunun ve uygulamanın, bilgisayar üzerinden de kullanabilmesi için tasarlanmış android uyumlu bir yazılım.

Bununla beraber oyuncular için tasarlanan yapısıyla oynadığınız tüm oyunları Twitch , Facebook gibi platformlarda online olarak yayınlayabilmenizede olanak tanır.

Aynı zamanda yazılım geliştiricilere de uygulama üzerinden ürünlerini denemeleri için olanak tanımaktadır. Tüm bu özellikleri ile BlueStacks çoğu insanın ilgisini çekmekle beraber şuan 400 milyonu aşkın kullanıcısı bulunmaktadır.

Bluestacks Nasıl Kullanılır ve Nasıl Kurulur?
Buradan BlueStacks’in resmi indirme bağlantısına ulaşabilirsiniz. Ekrandaki Bluestacks İndir butonuna tıklayın.

bluestack indirme

Masaüstüne inen BlueStacksinstaller kurulumunu çalıştırıp Şimdi Yükle deyin ve kurulumun tamamlanmasını bekleyin.

bluestacks kurulumu

Hepsi bu kadar!

Bluestacks ile Ücretsiz Uygulamaları Anında İndirin!

bluestack-play-store-1024x623.jpg

Bilgisayarınıza indirdiğiniz BlueStacks uygulamasını açtığınızda, ana ekranındaki Google Play Store’a tıklayarak Oturum aç dedikten sonra bir gmail hesabı oluşturabilir yada mevcut olan gmail hesabınızla giriş yapabilirsiniz. Ardından dilediğiniz Play Store uygulamasını veya oyununu buradan indirip çalıştırabilirsiniz.

BlueStacks İçin Sistem Gereksinimleri Nelerdir?
Minimum Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi:Microsoft Windows 7 ve üzeri.​
  • işlemci: Intel veya AMD İşlemci.​
  • RAM: En az 2GB RAM.​
  • HDD: 5GB Boş Alan​
  • PC’nizde Yönetici olmalısınız​
  • Microsoft veya diğer chipset sağlayıcısının en güncel grafik sürücüleri​
BlueStacks 4, minimum sistem gereksinimlerini karşılayan sistemlerde çalışacaktır. Ancak, üstün bir oyun deneyimi için, önerilen sistem gereksinimleri aşağıda belirtilmiştir.

Önerilen Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Microsoft Windows 10​
  • İşlemci: Intel veya AMD Multi-Core İşlemci “Single Thread PassMark skoru > 1000 ve üzeri, ayrıca tüm BIOS sanallaştırma uzantıları etkinleştirilmiş olmalıdır. PC işlemcinizin Passmark skorunu öğrenmek için bu linke tıklayın.​
  • Grafik: Intel/Nvidia/ATI, Onboard or Discrete kontrollü ve PassMark skoru >= 750 ve üzeri. PC’nizin Grafik denetleyicisinin Passmark skorunu öğrenmek için bu linke tıklayın.
  • RAM: 8GB ve üzeri.​
  • HDD: SSD (veya Fusion/Hybrid Drive)​
  • Internet: Oyunlara, hesaplara ve ilgili içeriğe erişmek için geniş bant bağlantısı.​
  • Microsoft veya diğer chipset sağlayıcısının en güncel grafik sürücüleri​
Bluestacks Windows ve Mac Uyumu
Tüm Windows ve Mac işletim sistemine sahip masaüstü bilgisayar, laptop ve tabletlerinizde BlueStacks yazılımını ücretsiz kullanabilirsiniz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar