Neler yeni

phpSocial v4.1 – 2020 Ücretsiz Arkadaşlık Scripti İndir (1 Viewer)

Mesajlar
166
Credits
412
  • phpSocial-v4.1-2020-%C3%9Ccretsiz-Arkada%C5%9Fl%C4%B1k-Scripti-%C4%B0ndir.jpg
phpSocial v4.1 – 2020 Ücretsiz Arkadaşlık Scripti İndir


phpSocial, Facebook ile benzer bir Sosyal Ağ Platformu olup, kullanıcıların canlı sohbet ederek, mesaj göndererek, yorum göndererek, fotoğraf paylaşarak, yaşam olaylarını ve çok daha fazlasını yaparak birbirleriyle etkileşime girmelerini sağlar.


Kullanıcı Özellikleri
HABER BESLEME – Haber Besleme sayfası, arkadaşlarınızın, doğum günlerinizin ve etkinliklerinizin en son durum güncellemeleriyle güncel kalmanızı sağlar, arkadaş önerileri ve daha fazlasını gösterir.

PROFİLLER – Profil sayfasında kapak ve profil resimleri, kullanıcı hakkındaki bilgiler, arkadaş listesi, sevilen mesajlar, ziyaret edilen yerler ve kullanıcının zaman çizelgesi bulunur.


GRUPLAR – Gruplar ile topluluklar oluşturabilir ve yönetebilir, üyelerle iletişim halinde kalabilir, durumları paylaşabilir, bir şey gönderildiğinde bildirim alabilirsiniz.

SAYFALAR – Sayfalarla, markanızı, topluluğunuzu, şirketinizi vb. Tanıtmak için sayfalar oluşturabilir, ayrıca hayran kitlenizi etkinliğinizle güncel tutabilirsiniz.

MESAJLAR – Yaşam anlarınızı, fotoğraflarınızı, müziklerinizi, videolarınızı, filmlerinizi, yerlerinizi, ziyaret ettiğiniz yerleri, halkla, arkadaşlarınızla veya özel olarak paylaşın.

CANLI SOHBET – Çoklu pencere sohbetimizle arkadaşlarınızla gerçek zamanlı iletişim kurun, düşüncelerinizi, fotoğraflarınızı, emojilerinizi paylaşın, kamera çekimleri yapın ve daha fazlasını yapın.

ARAMA – Anında arama, Kişiler, #Hashtags, @Pages ve! Gruplarını aramaya izin verir, sonuçlar ihtiyaçlarınıza göre çeşitli parametreler kullanılarak filtrelenebilir.

BİLDİRİMLER – Gelişmiş bildirim sistemi, arkadaşlarınızın etkinliği hakkında sizi bilgilendirir, Beğeniler, Yorumlar, Paylaşımlar, Grup Davetiyeleri ve daha fazlası hakkında bilgilendirilir.

CONNECT – Kullanıcılarınız basitleştirilmiş bir kayıt formuyla web sitenize kolayca kaydolabilir ve giriş yapabilir. Facebook entegrasyonu da sadece iki tıklama ile hızlı bir şekilde bağlantı kurulmasını sağlar.

Demo

Dosya Şifresi : www.phpscripttr.com

Script İndir
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar