Neler yeni

Önemli Forum İçin Öneriler , Şikayetler ve Memnuniyet (1 Viewer)

GnG

xxxx.com
majorrr
Mesajlar
10,238
Credits
1,738
Yenı tema düşünüyoruz zaten önceliklerimizden birisi kırmızı siyah tonu kuruluş zamanından beri sembol gibi oldu o yüzden bırazda bu tona agırlık verdım görsel olarak güzel ama yenılık yenılık getirir önümüzdeki ay tema ve tasarım önceliğimiz olacak bir aksilik çıkmazsa..
Elimde xenfo parayla satan tema var istersen tgden atayim
 

Fabriel 

FabSec Lab.
titan
vip
Mesajlar
546
Credits
2,385
Forum hali güzel beni delirten 2 şey var konuları görememek like + yorum.Çünkü mesala a kişisi bir konu açtı içerik kötücül bir yöntem ben bunun üzerinde çalışıp korunmaya yönelik method ve fixlemeler için çabalıyorum karşılıksız.imt de şükür konu görebiliyorum like ver cevap yaz bilmedigim bir konu içeriği beni delirtir öbür spy e bir girdim like yorum + coin kredi istiyor konular sövüp çıktım siteden bana çömez muamelesi yapıyor.Ordaki gibi saçma özellikler buraya gelmesin yeterli. Mavi tik istiyorum ben ya tilkimi verin ?

Blogumda bile makale yazamıyorum yoğunluk başladı hastalık bitti.
Öneri olarak sağlığinız yerinizde olsun hepinizin yeterli benim için.

@Mectruy @SpyDark
 

DarksoN

Beyaz Takkeli
majorrr
Mesajlar
292
Credits
285
Neden bilmiyorum ama "off topic" te açılan konular yeni mesajlar ve yeni konularda yer almıyor birde açık türleri gibi bir kategori açılsa daha iyi olabilir.
 

CarbonFiber

Rainbow, HeadShot!
uzmannnnn
cracker
Mesajlar
187
Credits
522
Forum Menüsü 1920x1080 olmalı bu şekilde ortaya sığdırmalı kötü duruyor .
back space 2 tane atlıyor otomatik düzeltilmeli.
üye bölümü ve bulunan önekler geliştirilmeli dizayn'a sokulmalı vs.
forum'un bi altyapısı çekip bi düzenleyip atayım ssini karar verirsiniz.
+ Yeni Mesajlar Bölümü 10 Mesajla Sınırlandırılmalıdır. Bad Sector'ün Yaprağı Gibi Uzuyor Aşağı Doğru.
Üst Kısma Şemayı Düzgün Verebilirsiniz Home İşaretine Gerek Yok Discord Ve Telegram Fownstone'dan eklenebilir . üst kısma geçsin profil görme aratma çubuğunu düzeltin...
peryodik tabloya göre ayarlanmalı yani en üst kısımda sözlüğün işi olamaz. keyfiniz nasıl ister bilmem ama dediklerimi yaparsanız forum ilgi çekici olur.
peryodik tabloda en üstte her zaman son mesajlar olur ardından online yöneticiler ardından profil mesajları ardından ardından çevrim içi üyeler ki onu en alta eklemeniz gerekmekte Who Has Visited bölümünde olması gereken çevrimiçi üyeler ve en altada zaten istatistikler var neden birde sol tarafta varki ?

forumda gecikme kaybı var baktım 0,3.5 saniye olması gerekir xenforoda en çok zaman aşımı burda 1.5 saniye en çok zaman aşımı .
birde direk forum temasını açık siyah yapın daha hoş durur. üyeler mesaj yazdığında katılım mesajlar tepkime falan oralara box eklenmesi gerekiyor.
kullanılan perm fotoğraflarını internetteki düşündüğüm yerden almanız üzücü onun yerine steroik sistemde yapsanız muazzam olur.

forumda inanıyorum web master vardır. xenforodanda anlıyordur gelsin sesli birşekilde izah edeyim mümkünse birlikte düzenleyelim forumu benim için farketmiyor. gerçekten güzel bir forum ancak eksiklikleri çok. teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Mesajlar
1,451
Credits
0
Forumda acilan konular cogu eskimis. Fix yemis linkler. Konuyu gorebilmek icin yorum+like atmak gerekir. daha konuyu goremeden yazanlar var super gibi. Lutfen bu yorum+like olayi ortadan kaldirilsin..
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar