Neler yeni

Instagram Kurucu Geçme (EFSANE YÖNTEM SİZLERLE) (1 Viewer)

HaCkEr_33

BEN ERMENİYİM
ez152
Mesajlar
268
Credits
0
şimdi size kurucu geçmeyi anlatıcam 2 yöntemden bahsedicem biri çok bilinen diğeri de az bilinen ve en etkilisidir !
İlk yöntemle başlayalım. Kurucu düşen hesabınızda aktifseniz yöntem basit. Chrome üzerinden vpn ile hesaba giriyoruz ve hesap doğrulamaya düşüyor. Oradan bağlı maile kod atıyoruz ve maile gelen kodu uygulamada yerine yazıyoruz. İlk yöntem bu kadar basit ve etkilidir ancak hesaptan çıkış yaptıysanız bu yöntemle kurucuyu geçemezsiniz. İşte böyle zamanlarda devreye 2. yöntem giriyor.

2. Yöntemimizde hesapta aktif olmasak bile kurucuyu geçiyoruz ama burada bir kriter mevcut, hesaba facebook bağlantısı ekli olmadır. İşlemi anlatıyorum.

-Uygulama üzerinden kurucu düşen hesabımıza giriş yapıyoruz
-Vpn e bağlanıyoruz ve chrome de gizli sekmeyi açıyoruz. Buradan yine kurucu düşen hesaba giriş yapıyorsuz ve doğrulamaya düşmesini sağlıyoruz.
-Doğrulamaya düştükten sonra mailimize kod atıyoruz
-Daha sonra tekrar gizli sekmeyi açıp instagram hack.com ana sayfasına geliyoruz ve "Facebook ile giriş yap" seçeneği ile hesabımıza bağlı facebook adresini kullanarak giriş yapıyoruz (ÖNEMLİ)
-Bu şekilde giriş yaptıktan sonra karşımıza bir ekran gelecek bu ekranda "Bunu ben yaptım" a basacağız
-Son adım olarak mailimize gelen koda bakıyoruz ve uygulamaya girip kodu giriyoruz ve çıkan ekranda "Evet, bilgilerim doğru" butonuna basıyoruz

Söylediklerimi adım adım yaparsanız sizi hesabın içine atacaktır. Umarım işimize yarar.

BULAMAZSİNİZ Bİ ÇOK YERDE ALİNTİDİR!
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar