Neler yeni

Discord Kullananlar Dikkat !!! (1 Viewer)

RedSamuray

Multi Millionaire Of Gold Empire
uzmannnnn
Mesajlar
238
Credits
2,529
Öncelikle Merhaba Değerli İmhaTimi Üyeleri Ben Red Samuray Bundan Yaklaşık 1 Kaç Hafta Önce Discord'da Bazı Arkadaşlarımla Sesli Sohbet Ederken Odaya 2 Kişi Girdi Biraz Sohbet Ettik Falan Tanıştık vs vs sonra kendi aralarında c* muhabbeti geçti ben ilk başta odada kızlar var hawli olmak için konuşuyolar sandım yaşları (1.17 2.21) bunları bi test etmek istedim acaba gerçekten bilgililermi yoksa hawli olmak içinmi konuşuyolar diye biliyosunuz DC ortamlarında c* konuşanlar genelde -18 iq kızların gözdesi oluyolar sordum nasıl yapıyosunuz falan diye kanka dedi ya işte böyle böyle gel senin pc den sanada yapalım 300-400 tl pay düşeriz. hiç bozuntuya vermedim tamam ne gerekiyor dedim +kanka daha önce c* geçmediğin 1 pc ve 6 ay dan eski bi mail. tamam ne yapıyım şimdi dedim kanka pc ye bağlansak yeter. (anydesk) adlı uzak masaüstü bağlantısı programını indirdim (sanal makineye) sonra paylaştım bunlarla bakiyim ne yapıcaklar diye reklam çektiler c* ile method'u ayrı bi konuda paylaşacağım. girdiler sitelerini (sosyal mühendislik) kurdular falan çıktlar +kanka bu kadar şimdi c* ler gelicek bizde sana pay vericez. tamam dedimmm.

buraya kadar tamam.

şimdi şuan bu 2 kişinin gerçekten bu konuda az da olsa bi bilgisi olduğunu gördük.

aklıma takılan 1 soru vardı acaba parayı gerçekten bir şekilde oyun epin vs vs bi şekilde gerçekten pay olarak vereceklermiydi?

Cevap; Tabiki Hayır Ben bunu en başta biliyodum zaten.

peki neden yaptım, sadece nasıl biri olduklarını öğrenmek ve onları yakından tanımak istedim konunun sonunda bir süprizim var :))))

Bu Konuyu Asıl Açma Sebebim Discord Kullanan Küçük Kardeşlerimiz Var Paraya İhtiyacı Olabilir Bu Tuzağa Düşebilir.

Burda Onların Yaptıkları Sizi Kandırmaktan Başka Birşey Değil Ben Gerekli Önlemleri Almasaydım Ana Bilgisayarımdan Tr c* geçiceklerdi Ve Buda Benim Başımı Ağrıtıcaktı Mahkeme,Polis,Hapis vs. c* sahibinin tek bir telefon açmasıyla hayatım kayabilirdi kısacası (önlem almasaydım).

Bu Yazıya Son Bir Sözle Veda Edicem,

Google'dan ka*t kullanarak bişey satın alacağınız zaman google'ın üste çıkardığı reklamlara sakın tıklamayın.

Bu Kişiler Sunucularda Dolaşıp Kullanıp Atıcakları Kişiler Arıyolar Mahkemeye Çıkmak İsteyen Varsa Bu Kişilerle Takılabilirler.

Bu 2 Kişiden Birisi Discord @carsonroot Diğeri Ve Asıl Süpriz Olan Kişi cr*ckzzers.org Kurucusu @sydz TR c* çekmeye devam edin ifşalar part 2 de

bahsettiğim bu reklamlar.
 

Ekli dosyalar

  • google sahte.jpg
    google sahte.jpg
    97.8 KB · Görüntüleme: 10

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar