Neler yeni

Yeni Nereden başlamalıyız,nasıl bir yol izlemeliyiz? (1 Viewer)

Nonsafety

Kaçmadığın sürece yakalanmazsın.
kidemli152
Mesajlar
128
Credits
118
Selamlar. Bu sefer yayınladığım konu diğer konulardan farklı olacak. Hep işi bilen,biraz bilgi birikimi olan arkadaşlara yönelik konulardı,peki ya yeni başlayanlar?

Bu sefer kendinizi nasıl geliştirebileceğiniz,programınızı nasıl yapabileceğiniz ile ilgili bir makale yazacağım,başlayalım.
Hidden content
Konuyu Görebilmeniz için "Beğenmeniz ve Yorum yapmaniz" Gerekir.
Sağlıcaklı günlerde kalın imt ailesi.

Teşekkürler,saygılar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

baznx

https://www.instagram.com/baznxac
uzmannnnn
Mesajlar
1,135
Credits
639
Selamlar. Bu sefer yayınladığım konu diğer konulardan farklı olacak. Hep işi bilen,biraz bilgi birikimi olan arkadaşlara yönelik konulardı,peki ya yeni başlayanlar?

Bu sefer kendinizi nasıl geliştirebileceğiniz,programınızı nasıl yapabileceğiniz ile ilgili bir makale yazacağım,başlayalım.

1- Öncelikle isteğiniz ne ise o yola yönelin,hack istiyorsanız hack'a,yazılım istiyorsanız yazılım'a. İzlemeniz gereken yol tek bir yol olmalı aksi takdirde aynı anda bir çok konuyu öğrenmeye çalışırken bilgiler birbirine girer ve yol katledememiş bir hale gelirsiniz.

2- Hazır programlardan,hazır sitelerden,hazır yazılımlardan vs uzak durun. Sizin amacınız balık değil nasıl tutulduğunu öğrenmek olsun. Bulduğunuz programları,makaleleri ya da yazılımları denemek yerine kendiniz o konunun içerisindeki bilgileri kendi ellerinizle yazıya,işe dökmeye odaklanın.

3- Tek olmayın. Bir takım arkadaşı edinin amacınızın ortak olduğu.

4- İş ayrımı yapın,aynı forumlarda gezinmek yerine farklı forumlardaki bilgileri toplasın takım arkadaşınız.

5- Düzen. Bu işlerdeki en önemli husus düzendir,topladığınız tüm bilgileri bir dosyada barındırmaktansa o bilginin ne işe yaradığına bakaraktan ona göre bir dosya oluşturun. Bir dosyanın içerisinde aynı konu hakkında farklı yöntemlerle sunulmuş yöntemler sizin kafanızı karıştırır,ilerleme kaydedemezsiniz.

6- Yardım. Kimseden yardım istemekten çekinmeyin,yardım için ücret talep edenlerden uzak durun. Elbette çevrenizde ilgilendiğiniz konular hakkında bilgi sahibi olan insanlar vardır,her şeyi onlardan beklemeyecek şekilde sadece takıldığınız yerleri,sorularınızı,nerelerden başlayacağınız gibisinden konular hakkında yardım alın,burada önemli olan başkalarının emekleri değil kendi emeğinizi yaratmanız.

7- Elinize tek bir toplu bilgi geçtiğinde hemen başka bilgilere yönelmeyin,önce elinizdeki bilgiyi işleme dökmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır,çünkü her anlatım,her sunum farklı olabilir,kafa karışıklığına hiç gerek yok.

8- Yabancı dil. Türkiye'de de çok fazla bilgi olmasına rağmen yabancı dillerde araştırma yapmayı eksik etmeyin. Fakat dediğim gibi düzeninizi ona göre oturtun. Bu konularda kendinize verebileceğiniz en büyük zarar beyninizi fazla yormak,bilgi karmaşası yaratmaktır. Gerek almanca,gerek İngilizce,gerek Rusça. Bu lisanlara sahip forumlarda,internet sitelerinde gezinin. Dilerseniz çeviri kullanır dilerseniz çevrenizde o dili bilen insanlardan yardım alırsınız,eğer bilmiyor iseniz bir de dil öğrenmeye çalışmayın,konular çakışmasın.

9- Programlama. "Şu işlere hemen geçmek istiyorum" , "Hemen para kazanacak şeyler yapmalıyım" vs. gibi düşüncelere girmeyin. Bu iş hemen olacak değil,bu işe yıllarını vermiş üstatlar var. Kendinize bir program oluşturun,dinlene dinlene öğrenin. Günün 16 saati bilgisayar başında oturup forumlarda gezerek mblarca gblarca bilgi toplamak sizi sadece yorar,sınırlarınızı zorlamanıza gerek yok. 1 saatinizi araştırmaya,30 dakikanızı molaya ayırın ya da sizin durumunuz ne ise ona göre bir program.

10-Dinlenme. "Daha az uyursam daha çok bilgi kazanırım" Bu yalandır arkadaşlar. Evet bilgi kazanırsınız belki,fakat kullanabilecek potansiyeliniz oldukça düşer.Kendinizi bu işlere veriyorsanız mesaili çalışan bir insan gibi düşünün kendinizi. Sabah kaçta kalkıp gece kaçta yatacağınıza özen gösterin,uykusuzluk en büyük düşmanınız olacaktır.

11- Yemek. Evet ilginç olacaktır ki sadece kahve içerek hayatta kalamazsınız. Bu işlere girişmek yeni bir sayfa açmakla eşdeğerdir. Çünkü bu işlerde sosyal kimliğinizin hiçbir önemi yoktur,burada yaşamak istediğiniz gibi bir hayat süremezsiniz,bir hayat yaratırsınız kendinize.Nasıl gece kaçta kalkıp sabah kaçta kalkacağınıza önem gösterecek iseniz yemek yeme konusunu da düzene oturtmak gerekecektir. Tabiri caizse kafanız çalışsın ki bilgileri kullanabilin. Çöpe giden bilgi,bilgi değildir.

12- Çevre. Çevresel faktörlerden uzak durun. Telefonunuza gelen mesajlar,aramalar,insanların sizi sokağa çağırması gibisinden şeyler. Bu konularda diş sıkmak,azim en önemlisidir. Sokağa çıktığınızı ve 8 saat arkadaşlarınızla takıldığınızı düşünelim,aynı zamanda gün içerisinde çalışma süreniz de 8 saat olsun. 8 saat içerisinde eğer 1 saat çalışma 30 dakika mola olarak çalışırsanız toplam molanız 5.5 buçuk saat olacaktır. Ve eğer saat - molayı bozarsanız geri toplaması epey güç olacaktır. Aslına baktığınızda toplam 13 saat çalışmış oluyorsunuz ama kafanız sadece 8 saat bu işe yoruluyor,geri kalanlarınız 5.5 saat mola.Eğer zamanınız çok ise bu yöntemle çalışmanızı öneririm,zamanında kullandığım bir yöntemdir.

13- Ortam. Çalışma ortamınızı düzenleyin. Bilgisayar kendi odanızda olursa sizin için daha iyi olacaktır. Tek yaşıyorsanız problem yok fakat evde aileniz gibi insanlar var ise onlarla konuşun. Sizi çalışma saatleriniz içerisinde meşgul etmesinler,illa edeceklerse de mola saatlerinizi aileniz için kullanın. Çalıştığınız masa,etrafı yeme içme çöpleriyle dolu olmasın,gözünüzü de yormamak bu işlerde çok önemlidir.

14- Araştırma. Araştırma yaparken 180 tane sekme açık durmasın,baktığınız her sekmeyi kapatmadan başka bir sekmeye geçiş yapmayın. Bir oradan bir buradan konular okursanız,sekmeler arasında geçiş yapıp durursanız yine kafa karışıklığına uğrarsınız siz farkında bile olmadan.

15- Takvim. Kendi çalışma takviminizi oluşturun. Hangi günleri kendinize,sosyal yaşantınıza ayıracağınızı,hangi günler sıkı çalışma içerisine gireceğiniz gibisinden şeyler. Ve hangi günler çalışmayacağınızı. Evet bu da önemli bir konu,inceleyelim;

16- Tempo. Ne hafif,ne çok,ne az. Temponuzu kendiniz ayarlayacaksınız. Saatiniz ve çalışma günleriniz bununla uyumlu olacak. Hafta içlerini örneklendirelim. Pazartesi - Salı - Çarşamba ----> Bu günlerde programınıza uygun olarak çalışın.
Perşembe - Cuma ----> Perşembe günü temponuzu yavaşlatın,Cuma günü çalışmayın. Elbette ki hafta içinin 5 günü çalışacak değilsiniz,programınız ne ise bu günleri ona göre ayarlayacaksınız. Eğer hafta içleri tamamiyle boşsanız,dediğimi uygulayabilirsiniz. Peki ya hafta sonları? Normal şartlarda hafta sonlarında eğer çıkıyor iseniz sosyal aktivitenizi yerine getirdikten sonra genellikle akşam saatlerinde çalışmaya başlayın,uzun sürmesin 1-2 saat yeterli olacaktır. Pazar günü ise yine off gününüz olsun.

17- Somutluk. Çoğumuz weblerdeki yazıları daha hızlı okuruz,fakat elbette bunun bir karşılığı var.

Daha az şey kavrarsınız

İnternet üzerinden okumak daha dikkatsiz olmanızı sağlarlar ve bu nedenle site kullandığınız zaman yazılanları kavramana oranınız düşüş gösterir. Bu konuda yapılan bir araştırmada 50 okuyucuya kısa hikayeler sunulmuştur, yarısı internet kullanırken, yarısı kağıt üzerine yazılı metinlerden okumuştur. İnternet üzerinden okuyan kişilerin karakterler ve nesneler gibi detayları daha az hatırladığı tespit edilmiştir. Araştırmacıların teorisine fiziksel olan kağıt üzerinde okuma okuyucuya daha fazla ilerleme hissi katmaktadır ve İnternet bu konuda yetersizdir. ( Kaynaklardaki kendi özetimdir. )

(Kaynaklar : https://jag.journalagent.com/tasarimkuram/pdfs/DTJ-70893-RESEARCH-TASTAN.pdf
https://www.bbc.com/turkce/haberler/2014/12/141223_e_kitap_uykusuzluk )

Size tavsiyem öğrenmek istediğiniz konu hakkında kitaplar almaktır eğer maddi durumunuz var ise. Yoksa çevrenizden,öğretmenlerinizden ya da sanal ortamda tanıştığınız kişilerden temin edebilirsiniz.

18- Azim. Hangimiz başarılıyız? Hiçbirimiz. Yapmak istediğiniz işlerde mutlaka hatalar yapın,error verdirene kadar. "Bu *** şeyi neden çalışmıyor?" demek yerine "Yeterli değilim" demelisiniz. Ki unutmayın,hiçbir zaman yeterli olamayacaksınız. İşinizde her ne kadar profesyonel olsanız da,yıllarınızı vermiş olsanız da her zaman bizlerden,onlardan iyileri olacaktır. Bu konulardaki ego çöküşümüze sebebiyet verir. Sanal ortamlarda,gerçek hayatta bu işi yapıp da kıskandığınız,imrendiğiniz insanlara yarın bir gün ders vermek,bildiklerinizi onlarla paylaşmak ve sizin onları geliştirmeniz sizin elinizde.

19- Neden? Bu işi neden yapıyorsunuz? Neden bu işin içerisindesiniz? Bunlara her zaman verecek dürüst bir cevabınız olmalı. "Sanal ortamı seviyorum" "Hacker olacam" gibisinden cevaplar kendi bilinçaltınızda oluşturduğunuz yalanlardan ibarettir,bunları ne size işi öğretecek kişi kabul eder ne de başvuru yaptığınız şirketler. Neden bu işe girmek istediğinizi iyice öğrenin,önceliğiniz para ise zaten olamazsınız.

20- Gelişim. Bu konularda kimse sizin bebek bakıcılığınızı yapmaz. Evet sert olmuş olabilir ama yıllar geçmesine rağmen hala bir gelişme kaydememiş olma gerçeği yüzünüze çarptığında o daha sert olacak. Başka insanlardan,size yardım eden kişilerden belli bir zamana kadar yardım alın. Bu işte zora düşmedikçe başarı diye bir şey yoktur.

Şimdilik makalem bu kadardır arkadaşlar,birilerini teşvik edebildiysem,bir şeyler katabildiysem ne mutlu bana.

Sağlıcaklı günlerde kalın imt ailesi.

Teşekkürler,saygılar.
emek amk
 

Cegıd

.
ez152
Mesajlar
767
Credits
510
Selamlar. Bu sefer yayınladığım konu diğer konulardan farklı olacak. Hep işi bilen,biraz bilgi birikimi olan arkadaşlara yönelik konulardı,peki ya yeni başlayanlar?

Bu sefer kendinizi nasıl geliştirebileceğiniz,programınızı nasıl yapabileceğiniz ile ilgili bir makale yazacağım,başlayalım.

1- Öncelikle isteğiniz ne ise o yola yönelin,hack istiyorsanız hack'a,yazılım istiyorsanız yazılım'a. İzlemeniz gereken yol tek bir yol olmalı aksi takdirde aynı anda bir çok konuyu öğrenmeye çalışırken bilgiler birbirine girer ve yol katledememiş bir hale gelirsiniz.

2- Hazır programlardan,hazır sitelerden,hazır yazılımlardan vs uzak durun. Sizin amacınız balık değil nasıl tutulduğunu öğrenmek olsun. Bulduğunuz programları,makaleleri ya da yazılımları denemek yerine kendiniz o konunun içerisindeki bilgileri kendi ellerinizle yazıya,işe dökmeye odaklanın.

3- Tek olmayın. Bir takım arkadaşı edinin amacınızın ortak olduğu.

4- İş ayrımı yapın,aynı forumlarda gezinmek yerine farklı forumlardaki bilgileri toplasın takım arkadaşınız.

5- Düzen. Bu işlerdeki en önemli husus düzendir,topladığınız tüm bilgileri bir dosyada barındırmaktansa o bilginin ne işe yaradığına bakaraktan ona göre bir dosya oluşturun. Bir dosyanın içerisinde aynı konu hakkında farklı yöntemlerle sunulmuş yöntemler sizin kafanızı karıştırır,ilerleme kaydedemezsiniz.

6- Yardım. Kimseden yardım istemekten çekinmeyin,yardım için ücret talep edenlerden uzak durun. Elbette çevrenizde ilgilendiğiniz konular hakkında bilgi sahibi olan insanlar vardır,her şeyi onlardan beklemeyecek şekilde sadece takıldığınız yerleri,sorularınızı,nerelerden başlayacağınız gibisinden konular hakkında yardım alın,burada önemli olan başkalarının emekleri değil kendi emeğinizi yaratmanız.

7- Elinize tek bir toplu bilgi geçtiğinde hemen başka bilgilere yönelmeyin,önce elinizdeki bilgiyi işleme dökmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır,çünkü her anlatım,her sunum farklı olabilir,kafa karışıklığına hiç gerek yok.

8- Yabancı dil. Türkiye'de de çok fazla bilgi olmasına rağmen yabancı dillerde araştırma yapmayı eksik etmeyin. Fakat dediğim gibi düzeninizi ona göre oturtun. Bu konularda kendinize verebileceğiniz en büyük zarar beyninizi fazla yormak,bilgi karmaşası yaratmaktır. Gerek almanca,gerek İngilizce,gerek Rusça. Bu lisanlara sahip forumlarda,internet sitelerinde gezinin. Dilerseniz çeviri kullanır dilerseniz çevrenizde o dili bilen insanlardan yardım alırsınız,eğer bilmiyor iseniz bir de dil öğrenmeye çalışmayın,konular çakışmasın.

9- Programlama. "Şu işlere hemen geçmek istiyorum" , "Hemen para kazanacak şeyler yapmalıyım" vs. gibi düşüncelere girmeyin. Bu iş hemen olacak değil,bu işe yıllarını vermiş üstatlar var. Kendinize bir program oluşturun,dinlene dinlene öğrenin. Günün 16 saati bilgisayar başında oturup forumlarda gezerek mblarca gblarca bilgi toplamak sizi sadece yorar,sınırlarınızı zorlamanıza gerek yok. 1 saatinizi araştırmaya,30 dakikanızı molaya ayırın ya da sizin durumunuz ne ise ona göre bir program.

10-Dinlenme. "Daha az uyursam daha çok bilgi kazanırım" Bu yalandır arkadaşlar. Evet bilgi kazanırsınız belki,fakat kullanabilecek potansiyeliniz oldukça düşer.Kendinizi bu işlere veriyorsanız mesaili çalışan bir insan gibi düşünün kendinizi. Sabah kaçta kalkıp gece kaçta yatacağınıza özen gösterin,uykusuzluk en büyük düşmanınız olacaktır.

11- Yemek. Evet ilginç olacaktır ki sadece kahve içerek hayatta kalamazsınız. Bu işlere girişmek yeni bir sayfa açmakla eşdeğerdir. Çünkü bu işlerde sosyal kimliğinizin hiçbir önemi yoktur,burada yaşamak istediğiniz gibi bir hayat süremezsiniz,bir hayat yaratırsınız kendinize.Nasıl gece kaçta kalkıp sabah kaçta kalkacağınıza önem gösterecek iseniz yemek yeme konusunu da düzene oturtmak gerekecektir. Tabiri caizse kafanız çalışsın ki bilgileri kullanabilin. Çöpe giden bilgi,bilgi değildir.

12- Çevre. Çevresel faktörlerden uzak durun. Telefonunuza gelen mesajlar,aramalar,insanların sizi sokağa çağırması gibisinden şeyler. Bu konularda diş sıkmak,azim en önemlisidir. Sokağa çıktığınızı ve 8 saat arkadaşlarınızla takıldığınızı düşünelim,aynı zamanda gün içerisinde çalışma süreniz de 8 saat olsun. 8 saat içerisinde eğer 1 saat çalışma 30 dakika mola olarak çalışırsanız toplam molanız 5.5 buçuk saat olacaktır. Ve eğer saat - molayı bozarsanız geri toplaması epey güç olacaktır. Aslına baktığınızda toplam 13 saat çalışmış oluyorsunuz ama kafanız sadece 8 saat bu işe yoruluyor,geri kalanlarınız 5.5 saat mola.Eğer zamanınız çok ise bu yöntemle çalışmanızı öneririm,zamanında kullandığım bir yöntemdir.

13- Ortam. Çalışma ortamınızı düzenleyin. Bilgisayar kendi odanızda olursa sizin için daha iyi olacaktır. Tek yaşıyorsanız problem yok fakat evde aileniz gibi insanlar var ise onlarla konuşun. Sizi çalışma saatleriniz içerisinde meşgul etmesinler,illa edeceklerse de mola saatlerinizi aileniz için kullanın. Çalıştığınız masa,etrafı yeme içme çöpleriyle dolu olmasın,gözünüzü de yormamak bu işlerde çok önemlidir.

14- Araştırma. Araştırma yaparken 180 tane sekme açık durmasın,baktığınız her sekmeyi kapatmadan başka bir sekmeye geçiş yapmayın. Bir oradan bir buradan konular okursanız,sekmeler arasında geçiş yapıp durursanız yine kafa karışıklığına uğrarsınız siz farkında bile olmadan.

15- Takvim. Kendi çalışma takviminizi oluşturun. Hangi günleri kendinize,sosyal yaşantınıza ayıracağınızı,hangi günler sıkı çalışma içerisine gireceğiniz gibisinden şeyler. Ve hangi günler çalışmayacağınızı. Evet bu da önemli bir konu,inceleyelim;

16- Tempo. Ne hafif,ne çok,ne az. Temponuzu kendiniz ayarlayacaksınız. Saatiniz ve çalışma günleriniz bununla uyumlu olacak. Hafta içlerini örneklendirelim. Pazartesi - Salı - Çarşamba ----> Bu günlerde programınıza uygun olarak çalışın.
Perşembe - Cuma ----> Perşembe günü temponuzu yavaşlatın,Cuma günü çalışmayın. Elbette ki hafta içinin 5 günü çalışacak değilsiniz,programınız ne ise bu günleri ona göre ayarlayacaksınız. Eğer hafta içleri tamamiyle boşsanız,dediğimi uygulayabilirsiniz. Peki ya hafta sonları? Normal şartlarda hafta sonlarında eğer çıkıyor iseniz sosyal aktivitenizi yerine getirdikten sonra genellikle akşam saatlerinde çalışmaya başlayın,uzun sürmesin 1-2 saat yeterli olacaktır. Pazar günü ise yine off gününüz olsun.

17- Somutluk. Çoğumuz weblerdeki yazıları daha hızlı okuruz,fakat elbette bunun bir karşılığı var.

Daha az şey kavrarsınız

İnternet üzerinden okumak daha dikkatsiz olmanızı sağlarlar ve bu nedenle site kullandığınız zaman yazılanları kavramana oranınız düşüş gösterir. Bu konuda yapılan bir araştırmada 50 okuyucuya kısa hikayeler sunulmuştur, yarısı internet kullanırken, yarısı kağıt üzerine yazılı metinlerden okumuştur. İnternet üzerinden okuyan kişilerin karakterler ve nesneler gibi detayları daha az hatırladığı tespit edilmiştir. Araştırmacıların teorisine fiziksel olan kağıt üzerinde okuma okuyucuya daha fazla ilerleme hissi katmaktadır ve İnternet bu konuda yetersizdir. ( Kaynaklardaki kendi özetimdir. )

(Kaynaklar : https://jag.journalagent.com/tasarimkuram/pdfs/DTJ-70893-RESEARCH-TASTAN.pdf
https://www.bbc.com/turkce/haberler/2014/12/141223_e_kitap_uykusuzluk )

Size tavsiyem öğrenmek istediğiniz konu hakkında kitaplar almaktır eğer maddi durumunuz var ise. Yoksa çevrenizden,öğretmenlerinizden ya da sanal ortamda tanıştığınız kişilerden temin edebilirsiniz.

18- Azim. Hangimiz başarılıyız? Hiçbirimiz. Yapmak istediğiniz işlerde mutlaka hatalar yapın,error verdirene kadar. "Bu *** şeyi neden çalışmıyor?" demek yerine "Yeterli değilim" demelisiniz. Ki unutmayın,hiçbir zaman yeterli olamayacaksınız. İşinizde her ne kadar profesyonel olsanız da,yıllarınızı vermiş olsanız da her zaman bizlerden,onlardan iyileri olacaktır. Bu konulardaki ego çöküşümüze sebebiyet verir. Sanal ortamlarda,gerçek hayatta bu işi yapıp da kıskandığınız,imrendiğiniz insanlara yarın bir gün ders vermek,bildiklerinizi onlarla paylaşmak ve sizin onları geliştirmeniz sizin elinizde.

19- Neden? Bu işi neden yapıyorsunuz? Neden bu işin içerisindesiniz? Bunlara her zaman verecek dürüst bir cevabınız olmalı. "Sanal ortamı seviyorum" "Hacker olacam" gibisinden cevaplar kendi bilinçaltınızda oluşturduğunuz yalanlardan ibarettir,bunları ne size işi öğretecek kişi kabul eder ne de başvuru yaptığınız şirketler. Neden bu işe girmek istediğinizi iyice öğrenin,önceliğiniz para ise zaten olamazsınız.

20- Gelişim. Bu konularda kimse sizin bebek bakıcılığınızı yapmaz. Evet sert olmuş olabilir ama yıllar geçmesine rağmen hala bir gelişme kaydememiş olma gerçeği yüzünüze çarptığında o daha sert olacak. Başka insanlardan,size yardım eden kişilerden belli bir zamana kadar yardım alın. Bu işte zora düşmedikçe başarı diye bir şey yoktur.

Şimdilik makalem bu kadardır arkadaşlar,birilerini teşvik edebildiysem,bir şeyler katabildiysem ne mutlu bana.

Konu gereği herhangi bir gereksinim koymadım,emeğe saygı olarak tepki atıp cevap yazarsanız müteşekkir kalırım.

Sağlıcaklı günlerde kalın imt ailesi.

Teşekkürler,saygılar.
 
Mesajlar
77
Credits
0
Selamlar. Bu sefer yayınladığım konu diğer konulardan farklı olacak. Hep işi bilen,biraz bilgi birikimi olan arkadaşlara yönelik konulardı,peki ya yeni başlayanlar?

Bu sefer kendinizi nasıl geliştirebileceğiniz,programınızı nasıl yapabileceğiniz ile ilgili bir makale yazacağım,başlayalım.
[Hidden content][Hidden content][Hidden content]
Sağlıcaklı günlerde kalın imt ailesi.

Teşekkürler,saygılar.
E.S
 

moriarty

pain
kidemli152
Mesajlar
346
Credits
187
Selamlar. Bu sefer yayınladığım konu diğer konulardan farklı olacak. Hep işi bilen,biraz bilgi birikimi olan arkadaşlara yönelik konulardı,peki ya yeni başlayanlar?

Bu sefer kendinizi nasıl geliştirebileceğiniz,programınızı nasıl yapabileceğiniz ile ilgili bir makale yazacağım,başlayalım.
[Hidden content][Hidden content][Hidden content]
Sağlıcaklı günlerde kalın imt ailesi.

Teşekkürler,saygılar.
eline sağlık
 

Elessya 

Elessya
onursal
Mesajlar
12,899
Credits
13,032
Selamlar. Bu sefer yayınladığım konu diğer konulardan farklı olacak. Hep işi bilen,biraz bilgi birikimi olan arkadaşlara yönelik konulardı,peki ya yeni başlayanlar?

Bu sefer kendinizi nasıl geliştirebileceğiniz,programınızı nasıl yapabileceğiniz ile ilgili bir makale yazacağım,başlayalım.
[Hidden content][Hidden content][Hidden content]
Sağlıcaklı günlerde kalın imt ailesi.

Teşekkürler,saygılar.
S
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar