Neler yeni

Information Sakal (1 Viewer)

SpyDark 

🎩
1111xx
Mesajlar
2,748
Credits
1,200,740

Sakal genellikle erkeklerin çene alt kısmı ile yüz yanak kısımları arasında çıkan kıla denir. Erkekler dedim ama bazı kızlarinda sakallı olduğu aşikar.. Sakalin bir çok kullanma şekli vardir. Kimisi sıfatsız meymenetsiz bir zikime benzemeyen suratını kamufle etmek amacı ile 7 cm uzatıp suratlarıni sakal vasitası ile kamufle edip bir nebzede olsa çirkinliği bertaraf olurlar. Kimileride şekil şukil için kullanır. Çirkin erkeklerin manıta yapmak için özellikle ama özellikle en önemli silahları sakal dir. Gerçi sakal her erkeğin en büyük silahidir..

 

MecTruy 

Yaşlı Kurt
1111xx
Mesajlar
1,470
Credits
29,460
Yaş çok gençken asla gerekmeyen birşeydir sakal ama yaş ilerleyince hafif kirli sakal iyidir çünkü tonton bir yüz gözükür aksi halde kehkeh:
 

Morningstar 

chmod 0777 god
titan
Mesajlar
735
Credits
32,247
Bebek poposu gibi pürüzsüz bir cilde sahip olduğumdan ve şahsıma kesinlikle yakışmadığından dolayı bırakmadım ve bırakmayı da düşünmüyorum.
21 yaşında olmama rağmen herhangi bir ortamda 17-18 yaş gibi gözükebilmek oldukça fayda sağlıyor özellikle de sosyalleşme konusunda. 2-3 bazen ise 4 yaş küçük kızların bile şahsıma yakınlık göstermesiyle sonuçlanan ve memnun olduğum bir durumdur.

Not: Sübyancı değilim, ego manyağıyım. Kudurun Feminist oçlar
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar