Neler yeni

MecTruy 

Yaşlı Kurt
1111xx
Mesajlar
1,470
Credits
29,156
2004 / ilk imhatimi logosu

4cb0c99597c.gif

Sitemiz 2004 yılında amatör olarak ücretsiz bir alan adı ile kurulmuş olup 2005 yılının 9-10. ayları arasında profesyonel olarak kurulmuştur ve bir hack sitesi olarak kurulmuştur. Yaklaşık 16 yıldır kesintiler olsada yayın hayatına devam etmektedir. 2005-2006 yılları arasında en aktif en çok ses getiren Hack forum timi olmayı başarmış bir ekiptir. Birçok üye edinmiş ve birçoğuda kalıcı olmuştur o zamanlardan hala daha sitemizi ziyaret eden üyelerimiz mevcuttur ve buda demek oluyorki yaklaşık 16 yıldır siteyi ziyaret eden kişiler vardır. 2005 yıllarında hack sitelerinin ilk tercihi LDU scripti olmuştur ancak bu bizim ilk kullandığımız script olmamıştır , ilk kullandığımız forum scripti phpbb olmuştur ve onunda renk tonları yine siyah kırmızı tonlarıdır ve hatta phpbb temanın adı SubMirza dır , oldum olası herzaman kırmızı siyah sarı kombinizasyonu'nu sevmişimdir. iMhatimi.org okadar kısıtlı imkanlar dahilinde kurulmuşturki ne ben söyliyim ne siz anlayın . 0 maddi imkan ile zar zor satın alınan bir domain ve hosting ile yola çıktım, cebimdeki son para ile satın aldım diyebilirim, yukardaki ilk logoyu bile kendim yaptım , (Gülmeyin security yazısını yanlış yazmışım çocukluk işte ingilizcede sıfırmış zaten). Bu logo ilk kurulan phpbb scriptli forumda kullanılmıştır ve bu logo için inanırmısınız bilmem ancak günlerce uğraşmıştım hemde bu ufacık logo için , tabi ozamanlar Photoshop varmı yokmu bilmiyordum bile , Bannershop adlı kıytırık bir program ile harikalar yaratma peşinde idim. Mesala logodaki Ay ve yıldız dahil her gördüğünüz parça ayrı ayrı yerlerden alıp bir araya getirdim , mesala sağdan soldan akan matrix yazılarıda dahil , deli gibi emek vermiştim. Şuanda logoya bakınca amatör görünüyor ancak 2005'e dönersek logonun gideri vardı , çünkü ozamanın hack sitelerinin logolarıda pek birşeye benzemiyordu zaten. Zaaa:

Buda phpbb ilk forumumuzdan bir copyrgiht görünütü hatırası , daha site 1 yaşındaymı 2005/2006..
75b557ff31e.png


İkinci logomuz

logo.jpg

Daha sonrasında imhatimi script değiştirerek LDU scriptine geçiş yapmıştır. Tasarımsal olarak Siyah-Kırmızı hakimdi ve 2. logomuzda aşağıdaki gibidir ! bu logoyada baya emek harcamıştım ve 2-3 gün kadar sürmüştü yapmam ozamanki zor şartlar altında​

imhatimi'ndeki en büyük değişim misyon olmuştur , misyonda diğer Hack forum sitelerini ortadan kaldırmak gibi iddalı bir hedef belirlenmiştir , ben aslında burda çoğul kullanıyorum ancak o vakit sitede benden başka (MecTruy) hiçkimse yoktu ! zaten var olan 3-5 üyede ilk hack olayından sonra birdaha görünmediler sanırım onlarda imhatimi'nin artık bittiğini sandılar ve haklı olarak sitede vakit harcamak istemediler. Bana ozamanlar bazı salaklar bu yüzden gülüyordu ve soruylardı hani imhatimi nerede ? kaç kişi var bu timde ? Sadece ben varım diyincede herkez makaraya vuruyordu beni. Bu makara yapanlar diğer hack sitesi sahipleri idi ve tabiki makaraları, hepsinin hack sitelerini tek tek hacklemeye başlayınca acı bir çığlığa dönüştü, aylarca hack üzerine çalışmalarım ve strateji belirlemelerim sayesinde kısa bir süreç içinde piyasadaki hack sitelerinin yarısını imhatimi olarak hacklemiş ve kalan yarısına zarar verilmiş ve korku duymalarına sebeb olunmuştu. Bu gelişen hızlı ve başarılı icraatlar sonucunda imhatimi'ne akın akın üye yağmaya başlamıştı ve birzamanlar timinde benden başka kimsenin olmadığı imhatimi artık nerdeyse bir ordu haline gelmişti. Birbirinden yetenekli arkadaşlar imhatimi'nde görev alıp türk internet dünyasını yangın yerine çeviriyordu , imhatimi logosunu bile gören herkez korkup browser sekmesini kapatıyordu (bu gerçek), iki tane radyasyon işareti vardı biri sağda biri solda ,sanırım onları görünce panik yapıyorlardı :D . Bizler dönemimizin en iyilerindendik ve ne rakip nede düşman tanıyorduk , imhatimi'ne hayran olan bazı üyeler sitemiz için ilk şarkısını yapmıştı ve bu şarkı biraz rap tarzında idi , aşağıdaki bağlantıdan bu şarkıyı dinleyebilirsiniz , türkiyede birçok internet cafe'de imhatimi şarkıları açılıyor dinleniyordu yani popülerlik çok artmıştı..




2005-2006 temmuz ayına kadar bu şaşalı yükseliş devam etti , ve bu dönem içinde imhatimi bir felsefe oluşturup ekol haline geldiği bir dönemdeydi. Her yükselişin birde düşüşü vardır , 2006 temmuz ayında aldığım Hack forum darbesi ile afallamıştık ve TİM içinde anlaşmazlıklar ayrılıklar ve daha aklınıza gelebilecek birçok olumsuzluklarda çıkmıştı , birçok Onurlu TİM üyeside yanımızda kalmayı tercih etmiş ve ayrılık yolunu seçmemiştir. Ancak imhatimi'nin kurucusu olarak askerlik vaktinin geldiğinden dolayı ve siteyi emanet edeceğim ve online devam ettirebilecek bir kimsenin olmayışından dolayı (o zamanlar bu tarz hack sitelerini ayakta tutmak maddi manevi çok zordu) siteyi kapatma kararı aldım. Birçok imhatimi üyesinin itirazları olsada yapacak birşey olmadığından sitemiz 15 ay sessizliğe gömüldü.


İKİNCİ İMHATİMİ DÖNEMİ
Askerlik gibi sivil sorunları bitirinceye kadar sene oldu 2008 yani 2006 nın temmuz ayından 2008 in Şubat ayına kadar sitemiz kapalı kaldı yani toplamda 19 ay kapalı kaldı ancak bazı üyelerimizin ve bizimde iştirakımız sonucu açılan yan sitelerde üyelerimizin bir kısmı hiç dağılmadan aynı ortamda kalmayı başardılar ,spysecurity - rootinq - gibi yan sitelerde üyelerimiz imhatimi gelene kadar epey vakit geçirip tecrübe kazanmış oldular ,Şubat ayında siteyi açtığımızda 2 günde 500'e yakın üye imhatimi'ne üye oldu buda dağılmadığımızın ispatı olarak herkezi memnun ve mutlu etti , ancak Şubat ayından sonra siteyi kapattık çünki domain panelimize girilmiş ve sitemiz hacklenmişti. Siteyi tekrar açmak hedefimizdi ancak ilk olarak domain uzantımızı değiştirme kararı aldık , çünki .com uzantısını barındıran firma çok güvensiz vede domain transferinde sorun çıkarıyordu bize , bizde .org alan adını satın alarak bu domain uzantısı üzerinden devam etme kararı aldık


SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNDE GÜÇLÜ KADRO İLE BAŞLANGIÇ
Verilen uzun aranın kaybettirdiği bilgi ve güncellik yüzünden 2008 senesinde birçok sorunlar yaşadık , zira artık herşey çok değişmiş ve hiçbirşey 2006 yılındaki gibi değildi ve eski güçlü imhatimi kadrosunu tekrar oturtmak ve oluşturmak hiçte kolay olmadı ! Güncel teknikleri takip ve uygulamalar yaparak kaybettiğimiz bilgi birikimi tekrar kazanıp üstünede daha üst seviyeye kendimizi bir nevi güncellemiş olduk ve bu 2008 senesi bizim için sadece geçiş senesi idi ve tüm imhatimi bunu böyle görüyordu , yani bu sene içinde yaşadığımız Hack forum olayı ve başka aksaklıkları önemsemiyorduk çünkü hedefimiz temeli tekrar sağlamlaştırıp güçlü şekilde gelmekti , zaten öylede oldu ve hazır hissetiğimiz 2008 Eylül ayında Sitemizi son kez ve kalıcı olarak açmış bulunduk. ve 2008-2015 yılları arasında oluşan kadromuz zamanın en iyi en güçlü en bilgili kadroları idi
Yıkılmaz denen büyük Hack forum sitelerini tek tek devirmeye başladık , nerde kim krallık ilan ediyorsa bizim yumruğumuz o sitenin üzerine adeta balyoz gibi iniyordu , Hackturkiye - Thelargest(Grayhatz) - Sonvurus gibi önemli ve güçlü isim yapmış hack sitelerinin üzerine kabus gibi çöktük ve üstünlüğümüzü onlara kabul ettirdik , zaten bizden aldıkları ard ardına darbeler sonucu hiçbiri ayakta kalamadı ve sanalı kaçarak terk ettiler resmen. Bu zaman içinde hacklediğimiz yok ettiğimiz hack sitelerinin sayısını asla tam olarak hesap edemiyoruz çünkü gerçekten çok fazlaydı geleni geçeni ezici şekilde sildik.

2015 Senesine geldiğimizde artık bize düşmanlık eden veya düşmanca davranabilecek hiçbir rakip kalmamıştır , tüm düşmanlarımızın dizini büktük ve birdaha doğrulacak durumda bile değiller , imhatimi tıpkı bir değirmen gibi düşmanlarına hiçbirzaman aman vermedi ve tarihin tozlu sayfalarına onları savurdu. Sitemiz bu dönemde tasarımsal olarak en üst seviyeye çıkmıştır ve tasarım olarak bizden daha iyi bir Hack forum&güvenlik sitesi göremeniz pek mümkün değildir , genelde yaptığımız tasarımlar hep taklit edilir ve bazı sitelerde kullanılır , yani tasarım anlamında bile sitemiz birçok siteye örnek teşkil etmiştir , zaten sitemizi şuanda gezerken kaliteyi hissedeceksinizdir. 2008 den buyana tasarımdaki gelişmeleri takip edebileceğiniz arşiv sitesine bir göz atın isterseniz.
Saldırılar eski yıllardaki gibi artarak devam etti , bu saldırıları görüntülemek isterseniz aşağıdaki mirror sayfalarını inceleyebilirsiniz , yüzlerce siteye adımızı yazdık vakt-i zamanında.

ve 2008 yılı eylül ayından o yıldan buyana hala sitemiz ayakta ve en uzun açık kalma rekorunu kırmıştır , yaklaşık 10 senedir her senenin belli kısmında bile olsa açık kalarak (aralıksız 3 sene) Hack forum siteleri içinde başarı kabule edilebilecek bir duruma geldi imhatimi, çünkü hack içerikli siteler çok saldırı alır heleki bu site imhatimi ise ! bazı yabancı ülkelerden bile alan adımız banlı düşünün artık gerisini. Bu eski ve köklü tarihimiz ve online kalmamız sebebiyle türk hack ekolü kelimesini hak eden bir sitedir imhatimi.org - Emin olun bu sitenin bir üyesi iseniz şanslısınız çünkü bu hack sitesinde bir tarih ve geçmişten gelen büyük bir güç vardır , bu sitede zaman geçirip kendisini geliştiren birçok eski üyemiz meslek sahibi olmuştur önemli mevkilere gelmiştir. Bukadar niye yazdım derseniz eğer, sadece imhatiminin önemini anlatmaya çalıştım sizlere hepsi bu , yoksa geçmişle övünen geleceği göremez bunu çok iyi biliyorum.

MİSYON / VİZYON
Geride kalan 16 yıl sonunda imhatiminde bir felsefe oluşmuştur, buranın kuralları başka hiçbir forumdaki kurallara benzemez, yani burada gelip aaa bu bana küfür etti anama sövdü banlayın cezalandırın tarzı şeyler yoktur arkadaşlar, bu forumda üyeler ban cezasına nadiren denk gelir, ban cezası almayı başarırsanız bilinki çöpsünüz demektir, burada bilgi ön plandadır, bilgin ve katkın kadar müsahama gösterilir. İMT nin tek amacı bilişim dünyasında varlığını devam ettirebilmek ve otoritesini tekrar kazanabilmek olacaktır, bunun için hepimiz karıncalar gibi çalışacağız, bulduğumuz vakitlerde kendimizi geliştirip bunuda forumda paylaşacağız bilgiyi yayacağızki bilgide gelişsin kendini tamamlasın bizde daha fazla faydalanalım. Bu sebeple herkesi daha fazla ciddiyetli olmaya davet ediyorum, yeni üyelerimiz aramıza katıldı katılıyor, eski üyelerimizin bir kısmıda burada yolumuza bu şekilde güzel bir karma ile devam edeceğiz.
Kurallar yazılı değildir, kuralları herkes bilir.

Not: Bu sitenin başka hiçbir siteyle bağı yoktur, reklamada ihtiyacı yoktur bu yüzden başka sitelerde imhatimi adını kullanmayın, biz kendi auramızı kuruyoruz.
 
Son düzenleme:
Mesajlar
1,647
Credits
1,445
2004 / ilk imhatimi logosu

4cb0c99597c.gif

Sitemiz 2004 yılında amatör olarak ücretsiz bir alan adı ile kurulmuş olup 2005 yılının 9-10. ayları arasında profesyonel olarak kurulmuştur ve bir hack sitesi olarak kurulmuştur. Yaklaşık 16 yıldır kesintiler olsada yayın hayatına devam etmektedir. 2005-2006 yılları arasında en aktif en çok ses getiren hack timi olmayı başarmış bir ekiptir. Birçok üye edinmiş ve birçoğuda kalıcı olmuştur o zamanlardan hala daha sitemizi ziyaret eden üyelerimiz mevcuttur ve buda demek oluyorki yaklaşık 16 yıldır siteyi ziyaret eden kişiler vardır. 2005 yıllarında hack sitelerinin ilk tercihi LDU scripti olmuştur ancak bu bizim ilk kullandığımız script olmamıştır , ilk kullandığımız forum scripti phpbb olmuştur ve onunda renk tonları yine siyah kırmızı tonlarıdır ve hatta phpbb temanın adı SubMirza dır , oldum olası herzaman kırmızı siyah sarı kombinizasyonu'nu sevmişimdir. iMhatimi.org okadar kısıtlı imkanlar dahilinde kurulmuşturki ne ben söyliyim ne siz anlayın . 0 maddi imkan ile zar zor satın alınan bir domain ve hosting ile yola çıktım, cebimdeki son para ile satın aldım diyebilirim, yukardaki ilk logoyu bile kendim yaptım , (Gülmeyin security yazısını yanlış yazmışım çocukluk işte ingilizcede sıfırmış zaten). Bu logo ilk kurulan phpbb scriptli forumda kullanılmıştır ve bu logo için inanırmısınız bilmem ancak günlerce uğraşmıştım hemde bu ufacık logo için , tabi ozamanlar Photoshop varmı yokmu bilmiyordum bile , Bannershop adlı kıytırık bir program ile harikalar yaratma peşinde idim. Mesala logodaki Ay ve yıldız dahil her gördüğünüz parça ayrı ayrı yerlerden alıp bir araya getirdim , mesala sağdan soldan akan matrix yazılarıda dahil , deli gibi emek vermiştim. Şuanda logoya bakınca amatör görünüyor ancak 2005'e dönersek logonun gideri vardı , çünkü ozamanın hack sitelerinin logolarıda pek birşeye benzemiyordu zaten. Zaaa:

Buda phpbb ilk forumumuzdan bir copyrgiht görünütü hatırası , daha site 1 yaşındaymı 2005/2006..
75b557ff31e.png


İkinci logomuz

3c75f329500.jpeg

Daha sonrasında imhatimi script değiştirerek LDU scriptine geçiş yapmıştır. Tasarımsal olarak Siyah-Kırmızı hakimdi ve 2. logomuzda aşağıdaki gibidir ! bu logoyada baya emek harcamıştım ve 2-3 gün kadar sürmüştü yapmam ozamanki zor şartlar altında​

imhatimi'ndeki en büyük değişim misyon olmuştur , misyonda diğer hack sitelerini ortadan kaldırmak gibi iddalı bir hedef belirlenmiştir , ben aslında burda çoğul kullanıyorum ancak o vakit sitede benden başka (MecTruy) hiçkimse yoktu ! zaten var olan 3-5 üyede ilk hack olayından sonra birdaha görünmediler sanırım onlarda imhatimi'nin artık bittiğini sandılar ve haklı olarak sitede vakit harcamak istemediler. Bana ozamanlar bazı salaklar bu yüzden gülüyordu ve soruylardı hani imhatimi nerede ? kaç kişi var bu timde ? Sadece ben varım diyincede herkez makaraya vuruyordu beni. Bu makara yapanlar diğer hack sitesi sahipleri idi ve tabiki makaraları, hepsinin hack sitelerini tek tek hacklemeye başlayınca acı bir çığlığa dönüştü, aylarca hack üzerine çalışmalarım ve strateji belirlemelerim sayesinde kısa bir süreç içinde piyasadaki hack sitelerinin yarısını imhatimi olarak hacklemiş ve kalan yarısına zarar verilmiş ve korku duymalarına sebeb olunmuştu. Bu gelişen hızlı ve başarılı icraatlar sonucunda imhatimi'ne akın akın üye yağmaya başlamıştı ve birzamanlar timinde benden başka kimsenin olmadığı imhatimi artık nerdeyse bir ordu haline gelmişti. Birbirinden yetenekli arkadaşlar imhatimi'nde görev alıp türk internet dünyasını yangın yerine çeviriyordu , imhatimi logosunu bile gören herkez korkup browser sekmesini kapatıyordu (bu gerçek), iki tane radyasyon işareti vardı biri sağda biri solda ,sanırım onları görünce panik yapıyorlardı :D . Bizler dönemimizin en iyilerindendik ve ne rakip nede düşman tanıyorduk , imhatimi'ne hayran olan bazı üyeler sitemiz için ilk şarkısını yapmıştı ve bu şarkı biraz rap tarzında idi , aşağıdaki bağlantıdan bu şarkıyı dinleyebilirsiniz , türkiyede birçok internet cafe'de imhatimi şarkıları açılıyor dinleniyordu yani popülerlik çok artmıştı..




2005-2006 temmuz ayına kadar bu şaşalı yükseliş devam etti , ve bu dönem içinde imhatimi bir felsefe oluşturup ekol haline geldiği bir dönemdeydi. Her yükselişin birde düşüşü vardır , 2006 temmuz ayında aldığım hack darbesi ile afallamıştık ve TİM içinde anlaşmazlıklar ayrılıklar ve daha aklınıza gelebilecek birçok olumsuzluklarda çıkmıştı , birçok Onurlu TİM üyeside yanımızda kalmayı tercih etmiş ve ayrılık yolunu seçmemiştir. Ancak imhatimi'nin kurucusu olarak askerlik vaktinin geldiğinden dolayı ve siteyi emanet edeceğim ve online devam ettirebilecek bir kimsenin olmayışından dolayı (o zamanlar bu tarz hack sitelerini ayakta tutmak maddi manevi çok zordu) siteyi kapatma kararı aldım. Birçok imhatimi üyesinin itirazları olsada yapacak birşey olmadığından sitemiz 15 ay sessizliğe gömüldü.


İKİNCİ İMHATİMİ DÖNEMİ
Askerlik gibi sivil sorunları bitirinceye kadar sene oldu 2008 yani 2006 nın temmuz ayından 2008 in Şubat ayına kadar sitemiz kapalı kaldı yani toplamda 19 ay kapalı kaldı ancak bazı üyelerimizin ve bizimde iştirakımız sonucu açılan yan sitelerde üyelerimizin bir kısmı hiç dağılmadan aynı ortamda kalmayı başardılar ,spysecurity - rootinq - gibi yan sitelerde üyelerimiz imhatimi gelene kadar epey vakit geçirip tecrübe kazanmış oldular ,Şubat ayında siteyi açtığımızda 2 günde 500'e yakın üye imhatimi'ne üye oldu buda dağılmadığımızın ispatı olarak herkezi memnun ve mutlu etti , ancak Şubat ayından sonra siteyi kapattık çünki domain panelimize girilmiş ve sitemiz hacklenmişti. Siteyi tekrar açmak hedefimizdi ancak ilk olarak domain uzantımızı değiştirme kararı aldık , çünki .com uzantısını barındıran firma çok güvensiz vede domain transferinde sorun çıkarıyordu bize , bizde .org alan adını satın alarak bu domain uzantısı üzerinden devam etme kararı aldık


SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNDE GÜÇLÜ KADRO İLE BAŞLANGIÇ
Verilen uzun aranın kaybettirdiği bilgi ve güncellik yüzünden 2008 senesinde birçok sorunlar yaşadık , zira artık herşey çok değişmiş ve hiçbirşey 2006 yılındaki gibi değildi ve eski güçlü imhatimi kadrosunu tekrar oturtmak ve oluşturmak hiçte kolay olmadı ! Güncel teknikleri takip ve uygulamalar yaparak kaybettiğimiz bilgi birikimi tekrar kazanıp üstünede daha üst seviyeye kendimizi bir nevi güncellemiş olduk ve bu 2008 senesi bizim için sadece geçiş senesi idi ve tüm imhatimi bunu böyle görüyordu , yani bu sene içinde yaşadığımız hack olayı ve başka aksaklıkları önemsemiyorduk çünkü hedefimiz temeli tekrar sağlamlaştırıp güçlü şekilde gelmekti , zaten öylede oldu ve hazır hissetiğimiz 2008 Eylül ayında Sitemizi son kez ve kalıcı olarak açmış bulunduk. ve 2008-2015 yılları arasında oluşan kadromuz zamanın en iyi en güçlü en bilgili kadroları idi
Yıkılmaz denen büyük hack sitelerini tek tek devirmeye başladık , nerde kim krallık ilan ediyorsa bizim yumruğumuz o sitenin üzerine adeta balyoz gibi iniyordu , Hackturkiye - Thelargest(Grayhatz) - Sonvurus gibi önemli ve güçlü isim yapmış hack sitelerinin üzerine kabus gibi çöktük ve üstünlüğümüzü onlara kabul ettirdik , zaten bizden aldıkları ard ardına darbeler sonucu hiçbiri ayakta kalamadı ve sanalı kaçarak terk ettiler resmen. Bu zaman içinde hacklediğimiz yok ettiğimiz hack sitelerinin sayısını asla tam olarak hesap edemiyoruz çünkü gerçekten çok fazlaydı geleni geçeni ezici şekilde sildik.

2015 Senesine geldiğimizde artık bize düşmanlık eden veya düşmanca davranabilecek hiçbir rakip kalmamıştır , tüm düşmanlarımızın dizini büktük ve birdaha doğrulacak durumda bile değiller , imhatimi tıpkı bir değirmen gibi düşmanlarına hiçbirzaman aman vermedi ve tarihin tozlu sayfalarına onları savurdu. Sitemiz bu dönemde tasarımsal olarak en üst seviyeye çıkmıştır ve tasarım olarak bizden daha iyi bir hack&güvenlik sitesi göremeniz pek mümkün değildir , genelde yaptığımız tasarımlar hep taklit edilir ve bazı sitelerde kullanılır , yani tasarım anlamında bile sitemiz birçok siteye örnek teşkil etmiştir , zaten sitemizi şuanda gezerken kaliteyi hissedeceksinizdir. 2008 den buyana tasarımdaki gelişmeleri takip edebileceğiniz arşiv sitesine bir göz atın isterseniz.
Saldırılar eski yıllardaki gibi artarak devam etti , bu saldırıları görüntülemek isterseniz aşağıdaki mirror sayfalarını inceleyebilirsiniz , yüzlerce siteye adımızı yazdık vakt-i zamanında.

ve 2008 yılı eylül ayından o yıldan buyana hala sitemiz ayakta ve en uzun açık kalma rekorunu kırmıştır , yaklaşık 10 senedir her senenin belli kısmında bile olsa açık kalarak (aralıksız 3 sene) Hack siteleri içinde başarı kabule edilebilecek bir duruma geldi imhatimi, çünkü hack içerikli siteler çok saldırı alır heleki bu site imhatimi ise ! bazı yabancı ülkelerden bile alan adımız banlı düşünün artık gerisini. Bu eski ve köklü tarihimiz ve online kalmamız sebebiyle türk hack ekolü kelimesini hak eden bir sitedir imhatimi.org - Emin olun bu sitenin bir üyesi iseniz şanslısınız çünkü bu hack sitesinde bir tarih ve geçmişten gelen büyük bir güç vardır , bu sitede zaman geçirip kendisini geliştiren birçok eski üyemiz meslek sahibi olmuştur önemli mevkilere gelmiştir. Bukadar niye yazdım derseniz eğer, sadece imhatiminin önemini anlatmaya çalıştım sizlere hepsi bu , yoksa geçmişle övünen geleceği göremez bunu çok iyi biliyorum.

MİSYON / VİZYON
Geride kalan 16 yıl sonunda imhatiminde bir felsefe oluşmuştur, buranın kuralları başka hiçbir forumdaki kurallara benzemez, yani burada gelip aaa bu bana küfür etti anama sövdü banlayın cezalandırın tarzı şeyler yoktur arkadaşlar, bu forumda üyeler ban cezasına nadiren denk gelir, ban cezası almayı başarırsanız bilinki çöpsünüz demektir, burada bilgi ön plandadır, bilgin ve katkın kadar müsahama gösterilir. İMT nin tek amacı bilişim dünyasında varlığını devam ettirebilmek ve otoritesini tekrar kazanabilmek olacaktır, bunun için hepimiz karıncalar gibi çalışacağız, bulduğumuz vakitlerde kendimizi geliştirip bunuda forumda paylaşacağız bilgiyi yayacağızki bilgide gelişsin kendini tamamlasın bizde daha fazla faydalanalım. Bu sebeple herkesi daha fazla ciddiyetli olmaya davet ediyorum, yeni üyelerimiz aramıza katıldı katılıyor, eski üyelerimizin bir kısmıda burada yolumuza bu şekilde güzel bir karma ile devam edeceğiz.
Kurallar yazılı değildir, kuralları herkes bilir.

Not: Bu sitenin başka hiçbir siteyle bağı yoktur, reklamada ihtiyacı yoktur bu yüzden başka sitelerde imhatimi adını kullanmayın, biz kendi auramızı kuruyoruz.
Hocam Elinize Sağlık Çok Güzel Anlatmışsınız İmhatimi Hack forum Dünyasnda Bi Markadır Bunun Ağırlığını Bilerek Hareket Edelim
 

SpyWhite

kriptohaberleri.co
ez152
Mesajlar
892
Credits
3,281
vay be daha fazla böyle postlar gelsin çok hoş olur.
Bir ricam olacaktı @Fabriel 'i biraz anlatır mısın ?
@Fabriel sevdiğimiz bir abimizdi. adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem.
çok gülerdi, ben gülmem.
bu kapıdaki arkadaş abi köye para dediğinde sırtını dönerdi. ben dönmem.
agop, abi beni kapıdan al dediğinde dalga geçerdi. ben geçmem
jilet ahmet sevdiğimiz bir abimizdi ama parayı da bi tuhaf dağıtırdı.
ne varsa elinde gene döner dolaşır onun elinde kalırdı. benim kalmaz.
bizde para masaya konur. herkes ihtiyacı kadarını alır. Böyle bir abimizdi ??
 

SpyDark 

🎩
1111xx
Mesajlar
2,698
Credits
1,125,245
16 sene önceye gittim geldım ne yazıyorsa noktasına kadar dogru dur. Adımızı duyan besmele çekerdi öyle bir tim öyle bir düzenli orduyduk valla hafızana hayranım usta manifesto noktasına kadar gerçek ve yaşanmış ve inşAllah daha saglam şekilde devam edecektir sımdıkı genç güçlü bilgili arkadaslarımız ile..
 

islam_bey

Eski bir imt li since 2007
onursal
Mesajlar
6
Credits
30
@Mectruy
"Bu kadar niye yazdım derseniz eğer, sadece imhatiminin önemini anlatmaya çalıştım sizlere hepsi bu "

Yeni nesil çok yazdım dediğine bakmayın gençler milyonda birini anlatmış.
tam anlamıyla yazmaya kalksa 7 cilt kitap çıkar.

2006 2009 arasına Hack forum aleminde damga vuran bir site varsa en fazla deface eden bizlerdik.
sadece benim mirrorum var 4.500 adet single deface imt logolu :) mectruy,dümenci,dark_mare,laqnes,mirr0r,doruq,cambaz,
bunların kileri artık saymıyorum cok net o döneme biz damgada vurmadık Adımızı dünya ya haykırttık.

şunuda dipnot geçim dengesizteam.org web sitesi dünya zone-h de 1. olmuş tek türk takımıdır
takım üyelerinin 10 üyesinin 8 i imha timinde de çalışmaktaydılar.bu bilgiyi mec in dışında kimsenin bilcegini sanmıyorum.
 

SHuTTeRLooK

Forumun en eski üyelerinden :)
stad
cracker
Mesajlar
1,617
Credits
424
OKURKEN ÇOK DUYGULANDIM NE ZOR ŞARTLAR ALTINDA KURULMUŞ BU SİTE AHH ESKİLER NE GÜZELL GÜNLERDİİ
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar