Neler yeni

Telepati Nedir? Nasıl Yapılır? (1 Viewer)

inciR 

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara...
girlsss
Mesajlar
339
Credits
80,296
Durup dururken aklınızda hiç olmayan birini düşünürsünüz ve nereden aklıma geldi şimdi dersiniz. Aklınıza gelen o kişi de sizi düşündüğü için sizinle bilinçli ya da bilinçsiz telepati yapar. Ve o anlığına aklınıza düşer.

Bu yaşadıklarınızın hiçbiri tesadüf değildir, sadece siz farkında olmadan karşıdaki kişiyle aranızdaki enerji bağları, zihinden zihne bilgi alışverişi gerçekleştirmektedir.

Beş duyu organlarımız dışında da iletişim kurabiliriz, Telepatide duyu dışı algılama bilincimizdir. Peki kontrollü bir şekilde karşımızdaki kişiye nasıl bilgi aktarabiliriz, onunla telepati yoluyla nasıl iletişim kurabiliriz?

Uzak mesafedeki insanlarla da telepati yapabilirsiniz. Bazı kaynaklar 10000 km kadarlık bir mesafede telepatinin etkili olduğunu söylüyor. Lakin telepatinin gerçekten etkili olmasını istiyorsanız aranızda bir bağ olması daha faydalı olacaktır.

Telepati teknikleri:​

Örnegin; eski sevgilinizin ya da hoşlandığınız kişinin sizi aramasını yapmanız gerekenler şunlar:

- Sakin bir yere geçin ve zihninizi boşaltın.

- Gözlerinizi kapatın ve 3-5 dk boyunca düzenli olarak nefes alıp verin. Vücudunuzu rahatlatıp gevşeyin.

- Başlamadan önce dilerseniz banyo yapabilirsiniz. Su, negatif enerjiyi atmanızda ve vücudunuzun nötrlenmesinde büyük rol oynar.

- İyice gevşemiş olmalısınız. Beynininiz alfa frekansında olursa, karşı tarafa enerji göndermeniz daha kolay olur. Alfa frekansı beyninizin en sakin olduğu ve algılarınızın en yüksek olduğu beyin dalga frekansıdır.
- Sizi aramasını istediğiniz kişinin yüzünü gözünüzde canlandırın.

- Gözünüzün önüne getirdiğiniz o kişinin üçüncü gözünün olduğu noktaya, iki kaşının ortasından 1-2 cm yukarıya odaklanın ve o noktaya kendi üçüncü göz bölgesinden mor bir ışık gönderdiğinizi hayal edin. Mor ışığı gönderirken ona ne söylemek istiyorsanız, örneğin "beni ara" diyerek mor ışık aracılığıyla ona mesaj gönderin.

- Sakın telepati yaparken uzun cümleler kullanmayın. Mesajlarınız "beni ara" ya da "seni seviyorum" gibi kısa olsun. Uzun mesajları karşıdaki algılayamayabilir ya da cümleler frekansları tutturmanızı zorlaştırabilir.

- Eğer bunu üç kez tekrarlarsanız 5 dakika ara ile telepati daha etkili olabilir.

- Karşıdaki kişi çok stresli değilse ya da çok meşgul değilse size geri dönecektir. Bu 5 dakika da sürebilir, 1 gün de sürebilir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar