Neler yeni

Popcorn Time For Windows (1 Viewer)

Mesajlar
304
Credits
0
Popcorn Time klasik Torrent dosya indirme hizmetini kullanarak binlerce yeni ya da klasik filmi izlemeni sağlayan bir uygulamadır. Uygulamanın farkı, hiç bir şey indirmek zorunda olmamak.

Popcorn Time'ın ana penceresinden DVD ve Bluray gibi en beğenilen filmleri görüceksin. Uygulamayı ilk açtığında 720p ve 1080p kalitesinde yeni yapım filmler karşına çıkacak.

Popcorn Time'da yeni çıkan filmlerden çok daha fazlası mevcut. Filmleri türlerine göre filtreleyebilir ve arama yapabilirsin; örneğin animasyon, bilim-kurgu,gerilim, komedi, ve aksiyon gibi. Tabiki aklında bir film varsa direk olarak filmin ismini yazarak arama yapabilirsin.

Popcorn Time'daki neredeyse tüm filmler farklı dillerdeki alt yazılarıyla mevcuttur. Tek yapman gereken, seçeneklerden kendi dilini seçmek. Alt yazıların boyutlarını bile ayarlayabilirsin.

İzlemek için bir film seçtiğinde, indirmek sadece otuz ile altmış saniyeni alıcak. En güzel özelliği de, ileri geri sararak kaliteyi düşürmeden filmleri izleyebilmek.

Popcorn Time, indirilen filmleri izleyebilmek için mükemmel bir uygulama. Mükemmel bir kalite (720p ya da 1080p) ile alt yazı ve arama seçenekleri sunar.

Hidden content
Bu içeriği görebilmeniz için bu konuya cevap vermeniz gerekmektedir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar