Neler yeni

Hamachi For Windows (2 Viewers)

Mesajlar
304
Credits
0
Hamachi ile uzak mesafe ağ bağlantısı hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bu ücretsiz uygulama diğer bağlantı değişkenlerini ve güvenlik duvarını ayarlamak zorunda kalmadan sorunsuzca sanal olarak yerel ağ bağlantıları oluşturmana izin verir.

Program, P2P ağ bağlantı yapısı ile güvenli bir IP bağlantısı kullanarak iki ya da daha fazla bilgisayar arasında bir VPN bağlantısı oluşturur, böylece bu ağ bağlantıları yerel bağlantı görevi görerek video oyunu oynatmaktan tutun da paylaşılanlar klasöründeki dosyalara erişmeye kadar bir çok işi halleder.

Hamachi'ye eriştiğinde ve bir hesap oluşturduğunda, sanal bir IP adresi verilir ve aynı cihazdan programa her bağlandığında tanımlayıcı olarak hizmet eder.

Böylece, kablolara gerek kalmadan ve herhangi bir alan kısıtlaması olmaksızın iki bilgisayar arasında güvenli bir bağlantı kurabilirsin; ihtiyacın olan tek şey ücretsiz en fazla beş kullanıcının bağlantı kurabileceği bir oda oluşturan bu programı kurmak. Aynı anda bağlanabileceğin oda sayısı sınırsızdır.

Üstelik, bu araç çevrim içi diğer kullanıcılarla konuşabileceğin hızlı bir mesajlaşma servisine ve ilk kez kullanıcaklar için bir el kitapçığına da sahiptir.


Hidden content
Bu içeriği görebilmeniz için bu konuya cevap vermeniz gerekmektedir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar