Neler yeni

Instagramcılar (1 Viewer)

Mesajlar
304
Credits
0
Genelde eskiden gruplar halinde takılırlardı fakat şimdi dm basma diye sikim sonik bişey çıkmış her instagram hack çalan hesabında artık sanatist hac işaretli fotoğraflar ile geziyor. Başka birisinin çıkardığı yöntemi öğrenip uygulama yapıp hesap elde ediyorlar. Yüksek fiyatta hesap satmak isteselerde maalesef satamıyorlar.

(1. AŞAMA)

Genelde çoğu internetten para kazanmak isteyen gençlerden oluşuyor daha önce sosyal hayatta hiçbir becerisi olmayıp kendini asosyalliğe itenler (14-20) yaş arası bu grubu oluşturuyor. Tvlerde haberlerde gördükleri Hack forum olaylarını (bende yapsam nasıl olur acaba ?) diyip başlıyorlar.

(2. AŞAMA)
Bu arada en büyük yardımcıları youtube ve google oluyor çoğu youtube'a instagram hack hesap hackleme (patlatma) yazıyor ve en öne çıkan videoya tıklıyor başlıyor izlemeye (tabi bu arada kız arkadaşımın hesabını çalsam uffff) diye hayal kuruyorlar.

(3. Aşama İlk buluşma)
Videonun altına instagram hack hesabını yazan bu genç hacker adayı arkadaşımız 1 saat sonra gelen Whatsapp grup linki ile şoke oluyor !

(4. Aşama Tecrübe)
Selamın Aleyküm beyler yazıp gruba giriş yapıyor fakat grupta dal daşaktan tutun her türlü cc illegal Forum silah muhabbeti dönüyor ve bu hacker adayı arkadaşımız gruptan akıllı diğer hacker adayına yazıyor.

(5. Aşama Gruplaşma)
Akıllı hacker adayı arkadaşı diğerine olayları anlatıyor nasıl yapıldığını ve çocuğun kafasında bir ampül parıldıyor ! Ardından yakın dost olup dm basmaya veya ne anasıın amını yapıyorlarsa bişiler yapıyorlar.

Son Aşama (Tehlikeli görev)
Telefon numaralarını heryerden silerler textnowdan telefon numarası alıp gruplar açarlar ardından sanala çok emek vermiş gibi konuşurlar.



İŞTE İNSTAGRAMCI OLMAK BU KADAR ZAHMET VE ZORLUK İÇERİR LÜTFEN INSTAGRAMCI ARKADAŞLARIMIZI SEVELİM
 

Dayii

Bitchhh!
kidemli152
Mesajlar
100
Credits
299
Emmükledinmü yoksa sevdunmu anlaşılmadı yeğeenn :) (Emeğine sağlık)
 

Russav 

Hayalet
majorrr
Mesajlar
508
Credits
891
Dedim belki noldu amk dom host sc yapma editleme method bulm hedef planllama fidye isi bunlarids ekleyeydin heh tabi bunlar proluga kacior daha var sarjim az sonra gel pasam
 

Russav 

Hayalet
majorrr
Mesajlar
508
Credits
891
Sosyal media isini 3sene oncede yapiodum yine girdim ben piyasaya geldigimde hep dolar kasiorum amk piyasa veled dolmus getirenìln aq
 

SHuTTeRLooK

Forumun en eski üyelerinden :)
stad
cracker
Mesajlar
1,617
Credits
424
Aga eline sağlık okurken baya eğlendim hatta güldüm bir insan bu kadar iyi ve doğru anlatamaz aq bende böyle bişey açmak sitiyordum helal be .D
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar