Neler yeni

Notebook,Laptop Şarj Soket Değişimi (1 Viewer)

Mesajlar
113
Credits
224
Merhaba buraların boş olduğunu gördüm elim'de kendi çekmiş olduğum bir kaç görsel varken merak edenlerin merakını gidermek amaçlı bir kaç konu paylaşarak hem takip edenlerin meraklarını gidermek hem'de forum'da dolaştığım ve bir şeyler öğrendiğim ulaştığım şeyler karşılığın'da kendi bildiklerimi aktarmak istiyorum bu tür şeylere alışkın değilim ve pek bilgi becerim'de yok idare edin..

Aşağıdaki fotoğraf'da görmüş olduğunuz şarj soketi Notebook ve Laptoplar'da standart uç olarak bilinir ortalama piyasa değeri 25-35TL arasın'da değişmektedir. Çok zor arızalanan bir parçadır ama arızalandığı zaman kullanıcı bunun arızalı olduğunu bilmezse ve işini hakkıyla yapmayan bir bilgisayarcıya denk gelirse vay haline. 50TL lik bir arıza size 300TL ye kadar çıkabilir maalesef bizim sektör'de bu tarz şeyleri çok duyuyor görüyoruz dikkatli ve bilinçli olalım
qAkLld.jpg


Kullandığımız bilgisayarımızın Şarj soketinin arızalı olduğunu nasıl anlarız. Aslın'da bir çok yolu var fakat en garanti ve kesin yolunu paylaşmak istiyorum daha sonrasın'da yanılabilirsiniz en kolay yolu Aşağıda paylaştığım fotoğrafdaki gibi şark soketinin anakarta giriş bölümün'den ölçüm yapmaktır.
Şarj Soketi Örnek Fotoğraf

Eğer ki bilgisayarınızı daha önce hiç açmadıysanız bu işlere kalkışmayın daha büyük zararlar verebilirsiniz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar