Neler yeni

Neden üyelikleriniz güvendedir ? (1 Viewer)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MecTruy 

Yaşlı Kurt
1111xx
Mesajlar
1,469
Credits
29,407
Arkadaşlar burası bir Hack forum forumu evet baktığınız vakit bazı insanları şüphelendirir, diyebilirsiniz adminler üyeliklerimizi şifrelerimizi görebiliyormu ? özel mesajlarımızı okuyabiliyormu ?

Emin olabilirsiniz kesinlikle hayır !

Peki neden böyle birşey yapmıyoruz ?

Öncelikle prensip olarak çok yanlış bulduğum bir olay, ikinci olarak ise işin hukuki durumu çok riskli ! burası bir Hack forum forumu olduğu için burada bulunan üyelerimiz birgün yanlış işlere karışabilirler (!) detay yazmıycağım, bu durumda savcılık bizden o kişinin tüm ip loglarını üyelik loglarını talep eder ! eğer biz üyeliğinze müdahalede bulunursak kendi şahsi iplerimiz sizin profilinize kayıt olur, kendi mac adresimiz sizin profil loglarınıza eklenir ! bu durum biz üst yönetim için ciddi bir tehlike içerir, kendi elimizle üyelik logunu birgün savcılığa yolladığımızda içinde kendi ip numaramızda çıkar ve bizde işin içinden gerçekten çıkamayız.

Yani siz üyeliğiniz ile bize küfür etseniz en fazla yapacağımız işlem üyeliğinizi sonlandırmak olur (banned)

Hangi üyenin nezaman suça karışacağını bilemeyiz, hiç yapmaz dediğimiz adamın ne haltlar çevirdiğinide bilemeyiz ! bu yüzden üyeliğine müdahale etmek gibi bir riske asla girmiyoruz, sağdan soldan duyumlar ile böyle düşüncelere hiçbir üyemiz itimat etmesin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar