Neler yeni

İnstagram kapali hesabi acma (1 Viewer)

qublajzzers

Turkey Rebulic but 1923
majorrr
Mesajlar
475
Credits
597
Bazen instagram hack'a ara vermek isteriz yanlışlıkla'da olsa hesabı dondurmak yerine silebiliriz. Yada anasayfa'da gezerken bir anda hesabınız koşullarımızı ihlal ettiği için kapatılmıştır. Gibi yazılar görebiliriz peki bu hesapları nasıl açarız? anlatmaya başlıyorum dikkatli okuyunuz.
Hesabınızın tekrar aktif edilmesi için sizlerden 2 şey isteniyor bunlar nelerdir?
1- Hesaba Kayıtlı E-Posta Bilmek Zorundasınız.
2- Hesaba Kayıtlı Telefon Numarası Bilmek Zorundasınız.

Arkadaşlar öncelikle VPN' Kullanmak Kesinlikle Şart! VPN olmadan forum yollarsanız eğer hesabınız SPAM'a düşer asla açılmaz.

1- Forum: https://help.instagram.com/contact/1652567838289083

''1'' Foruma tıklayın ve Bu hesap bir işletmeyi, ürünü veya hizmeti temsil etmek için mi kullanılıyor? Hayır Seçin Karşınıza Çıkan Sayfada Sizlerden İstenilen Bilgileri Eksiksiz Verin. Not: Ad Soyad'a Hesaptakini Eklemeyin TC kimlikte yazan ad soyad neyse onu ekleyin VPN' Kullandıgımız için ayrı ülkede olarak görünürüz VPN'de hangi ülke açıksa ülke kısmından orayı seçip öyle gönderin bu forumu 1 kere göndermek yeterlidir.

2- https://help.instagram.com/contact/396169787183059

'''2'' Foruma Tıklayın ve Bu hesap bir işletmeyi, ürünü veya hizmeti temsil etmek için mi kullanılıyor? ''Hayır'' seçin. Sizlerden istenilen bilgileri eksiksiz olarak doldurun en sonunda bir adet kimlik resmi ekleyin, Sahte kimlik falan kullanmayın instagram hack anlıyor!

3- https://www.facebook.com/help/instag...06967319425038

Arkadaşlar şimdi burayı dikkatli okuyun hesabımızın açılmasında en büyük rol alan 3. forumdur öncelikle VPN' Kontrol edin mutlaka açık olsun ardından forum linkine tıklayın Hesabınızın yanlışlıkla kapatıldığını düşünüyorsanız, araştırabilmemiz için lütfen aşağıda istenen bilgileri verin. Karşınıza böyle bir sayfa çıkacaktır. Nüfus cüzdanınızda yazan adınız soyadınız | Kimlikteki Ad Soyad Ekleyin Büyük Harf Kesinlikle Kullanmayın Örnek: ''okan şimşek'' böyle yazın instagram hack kullanıcı adınız | Kapanan hesabın kullanıcı adını yazın ! E-Posta adresiniz Hesaba kayıtlı E-Posta Adresinizi Girin. Cep telefonu numaranız hesaba kayıtlı telefon numarasını girin. Lütfen bu hesabın kalıcı olarak kapatılması kararına neden itiraz ettiğinizi bize bildirin: buraya açıklamayı kesinlikle türkçe yazmıyoruz ben sizler için bir açıklama yazdım ''my instagram account used by millions of people has been closed please re-activate'' bunu kullanabilirsiniz. forumu gönderin geriye gelip tekrar gönderin sürekli yapın en sonunda bu özelligi çok sık kullanıyorsun diyecek sonra açtıgınız siteleri kapatıp hesabınızın açılmasını bekleyebilirsiniz 2 saat 1 gün arası kesin açılır

Not: alintidir
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar