Neler yeni

Türkiye, Siber Güvenlik Alanında Yükseliyor (1 Viewer)

BERK4N

a'𝐠𝐨𝐝
onursal
vip
Mesajlar
82
Credits
848
Türkiye açık ara dünyanın en sağlam hackerlarina sahipti ama güzel ülkemiz ellerindeki cevherleri kendi çıkarına kullanmayı hiçbir zaman akıl edemedi, tercihleri cezaevinde yatırmak oldu.
Ülkemizdeki o siber polis, emniyet güvenlik vs. o kadar yeteneksiz ki gençlik aklı ip bile gizlemedik ama ona rağmen aylar sonra yakalayabildi, onda da FBI baskısıyla.

Böyle giderse daha çok çalınır milyonların datası, sen daha db şifreleyemeyen adama siteyi kodlatırsan, başına da üç kuruş maaş ile çalışan sözde siber güvenlik polisi koyarsan ve yetmezmiş gibi birde hala en büyük devlet kurumlarında lisanssız windows kullanırsan değil data komple datacenter da gider. Zamanında anonymous denen zibidiler ddos atıp tüm devlet kurumlarını kapatırken, alayına gider the_bekir tek ddos hizaya getirdi hepsini? Ne oldu cezaevi yatırdılar.

Bizim ülkeyi geçelim, abd örneğin face, google herkesin donuna kadar datasını aldı izinsiz kullandı daha yeni akılları başlarına geliyor, yarın çok değil yapay zeka için aynısı olacak yine geç kalacaklar. Teknoloji çağındayken hükümeti 60 yaşlarında dinazorlara teslim edersen böyle olur. Devir değişti, internet dönemine aşina olmayan adamların kafası almıyor interneti, bunlar iyi günler
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar