Neler yeni

Mobil Photoshop Uygulamaları (1 Viewer)

Ziarthlikin 

Özel Ekip
onursal
Mesajlar
380
Credits
366
Mobil cihazınızda fotoğraf editlemek ve kalite arttırmak için hangi programlar kullanılmalı ufak bir tavsiye vereceğim.

Şimdi öncelikle PicsArt uygulamasından bahsedeceğim, kendisine birden fazla resim atıp çeşitli afiş hazırlaması yapılabilir. Resimlerin görünümü ayarlanabilir ve resimlere özel efektler verilebilir ayrıca bir çok filtreye sahip olması ile beraber yakın zamanda eklenen video editleme özelliği çok artı yön kazandırmıştır. Kendisi ücretli olmakla beraberin apk olarak ücretsiz indirmesini sağlayabilirsiniz.

İkinci uygulamamız pixaloop bu uygulama resimleri hareketleştirebiliyor ve hareketli gökyüzü gibi çok etkiliyeci özellikleri barındırıyor yaptığı efektler çok sırıtmıyor güzel bir kullanıma sahiptir. Ücretli olması ile beraberin apk halini ücretsiz indirebilirsiniz.

Diğer bir uygulamamız ise remini uygulaması kendisi çok basit bir şekilde fotoğrafların kalitesini arttırıyor bedava olarak günlük 5 kere yapabiliyorsunuz isterseniz full sürümünü satın alabilirsiniz veya apk olarak indirebilirsiniz.

Son uygulamalarımız ise adobenin yapımcılığını üstlendiği photoshop mix , photoshop fix, photoshop express gibi bir çok uygulamadan oluşan biraz daha profesyonel ve detaylı fotoğraf editleme uygulamalarıdır. Ücretsiz olması talepleri arttırmış ve ilgi kaynağı olmuştur. Bir çok uygulama olup istediklerinizin bir çoğunu karşılayacaktır.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar