Neler yeni

Oluk Oluk Sıçıldığı gerçeği (1 Viewer)

MecTruy 

Yaşlı Kurt
1111xx
Mesajlar
1,471
Credits
29,249
Türkiyedeki tüm şehirleri düşünün ve kanalizasyon hatlarını ve anlık olarak milyonlarca kez sifona basıldığını hepimiz biliyoruzz, oluşan su ve bok sirkilasyonunu hayal edin ? o hatlardan geçen güldür güldür dereler gibi barajlar gibi bok seli.. Kokusu burnuna geldi değilmi.. ÇILGINCA.

İlaç endüstürisi sayesinde ölmeyi unutan insanoğlu gitgide çoğaldı ve öyle bir durum varki şimdiye kadar asla anlık olarak 7.5 milyar insan nüfusu dünyada yoktu ! en fazla 1 milyar insan yaşamış her dönem başına. Dünya bukadar boku zar zor kaldırıyor.. Bokları denizlere okyanuslara salıyorlar eritir diye..

İnsanoğlunun sadece %1'lik kısmı üretici ve geliştirici konumunda, geri kalan %99 yiyici içici ve sıçıcı ayrıca köle durumunda.

Hey sen bu yazıyı okuyan kokuşmuş canlı , sende bir boka yaramıyorsun aptal saptal insancıl güdülerin var, en büyük hayalin araba almak ev almak güzel bir kıza çakmak ve işe yaramaz mesleğin ile hayatta kalmaya çalışmak hepsi bu.. Bir apartman deliğine sıkışmış kalmışsın, beton sokakları geziyorsun, bazen bilmem nerenin meşhur döneri tostu yemeği satan lokantasında o beş para etmez mideni doyurup o an mutlu olduğunu sanıyorsun, haa bide cigara alkol içip sonkezde felsefesini yaptınmı senden mutlusu yok troll: bir içecek veya yiyeceği yediği için kendisiyle övünen başka bir canlı varmıdır şu dünyada.. aklın gitmiş mala bağlamışsın.

Hey insan sen kimsin biliyormusun ? sen beklediğin yoğun metro otobüs duraklarında sıraya bile giremeyen birbirini ezen, sürekli birilerinden birşekilde öncelik bekleyen ve bazen hiçbir vasıfn yoktur ama sadece biraz paran olduğu için yinede öncelik bekleyen, giydiğin o marka elbiselere, pahalı ayakkabılarına rağmen (kendini farklı göstermeye çalışmana rağmen) hayvansal reflekslerini her ortamda gösteren aşağılık ötesi en zararlı bir mahluksun, hayvanlardan daha aşağısın. En azından hayvanlar neyse o ! kendini farklı gösteren bir hayvan gördünüzmü a.q

İşin en kötü yanı ise dünyada yaşayan diğer tüm canlı türü bitki örtüsü dahil, bu insan adlı mahlukatın merhametine kalmış durumda, insanoğlu dünyadaki en manipilasyoncu canlıdır ve o anki çıkarları için hertürlü kılığa ve davranışa bürünür, sen o anda onun manipülasyonuna gelirsen boku yersin kardşim emin ol ve bir insana güvenmek merhamet beklemek kadar komik birşey yoktur. Siz hiç gördünüzmü bir ceylanın yakalandığında kaplan kardeş acı bana bırak beni dediğini ? kaplanında bıraktığını gördünüzmü ? yakalar ve bir lokmada yer, herşey dürüstcedir :D Umarım ilerde insandan daha üstün bir ırk dünyaya gelirde şöyle bi gösterir patron kimmiş Zaaa: sonuçta her yokuşun bir inişi mutlaka olmalı.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar