Neler yeni

DMCA sorunu çözümü (1 Viewer)

Mesajlar
66
Credits
3,310
iptv-dmca-sorunu-cozumu.png

Herkese selamlar, bugun sizlere dmca sorunu çözümü üzerine ufak bir yazı paylaşacağım. DMCA sorunu yaşayanlar bilirler ki dmca website’nizi google aramalarından kaldırabiliyor ve yaptığınız seo çalışmaları boşa gidiyor zannediyorsunuz. Aslında hiç alakası yok, Öncelikle Dmca sorunu çözümü hiçte göründüğü kazar zor değil ancak bu sorunun üstesinden gelmek için deneyim yaşamış olmanız ve sorunun nereden kaynaklandığını tam olarak bilmeniz gerekiyor. Örnek ile açıklıyorum ;

Mesala iptv dmca sorunu yaşayan sektörler’in başında gelmektedir, iptv için seo çalışması yapan website sahipleri, websiteleri sıralamaya girdikten bi kaç gün sonra websitelerinin DMCA tarafından kaldırıldığını yaşamaktadırlar, ve iptv dmca sorunu yaşayan tek sektör değildir. Iptv dmca sorunu çözümü için bizim ile iletişime geçerek bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Oldukça basit.

DMCA kayıtları ve patentli içerikler yazımızı okuduğunuz’da bilgi sahibi olabilirsiniz Burada ki ana sorun içeriklerinizin patentli olmaması ve DMCA’ya bildirilmemesidir. Bu patentleme DMCA tarafına nasıl kaydedilir veya neler yapmalısınız, bunları aşağıda madde madde olarak açıklayacağım.

  • Websiteniz’i DMCA tarafından onaylatın
  • Kodu websitenizin head bölümüne yapıştırın.
  • Sayfalarınızı DMCA’ya ekleyin.
Yukarıda yazdığım 3 maddeyi bilgi dahilinde nereye ve nasıl yapacağınızı bildiğiniz durumlarda böyle bir sorun ile karşılaşmayacağına emin olabilirsiniz. İsterseniz, sizlere bu konuda yardımcı olabiliriz. Bol şanslar şampiyon.
 
Mesajlar
66
Credits
3,310
eyvallah kanka dmca buyuk sorun tempobet te cok yaşadık, 15 gün 301 at bekle yeniden yeniden derken 6 ay sürdü öğrenmek şimdi kısa bi yazı ile paylaşıyoruz ama gerçekten değişik bir iş fakat bu sorunu bettilt deneyimimizde yaşamadık.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar