Neler yeni

Hoşçakal Spy,Imt (1 Viewer)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dr4cula 

Full Stack Developer
titan
coderr
Mesajlar
126
Credits
102,139
2006'dan bu yana büyük bir hatırası olan, her yerde gururla bahsettiğim bu ailenin bir parçası olmaktan mutluluk duydum. Ancak gerek sosyal yaşantım gerekte yeni jenerasyonun karakteriksel özelliklerini anlamamak ile beraber sürekli sorunlar yaşar oldum. Bu beni büyük hatıralarımı bıraktığım ailemden gerçekten uzaklaşma kopma kıvamına getirdi. Sanırım dönmemek üzere evden ayrılma vaktidir.

Beyler yer açın geliyorum ; G3n3t1x, Madwolf, Badseqtr, Polinia, UzMaN, Noxy, Jupit3r, SaintS, by.ambassador ve daha nice sayamadığım eski dostlara.

Bu saatten sonra adıma yapılan herhangi bir deface vb. gibi şeylerden ben sorumlu değilim. Bana ait birşey olursa tekrardan gelir açıklarım. Forumdaki yetkili kişilerden de yetkimin alınmasını (Foruma bir zarar gelmemesi açısından) normal bir user olarak gözükmesini istiyorum.

Cem abi senin yerin ayrı oldu hep benim için. Sevgi ve saygılarımla.
Dr4cula kaçar.
 
Z

Zekaican

Allah'a emanet,yeni nesili kimse anlamıyor senin nesle göre ben de yeni nesil kalıyorum ancak benim nesilden sonraki tayfayı da ben anlamıyorum Zaaa: bu böyle sürüp gidecek,hem sanal alemde hem normal yaşantımızda bu kültür,değer çatışması hep olacak gibi.
Tekrardan Allaha emanet.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar