Neler yeni

Kedi taparlar (1 Viewer)

MecTruy 

Yaşlı Kurt
1111xx
Mesajlar
1,463
Credits
29,239
kedi-tasagi_1469109_m.jpg

Kedi familyasından hayvanlara tam anlamıyla TAPAN insan topluluğu ! kedi sevgisini çoktan aşan bu durumun sebepleri nelerdir ? mutsuz ve yalnız insanlar kedi beslemeye yöneliyorlar ! eskiden köpeğe yöneliyorlardı ancak köpeğin bakımı daha masraflı ve uğraştırıcı olduğu için kedilerin tercih edilmesinde ciddi artış yaşanmıştır. Sosyal medya olsun her mecrada abuk subuk kedi paylaşımları karşınıza çıkar "kedim topalak patisini yere vurdu" , "kedim mırmır yaramazlık peşinde" , "kedim tırmıq yere işedi" bu böyle çeşit çeşit paylaşımlar vardır hepsi birbirine benzer ve çok enteresan birşeymiş gibi paylaşır insanlar, niye paylaşmasınlarki ? zaten bizde onların tüy yumağı kedilerinin gününü nasıl geçirdiklerini merak ediyorduk başka işimiz zaten yok çok merakla bu paylaşımları bekliyoruz (!) "Kedim kaplan gibi miyawlıor woohhoo bakın bakın !" tabi amk gerizekalısı aynı kaplan zaten (!)

Acaba verilen mesaj nedir ? " Benden bi cacık olmaz kendimi paylaşsam ilgi duymuyorsunuz , alın kedim süper canlı ilgi gösterin " sanırım mantık tam olarak böyle.

Ancak buda bir dönemdir ve geçecektir, kediler ve kedi maması üreticileri altın çağını yaşıyor Zaaa: herşeyi çok çabuk tüketen insanoğlu kediciliktende vazgeçecek bıkacaktır.
 

Morningstar 

chmod 0777 god
titan
Mesajlar
735
Credits
32,227
Evet sanırım o örgütün üyelerinden birisi de benim Zaaa: kedileri oldum olalı sevmişimdir. Bir kedim yok ama besleyip, baktığım bahçe kedileri var. İnsanlardan daha zararsız bir canlı olması benim gözümde büyük bir sempati kazandırıyor. İnanır mısın son günlerde özellikle bu konu üzerinde farklı platformlarda da makaleler yazılıp, sorular soruluyor "herkesin profilinde neden kedi var" diye. Pandemi sürecinden midir bilinmez fakat herkeste bi kedi sevdası başladı Zaaa:
 

SpyDark 

🎩
1111xx
Mesajlar
2,708
Credits
1,214,154
Evınde kedı bakan bır çok zatı muhteremler kapılarının önune 1 2 tas su koyup dışarıdaki canlıları düşünmediği sürece kedi bakıyorum ayagı yapan sık kafalılar tamamen gösteriş amaclı oldugu kanaatindeyim ayrıca korona sebebi ile bu oran %50 60 arttı ugras arıyorlar kuş sevemez uçar kaçar konar köpek sıkıntı bakımı zor kedi makul al toprak koy balkona işesin sıçsın ondan sonra hanımış mavişim hanımiş zerdeçalım hepsi için demicem ama çoğunlukğu götüm yedı ayagı için bakıyor.
 

DarksoN

Beyaz Takkeli
majorrr
Mesajlar
292
Credits
285
Evet birde bazıları büyüyünce sokağa atıyorlar ve bence çok kötü birşey çünkü evde yetişmiş kedi sokak şartlarına kolay alışacağını pek zannetmiyorum. Bende kedi besledim ama köyde bulunan sokak kedileriydi ve güzel yanıda fareleri yakalayıp ortadan kaldırıyordu.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar