Neler yeni

Special Panasonic Hacked //DEADMAN134 (1 Viewer)

Mortojose

Just watch me :)
ez152
Mesajlar
833
Credits
0
Kankam bir kaç seferdir hackshow konularına denk geliyorum başlıklardan tassakli icraatler gibi görünüyor ama konuya girdiğimde icraat göremiyorum. Yanlış anlama ama bu dorku kullanmayı bırakmalısın bunun adı Hack forum değil burada herhangibir zaafiyet bulunmuyor. Sen sadece sistemin bilerek acik biraktigi upload kısımlarına index bile sayılmayacak resimlerini upload ediyorsun. Hani buna hack denilebilmesi için herhangi bir zaafiyetin sömürülmesi gerekiyor ki zaafiyetin z si bile yok hack konularında. Basit upload dorklarını kullanmaktansa akşama kadar sql dorklarını deneyip o zaafiyetleri sömürmeyi denemeni yeğelerim. Tekrar söylüyorum yanlış anlama ama bu hack değil. CxSecurity üzerinden güncel açıkları takip ederek daha başarılı en azından hack denilebilecek işler yapmanı öneririm. Görüyorum ki heveslisin kendini geliştirmeni de isterim.
İyi Forumlar...
 

DEADMAN134

Nihi
uzmannnnn
Mesajlar
569
Credits
10
Kankam bir kaç seferdir hackshow konularına denk geliyorum başlıklardan tassakli icraatler gibi görünüyor ama konuya girdiğimde icraat göremiyorum. Yanlış anlama ama bu dorku kullanmayı bırakmalısın bunun adı hack değil burada herhangibir zaafiyet bulunmuyor. Sen sadece sistemin bilerek acik biraktigi upload kısımlarına index bile sayılmayacak resimlerini upload ediyorsun. Hani buna hack denilebilmesi için herhangi bir zaafiyetin sömürülmesi gerekiyor ki zaafiyetin z si bile yok hack konularında. Basit upload dorklarını kullanmaktansa akşama kadar sql dorklarını deneyip o zaafiyetleri sömürmeyi denemeni yeğelerim. Tekrar söylüyorum yanlış anlama ama bu hack değil. CxSecurity üzerinden güncel açıkları takip ederek daha başarılı en azından hack denilebilecek işler yapmanı öneririm. Görüyorum ki heveslisin kendini geliştirmeni de isterim.
İyi Forumlar...
Valla abi ben söyledim bunu Dark abiye böyle böyle diye sıkıntı etme devam et dedi Sql ile buldum bişeyler fakat bazı sorunlar çıktı o da gelicek yakında
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar