Neler yeni

Script TheWp WordPress Haber Teması v2 (1 Viewer)

Mesajlar
1,319
Credits
7,973
TheWP Haydiindir.net Ailesi olarak WordPress Haber Teması sektörünü yerinden oynatacak bir güncelleme ile karşınızdayız.Haydiindir.net Haber Teması artık v2 sürümü ile sizlerle birlikte. Google News onaylı haber sitesi rakamlarımız artış gösterdi. Şimdi ise Haydiindir Haber Teması v2 sürümü ile birlikte daha kolay kullanım, daha hızlı açılış seçenekleri ve SEO açısından tam uyumluluk imkanlarını sunuyoruz.

Haydi indir WordPress Haber Teması v2 sürümü çeşitli yenilikleri sizlere sunacak. Tema özelliklerinde değişiklikler yapıldı. Ekonomi, Spor, Foto ve Video galerileri için özel sayfa şablonları hazırlandı. Daha iyi bir görünüm kazandırıldığı gibi okuyucu için daha profesyonel şablonlar geliştirildi. Gelişmiş haber botu sayesinde yerel haber siteleri için dahi kolay içerik üretimi imkanı tanındı.Haydiindir.net Haber Teması özellikleri ve yenilikleri aşağıda sizlerle.

the-wp.jpg
Google News için Tam Uyumlu Haber Teması
Yazarlar için özel olarak hazırlanmış sayfa
Yazarlar ve yazıları için özel sayfa
Sitenizi tanıtabilmek için künye sayfası
Okuyucularınızın sizinle iletişime geçebilmesi için iletişim sayfası
SEO ile tam uyumluluk

Google Adsense Uyumlu Reklam Yerleşim Alanları
Haber sitelerinde ihtiyaç duyabileceğiniz en önemli detay reklam yerleşimidir. Reklam yerleşiminde TBM yükselişi için gösterim değerleri de büyük önem arz eder. Haber Teması v2, tamamı ile Adsense politikalarının ön gördüğü şekilde reklam yerleşim alanları ile donatılmıştır. Haber sitenizin gelirleri siz istemeseniz dahi haddinden fazla artacak. Gelir düzeyinizde belirgin farklılıklar yaşanacak.

Mükemmel SEO Altyapısı ile Yükseliş Çok Daha Rahat
Haber siteleri arasındaki rekabetten sıyrılarak kısa zamanda fark yaratabilmeniz için sizlere bırakmadık ve tüm tema ayarlarını en iyi şekilde optimize ettik. Tema, maksimum hızlı çalışmakta ve en az Sorgu Paneli sayesinde arama motorlarının en çok sevdiği temalardan birisi olmaya aday.

%100 Mobil Uyumluluk
Haber sitenize her zaman ve her yerden erişimin mümkün olması iyi olmaz mıydı? Haber Teması v2 mobil uyumlu tasarımı sayesinde tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Üstelik temanızın mobil ayarlarını dahi özel tema yönetim paneli içerisinde güncelleyebilirsiniz.

Özel Haydiindir.net Yönetim Paneli ile Tüm Alanlarınızı Yönetin
Temanın tüm ayarlarını tek bir arayüzden yönetebilin diye özel panelimizi daha da gelişmiş bir hale getirdik. Reklam alanı ayarları, foto ve video galeri ayarları, manşet ve sosyal ağ ayarları bir kenara. Artık temanızın mobil arayüzlerdeki görünümü ile alakalı ayarlarını özel panelimizden yapabileceksiniz.

Her İhtiyacınızı Karşılayacak Özel Yazılım Haber Botu
Haber sitelerinin içeriği genel olabileceği gibi yerel haber siteleri de mevcuttur. Haber Teması v2 sürümü için hazırladığımız bot adeta Ütopya yaratıyor. Dilediğiniz büyük haber sitelerinden görerek ve düzenleyerek haberler ekleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda TRT Yerel sistemi için hazırladığımız bot sayesinde sadece sitenizin içeriğini süsleyen şehir ile alakalı haberleri de isteğiniz dahilinde çekebiliyorsunuz. Bot ayarları panelimizde tamamı ile TÜRKÇE ve kolay kullanım imkanı sunuyor.

Haydiindir.net Ailesi Destek için Hazır
Bizden aldığınız temalarınızın desteği için her zaman hazırız. Sitemiz içerisindeki ticket sistemini kullanarak mesai saatleri içerisinde ekip üyelerimizden her türlü destek talep edebileceksiniz.

Haber Teması v2’de Neler Yeni?
– Tema yönetim paneli yenilenerek çok daha kullanışlı ve pratik hale getirildi.
– Tema 2 kat daha hızlı hale getirildi.
– Reklam yerleşim alanları TBM değerleri açısından çok daha gelişmiş şekilde hazırlandı.
– Daha gelişmiş haber botu sistemi sayesinde içeriklerinizi daha iyi yönetin.
– Resim optimizasyon özelliğini kullanabilmek sizin insiyatifinizde. Panel kısmında özel alan eklendi.
– Manşet, video ve foto galeri kısımları geliştirildi.
– Reklam alanlarını kolay yönetebilmeniz adına kısımlara ayrıldı.
– Yatay manşet için resim yükleme özelliği eklendi. – Ekonomi, spor, video galeri ve foto galeri için yeni özel şablonlar hazırlandı.
sc indir
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar