Neler yeni

Yeni hack this site temel ilk 5 soru (1 Viewer)

DarksoN

Beyaz Takkeli
majorrr
Mesajlar
292
Credits
285
Merhaba imt. Bence bu sorular aşırı basit ama yinede paylaşmak istedim. Başlayalım.

1-) TEMEL 1
Soru: "Bu seviyeye "Aptal Testi" diyoruz, eğer tamamlayamazsanız, elinizden gelen her şeyi öğrenmekten vazgeçmeyin, ama cevap için başka birine yalvarmayın, bu elde etmenin bir yolu Nefret ettin / dalga geçtin. Şifreyi girin ve devam edebilirsiniz."

çözüm: Sayfanın kaynak koduna bakınca (ctrl+u) çıkan kaynak yerinde "password" kelimesini arayın (yorum yerinde belirtmiş)

2-) TEMEL 2
Soru:"Network Security Sam bir parola koruma komut dosyası oluşturdu. Şifrelenmemiş bir metin dosyasından gerçek parolayı yüklemesini ve kullanıcının girdiği parolayla karşılaştırmasını sağladı. Ancak şifre dosyasını yüklemeyi ihmal etti ..."

Çözüm: Burada bir şifre olmadığı için direk gönderirsek sonuca ulaşırız

3-) TEMEL 3
Soru: "Bu sefer Network Security Sam şifre dosyasını yüklemeyi hatırladı, ancak bundan daha derin sorunlar vardı."

Çözüm: Burada yine kaynak koda baktığımızda password.php yi görebileceğiz ve "https://www.hackthissite.org/missions/basic/3/password.php" adresine gittiğimizde sonuca varacağız.

4-) TEMEL 4
Soru: "Bu sefer Sam şifreyi betiğe kodladı. Ancak parola uzun ve karmaşıktır ve Sam genellikle unutur. Bu yüzden, unutması durumunda şifresini otomatik olarak kendisine e-postayla gönderecek bir komut dosyası yazdı. İşte senaryo:
"
Çözüm: Biz burada "Sam'e şifre gönder" butonun üzerine gelip incele dersek görseldeki gibi e-posta adresini değiştirip butona basarız ve şifre gelir.

Görsel:
ThxLGj.png


5-) TEMEL 5

4 ten farkı yoktur ikisinde de aynısını yapıyoruz
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar