Neler yeni
Mesajlar
418
Credits
509
Revealed content
Öncelikle buradan random bir mail alarak başlıyoruz kendi mailimizi kullanmamıza gerek yok tek kullanımlık alıyoruz doğrulama vs gerekmiyor zaten.

Sonrasında buradan aldığımız mail ile bir şifre uydurarak kayıt oluyoruz. Kaydınız oluşturuldu yazısını gördükten sonra üstte bulunan (kayıt olun yanındaki) giriş butonuna basıyoruz. Kaydolduğunuz mail ve şifrenizi yazarak giriş yaptıktan sonra çıkan bildirimleri çarpı butonuna basarak kapatıp sol üstten WİQ.RU yazan logoya tıklıyoruz.

Sizi attığı yeni sayfada 4 seçenek çıkıcak 3.yü seçiyoruz ve asıl işlem burda başlıyor. Açılan ekrandan coin kazanıcaksınız önce hesabınızı bağlıyorsunuz (kontrol amaçlı), fake hesapla giriş yapabilirsiniz fakat rus ismi kullanmaya özen gösterin yoksa kabul etmeyebilir.

Hesabınızıda bağladıktan sonra aşağıda bulunan görevleri yapmanız gerekiyor. Her takip görevine(10.00₽'ye kadar) 0.24₽ verecektir. Bu şekilde 10a kadar biriktiriyoruz. 10 olduktan sonra kazancımızın yanında bulunan yazıya tıklayarak ₽ olan birimi rubleye çeviriyoruz.

Artık sipariş oluşturabilirsiniz, bunu yazdığım tarihte 1k izlenme 0.6₽ yani 16.5k izlenme 10₽'ye geliyor.

Tek kullanımlık mailler ile sınırsız hesap açarak çok rahat birşekilde 1m izlenme yapabilirsiniz.

Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler.
 

Revonzy 

do not even afraid of god
1111xx
Mesajlar
3,854
Credits
125,669
eline sağlık güzel konu fakat, en az 5 tane olacak şekilde etiket eklemeyi unutmayalım şimdilik ben ekledim konuna bir dahakine dikkat et
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar