Neler yeni

kopya çekmek (1 Viewer)

DarksoN

Beyaz Takkeli
majorrr
Mesajlar
292
Credits
285
Şahsen asla önermem ve üstelik birde kul hakkına girmiş oluyoruz ama bir tecrübemide sizlere paylaşmak isterim. Bende daha öncesinde (ilkokul ve ortaokul) kopya çekmiştim ve nedense çektiğim kopyayı unutamadım. Bu kopya kağıda yazılan bir kopyaydı. Açıkcası anlatmak istediğim şu; kopya için hazırladığımız kağıdı ders çalışmak için hazırlarsak aslında kopya çekmeye gerek kalmıyacaktı. Şuan lisedeyim ve işime oldukça yarıyor. Umarım sizlere faydam olmuştur.
 

feartakva 

DAŞŞAKİSTAN CUMHURBAŞKANI
onursal
Mesajlar
701
Credits
844
Tek Elinizi Kaşınızın Üzerine Asker Selamı Yapıyormuş Gibi Yapın Sonra Sağdaki veya Soldaki Kişiye Bakın :)
 

Fabriel 

FabSec Lab.
titan
vip
Mesajlar
546
Credits
2,385
Zaman geçtikçe her şey değişip şekilleniyor çok iyi niyetli olup sistemin kurallarına sadık kalmak köleliktir.Yeri geldiği zaman akıllı düşünüp hareket etmek gerekir.Şahit olduğum çok çalıştığı halde sınıfta kalan hakkı yenilen kişileri gördüğüm zamanlar oldu,kopya çeken ise el üstünde tutulup mezun oldu gitti.Teknolji gelişiyor hayli faydalanmak mümkün ama her zaman hakkıyla çalışan kazanır diye kesin bir şey de yok.Dengesizlik olduğu sürece kopya çeken kesimler elbet olacaktır.

Bir alıntıyı yapıştırmak istiyorum madem kopya çekmekte suç hile işine giriyorsa şu yönden bakınız

Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin 6/2. maddesine göre, “Bir suç ile itham edilen herkes, suçluluğu yasal olarak sabit oluncaya kadar suçsuz sayılır”. Anayasa'nın 38/4. maddesi de “ Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz”, diyerek aynı ilkeyi benimsemiştir[1].

Ana püf nokta yakalanmakla yakalanmamak arasında gelip giden süreç.

Tabi ki kopya çekin gibisinden gönderi yapıp teşvik etmiyorum hayati olaylardan bir kesit paylaştım herkes kendine bir pay çıkarabilir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar