Neler yeni

Coinli NinjaGram v7.6.4.9 Cracked - Instagram Bot Güncellendi (1 Viewer)

Mesajlar
295
Credits
1,231
NinjaGram - Dünyanın 1 numaralı Instagram botu. Bu, tüm Instagram bilgilerini otomatik olarak işlemenize yardımcı olan, size çok zaman kazandıran, binlerce takipçi kazandıran ve bu inanılmaz popüler görsel paylaşım sitesinden daha fazla kar elde etmenize yardımcı olan evrensel bir pazarlama yazılımıdır!
Otomatik takibi bırak
Yalnızca sizi takip etmeyenler veya yalnızca X günden daha uzun bir süre önce takip eden kullanıcılar gibi çeşitli ayarlara sahip kullanıcıları toplu olarak takip etmeyi bırakın.

Otomatik beğeni
Tek bir düğmeyi tıklayarak Instagram'da binlerce diğer hassas şekilde hedeflenmiş ve filtrelenmiş görüntü gibi toplu hale getirin. Instagram'da herhangi bir yerden kendi yayınınızı otomatik beğenin, bir etiketi veya resimleri izleyin.

Otomatik yorum
Önceden belirlenmiş bir listeden hedeflenen fotoğraflarınıza otomatik olarak yorum bırakın. Spintax'a izin verildi!
Süper benzeri özellik
Kullanıcıları hedefleyin ve en son fotoğraflarını beğenin (kaç tane olduğunu belirtebilirsiniz). Daha fazla takipçi kazanmak için son derece etkili bir yöntem. Tek bir fotoğrafı beğenmekten çok daha etkili!

Hikayeleri otomatik görüntüle
Diğer hedeflenen hesapların hikayelerini otomatik olarak görüntüleyin veya görüntülenecek yeni hikayeleri izleyin. Bunu düzenli olarak çalıştırın!

Hedefleme filtreleri
Kullanıcıları takipçi sayısına, takiplere, gönderilere, biyo anahtar kelimelere, aktif hikayelere, işletmelere, doğrulanmış hesaplara ve daha fazlasına göre filtreleyin. Resimleri beğeni sayısına, yaşa ve anahtar kelimelere göre filtreleyin.
İzleme
Bir etiketi veya konum aramasını izleyin ve otomatik olarak yeni resimleri beğenin veya kullanıcıları hemen takip edin. Bu, yalnızca aktif kullanıcıları hedeflemenizi sağlar!

Otomatik kabul istekleri
Hesabınız özel olarak ayarlanmışsa, takip istekleriniz büyük ölçüde birikebilir. NinjaGram ile bekleyen tüm takipçi isteklerinizi tek seferde otomatik olarak kabul edebilirsiniz!

Kullanımı ve büyümeyi izleyin
Tüm kullanım verileri izlenir ve tablo haline getirilir. Hangi stratejilerinizin zaman içinde en etkili olduğunu görün.
Hedefleme seçenekleri
Başka bir kullanıcının takipçilerini veya takiplerini hedefleyin, aramayı, belirli bir gönderiyi beğenen veya yorum yapan kullanıcıları, belirli bir yeri, yayınınızı ve bir Google aramasında bulunan kullanıcıları hedefleyin,

Birden çok eşzamanlı eylem
Hikayeleri aynı anda takip edin, beğenin, yorumlayın ve görüntüleyin, her biri kendi zaman gecikme ayarlarıyla.

Konum arama
Belirli bir konumda çekilmiş resimleri otomatik olarak beğenin veya bir konumdan gönderi paylaşan kullanıcıları takip edin.
Görüntü yeniden boyutlandırıcı
NinjaGram, genel amaçlı bir görüntü yeniden boyutlandırıcı içerir. Instagram'da veya başka bir yerde yayınlamak için herhangi bir görüntüyü özel boyutlara yeniden boyutlandırın!

Hesap koruması
Radarın altında kalmak ve spam olarak işaretlenmekten kaçınmak için rastgele bir zaman gecikmesi ayarı ve aralıklarla "aralar" kullanın.

Proxy desteği
Kesinlikle gerekli olmasa da, ihtiyaç duyduğunuzda IP'nizi gizleyebilirsiniz. Özel proxy'ler de desteklenmektedir.
Kara liste / beyaz liste
Bilinen arkadaşlarınızı takip etmekten veya kaçınmak istediğiniz bazı kişileri takip etmekten, yorum yapmaktan vb. Kaçının.

Kimlikleri İçe / Dışa Aktar
Takip etmek istediğiniz üçüncü taraf kullanıcıların listesi var mı? Sorun değil! Ayrıca kullanıcı adlarını veya fotoğraflı kimlikleri başka bir yerde işlemek için bir metin dosyasına aktarabilirsiniz.
-=Stripped Content=-​
es
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar