Neler yeni

Masaüstü Virüs Koruma Kılavuzu (1 Viewer)

Arık Böke

Grafiker
majorrr
Mesajlar
356
Credits
0
Tüm bilgisayar güvenliği markaları bugünlerde her türlü elektronik ve işletim sistemi platformu için kapsamlı çözümler sunarken, bazı tüketiciler sadece geleneksel masaüstü virüs koruması istiyor. Her şey dahil korumaya sahip olmak her zaman iyidir, ancak yalnızca bir masaüstü bilgisayarı korumanız gerekiyorsa pahalı bir programa ihtiyacınız olmayabilir. Aynı zamanda, yeterince iyi olmayabileceğinden, temel ücretsiz korumadan daha fazlasını isteyeceksiniz.


En iyi bilgisayar güvenlik uygulamaları, geleneksel virüsler, kötü amaçlı yazılımlar, casus yazılımlar, fidye yazılımları gibi çok çeşitli potansiyel tehditlere karşı uygun fiyata koruma sağlar. Mevcut çeşitli fiyatlandırma ve abonelik seçenekleri olmalıdır. Tespit oranı çok yüksek olmalıdır. Emin olun ve hangi masaüstü virüs koruma programının en yüksek algılama oranına sahip olduğunu öğrenmek için bağımsız laboratuvar test sonuçlarını okuyun.

İdeal program, PC’nizde yüklü başka herhangi bir programla çakışmaya neden olmadan arka planda sessizce çalışacaktır. Zaten yüklü herhangi bir güvenlik programı varsa, yüklediğiniz herhangi bir yeni güvenlik uygulaması, olası çakışmalardan kaçınmak için önce bu diğer yazılımı kaldırmanızı istemelidir. Kurulduktan sonra, herhangi bir çökmeye veya gecikmeye neden olmadan sorunsuz bir şekilde çalışmalıdır. Bir programın masaüstünüzde düzgün çalışıp çalışmayacağını belirlemenin bir yolu, bilgisayarın programı idare edebilmesini sağlamak için önce sistem gereksinimlerini okumaktır.


Masaüstü Bilgisayar Koruması Neden Gereklidir

Dikkate alınması gereken bir diğer önemli husus, bir uygulamanın güncel koruma sağlama yeteneğidir. Eski veya eksik tehdit veritabanları tamamen işe yaramaz, çünkü her gün yeni tehditler ortaya çıkıyor ve eskileri sürekli gelişiyor. PC tehditleri söz konusu olduğunda asla durmaz. İyi bir program, mevcut tüm tehditlerin kapsamlı bir veritabanına sahip olacak ve ortaya çıkan tehditlere ayak uydurmak için kendini otomatik olarak güncelleyebilecektir.

Antivirüs yazılımının zayıf noktalarından yararlanmak için yeterince güçlü bazı kötü amaçlı yazılımlar var. Bazı kötü amaçlı yazılımlar, güvenlik programınızı öldürmeye ve ardından bilgisayarınızın kontrolünü ele geçirmeye bile çalışabilir. Bu nedenle, işlemlerini istenmeyen bir varlık tarafından sonlandırılmaya karşı koruyacak bir program seçmeniz önemlidir.

Yukarıda belirtildiği gibi, bilgisayarınız için iyi bir virüs koruması ve güvenliği elde etmek için gerçekten bir servet harcamak zorunda değilsiniz. Tüm tehditlere ayak uydurabilecek ve PC’nizi kötü amaçlı yazılımlardan ve virüslerden korurken arka planda verimli bir şekilde çalışan yeteneklere ve özelliklere sahip herhangi bir programa değer.

En iyi masaüstü virüs koruması nedir? Birçok uzman Avast’ı tavsiye ediyor. Test laboratuarlarına göre çok yüksek algılama derecelerine sahiptir ve ücretsiz olarak denenebilir. Premier, Ultimate ve Internet Security paketini de seçebilirsiniz.

Avast’ın ücretsiz sürümüne sadık kalmak isteseniz de, şifre yöneticisi, Wi-Fi Müfettişi, Ransomware Shield ve daha fazla koruma ve özellik sundukları için ücretli abonelik seçeneklerinden birine yükseltmek gerçekten faydalıdır. Daha. Kullanıcıların tasarruf etmesine yardımcı olmak için her zaman Avast kuponları vardır masaüstü virüs koruması.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar