Neler yeni

Sigara İçmek Yasaklandı (1 Viewer)

say

ez152
Mesajlar
29
Credits
0
Daha önce valiliklere gönderilen genelge ile meskenler hariç olmak üzere tüm alanlarda (kamuya açık alanlar, cadde, sokak, park, bahçe, piknik alanı, sahiller, toplu ulaşım araçları, işyerleri, fabrikalar vb.) herhangi istisna olmaksızın maske takma zorunluluğu getirilmişti. Ancak özellikle vatandaşların kalabalık şekilde bulunduğu/bulunabileceği cadde, sokak, park ve bahçeler gibi yerlerde sigara içtiğinden bahisle bazı kişilerin maskelerini çıkardıkları, aşağıya indirdikleri, doğru şekilde kullanmadıkları görüldü. Solunum yoluyla kolayca bulaşabilen Koronavirüs salgınının yayılımının önlenmesi için maske kullanımında sürekliliğin sağlanması son derece önem taşıyor.

Bu nedenle maskenin doğru ve sürekli şekilde kullanımını temin amacıyla 12 Kasım 2020 tarihinden itibaren tüm illerde vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu/bulanabileceği cadde ve sokaklar (özellikle trafiğe kapalı olanlar), ihtiyaç duyulan meydanlar ve toplu taşıma araç durakları gibi alanlarda/bölgelerde sigara içme yasağı getirilecek.


*Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizde yorumda belirtebilirsiniz.
 

ZuZU 

One life, live it!
girlsss
Mesajlar
125
Credits
50
söylenecek çok şey var dilimde ama bildiklerim bana kalsın
içenede eywallah,içmeyenede....
 

BoranJobs

Jobs
uzmannnnn
Mesajlar
512
Credits
7,406
doğru bir karar olduğunu düşünüyorum ben adam kalabalık ortamda sigara içip geziyor dolayısıyla maske de takmıyor
 
Mesajlar
1,647
Credits
1,445
sigara içen kişnin korona olma ihtjmalini hic dusunmediler ama aslnda en tehlikeli onlsrdı o dumanı soluyan ahirete tek gidislik bilet alır
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar