Neler yeni

Excalibur Arena'nın PUBG Lite Turnuvası Başlıyor. (1 Viewer)

Kaisareia 

Düzenli Ordu
cracker
Mesajlar
2,833
Credits
13,005
Turnuva, DLive üzerinden gerçekleştirilecek.

Exalibur Arena PUBG Lite Solo Turnuvası, son dönemlerde giderek popüler hale gelmeye başlayan canlı yayın platformu DLive üzerinden gerçekleştirilecek. Bu sayede PUBG hayranları, önümüzdeki hafta sonlarında hem cumartesi hem de pazar günleri, PUBG Lite izlemeye doymuş olacaklar. Ayrıca canlı yayınlara katılan oyunseverlere de bazı hediyeler verilecek. Bu hediyeler arasında bir adet Casper VIA G4 akıllı telefon ve tüm seyircilere PUBG Lite'ta kullanabilecekleri kozmetik kodu bulunuyor.



Turnuvanın şampiyonu, Casper Excalibur G770'in sahibi olacak.

Excalibur Arena, ilk turnuva için de oldukça cömert davranıyor. Çünkü 2400 oyuncunun katılacağı bu turnuvanın şampiyonu, Excalibur'un dikkat çekici özelliklere sahip olan oyuncu dizüstü bilgisayarı G770'in de sahibi olacak. Ayrıca turnuva kapsamında ilk 10'a girecek diğer oyuncular da toplamda 10 bin TL nakit ödül kazanacaklar. Tüm bunların yanında turnuvaya kayıt yaptıran ilk 1500 kişiye ek olarak, üst tura çıkan ve elenen oyunculara da bazı oyun içi sürpriz hediyeler dağıtılacak.


Eğer sizler de Excalibur Arena'nın ilk turnuvasındaki yerinizi almak hem kendinizi göstermek hem de ödüller kazanmak isterseniz, turnuvaya kaydınızı hemen yaptırabilirsiniz.


Turnuvayla ilgili daha detaylı bilgi sahibi olup kayıt yaptırmak için
Hidden content
Konuyu Görebilmeniz için "Beğenmeniz ve Yorum yapmaniz" Gerekir.



PUBG Lite'ı indirerek alıştırma yapmaya başlamak içinse
Hidden content
Bu içeriği görebilmeniz için bu konuya cevap vermeniz gerekmektedir.
bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar