Neler yeni

Yeni E posta ve telefon numaranızın iletişim izinlerini düzeltmek (1 Viewer)

Z3

onursal
Mesajlar
22
Credits
920
Merhaba arkadaşlar, spam call spam sms tarzı uygulamalar olsa da e devlet üzerinden resmi olarak numaranızın ya da e-posta adresinizin hangi şirket ve kurumlarla sms, mail ve çağrı için onayladığınızı ve bu onayı nasıl kaldıracağınızdan bahsedeceğim. Oldukça basit aslında.

E devlet hesabımıza giriş yapıyoruz, arama kısmına "Ticari Elektronik İleti Yönetimi" yazdığımız da aşağıda ki görselde ki gibi ilk çıkan sonuca tıklıyoruz.

search.png

çıkan sonuca tıkladığımız da böyle bir ekranla karşılaşacaksınız

adress.png

" Yeni iletişim adresi ekle" seçeneğine tıkladığımız da böyle bir sayfa açılacak

add.png

Sunulan şartnameye tik atıp onayladıktan sonra, kontrol ve düzenlemek istediğiniz iletişim tercihinizin seçimini yapıyorsunuz. "Telefon numarası" - "Eposta Adresi" ve devam et butonuna tıklayarak bir sonraki sayfa da ekleyeceğiniz numara yada e posta adresinizi giriyorsunuz. Mail ya da telefon numaranızı giridğiniz de size bir doğrulama kodu gönderiliyor ve o doğrulama kodunu girdikten sonra sayfaya döndüğümüz de böyle bir ekranla karşılaşacaksınız.

onay.png


Onayları yönet butonuna tıkladığımız da hizmet sağlayıcıların isimleri ve onayları yönetme bölümü bizi karşılayacak.

mail.png

Bu kısımdan sonra izinlerini kaldırmak istediğiniz şirketin onay düzenle butonuna tıkladığımız da onay - red şeklinde iki buton karşılayacak. tercihinizi seçip kaydet butonuna tıkladığımız da resmi olarak siz bu kuruma iletişim izni vermediğinizi beyan etmiş bulunuyorsunuz. Aslında böylesine kolay gözüken bir konuyu uzatmamda ki amaç, yeni yeni bir şeyler öğrenmeye çalışan ve görsel olarak daha iyi kavrayan bireyleri düşünülerek böyle bir çalışma yapılmıştır. Hoşçakalın.
 

Ekli dosyalar

  • adress.png
    adress.png
    50.7 KB · Görüntüleme: 2

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar