Neler yeni

Netflix Alternatifi Ücretsiz Dizi ve Film (Uygulamaları) (1 Viewer)

H

House

Zaman geçmiyor reklamsız Dizi/Film sitelerine ve app uygulamasına ihtiyacım var diyorsanız kullandıklarımı sizlerle paylaşayım herhangi bir ücret ödemeden tadını çıkartırın üstelik neflix alternatifi uygulamalar neredeyse pek bir fark yok diyebiliriz.


Notlar:Aşağıdaki dizilla ve 720p izle site adres ve uygulamaları virüs nedeniyle insanların evde olması site sahiplerinin sunucu yükünü arttırdığı için bazı özelliklerden kısarak premium bölümünü etkin hale getirdiler. Adguard premium apk ve Tarayıcı eklentisini kurarak reklamsız gezilebilir.

Tarayıcı eklentileri reklam engelleyici

Adguard chrome eklentisi

Adguard firefox eklentisi


Mobil uygulama reklam engelleyici

Adguard Premium Final Version app

Aşağıdaki dizi sitelerinin barındığı içerikler Tv kanalları:

Screen-Hunter-1.jpg

Screen-Hunter-2.jpg

Screen-Hunter-6.jpg



1. 720pizle.org (Web adresi ve app uygulaması mevcuttur tavsiye edeceğim stabil çalışan android uygulamasının cepte olması avantaj diyebiliriz.)
Film Sitesi: (TR Dublaj & TR Altyazı seçenekli & Telif hakkı içeren film ve dizileri barındırabilir & Reklamlar web sürümünde mevcuttur.)

720p izle mobil uygulaması play store üzerinden 720p izle yazarak ulaşabilirsiniz:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.p720.app


2. Dizilla.com (Web adresi ve app uygulaması mevcuttur tavsiye edeceğim stabil çalışan android uygulamasının cepte olması avantaj diyebiliriz.)
Dizi Sitesi: (TR Dublaj & TR Altyazı seçenekli & Telif hakkı içeren film ve dizileri barındırmaz & Reklamlar web sürümünde mevcuttur.)

Dizilla mobil uygulaması play store üzerinden Dizilla Mobil yazarak ulaşabilirsiniz:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dizillamobil.app


3. http://teatv.net (Android app & Mac OS & Windows sürümleri mevcuttur tavsiye edeceğim stabil çalışan yine harika alternatif olması avantaj diyebiliriz.)

Dizi Ve Film Sitesi: ( Orjinal Dil & Tüm ülke dil altyazı seçenekleri mevcut & Telif hakkı içeren film ve dizileri barındırır & Reklam içermez)

4.http://vivatv.io/ (Android app sürümü mevcuttur tavsiye edeceğim stabil çalışan yine harika alternatif olması avantaj diyebiliriz.)
Dizi Ve Film Sitesi: (Orjinal Dil & Tüm ülke dil altyazı seçenekleri mevcut & Telif hakkı içeren film ve dizileri barındırır & Reklam içermez)

Adres ve aplikasyon sürümleri temizdir.

Şimdilik bu kadar yeterlidir elimizde alternatifler mevcuttur.Hangisinden isterseniz ondan izlersiniz keyfinize kalmıştır.

Özgün konu kaynak ve düzenleme & Materyalları araştırma ve blrleştirme bana aittir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar