Neler yeni

DM Basmak İçin En İyi Profil Hazırlama - Düşmeyen yok İnce Detaylar! - Br0x (1 Viewer)

Mesajlar
497
Credits
480
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere instagram hack hesabı çalmak için kullanılan phishing methodu şu an gündemde. Ve bir çok insan oltalama methodunda DM basarak methodu uyguluyor. DM basarken daha iyi sonuç almak için size bazı incelikleri anlatıcam.


1) Kullanıcı adı: Ne basdığınıza bağlı mavi tik basıyorsanız: lnstagramverifiedbadge & lnstagramverificationbadge, Telif basıyorsanız: lnstagramcopyright lnstagramsupportcopyright gibi isimler deneyin.

2) Profil fotoğrafı;

En önemli detaylardan biri profil fotoğrafı, instagram hack logosu yeterli olacaktır sizler için 2 tane logo belirledim çok daha iyi sonuç alırsınız.

tt12.jpg


tt13.png


3) Biyografi:
lnѕtagram Support

from @instagram & @facebook Help Team *isim giriniz* •
If your account has been reviewed, you will automatically receive a message.
facebook.com/covidsupport

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Copyright Team ©

From Facebook & lnstagram Customer Service. • If you have received a message from this account, you kist reply.
© 2020 instagram hack

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

This is an automated message sent to you. If you are entitled to receive a verified badge, you will automatically receive a message.facebook.com/business/help

4) Takipçi: Takipçinin önemi yok falan filan diyen arkadaşlarım için evet 0 takipçisi olanlar bile yüksek takipçili hesaplar düşürmüş lakin takipçiniz ne kadar yüksek olursa daha iyi sonuçlar alırsınız.

5) Taslak: Forumda bir çok taslaklar bulunuyor onuda araştırıp bulursunuz zaten hangi taslağı koysam bilemedim. Taslağı kendinizde yazabilirsiniz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar